גם במקרה שזה כבר לא חדש? תקופה די ארוכהנסו לפני כן עצה טבעית שלי אישית פתרה באופן מיידי - וללא עלות ניכרת: למרוח על הדורבן שמן קיק ולחבוש הייטב למשך כל הלילה, אם הדורבן עדיין לא התפשט מידי - יכול לעבור אחרי מספר ימים. בהצלחה.
הנעליים האורטופדיות מטפלות בבעיה מהשורש, או רק מונעות את הכאבים?אורטופד אמר לי שיש שלוש דברים לנסות
דבר ראשון, נעלי טבע נאות
אם לא עוזר
מדרסים
ואם לא זריקות
אני, בכל אופן הלכתי עם נעלי בית של נאות אז קניתי גם נעלים וב"ה עבר ולא הייתי צריכה לנסות את הדברים הבאים
החלמה מהירה
ממליצה לנסות.. לבדוק שלושה לילות אם יש שיפור, זה לא משהו עם סיכונים או מחיר גבוה...גם במקרה שזה כבר לא חדש? תקופה די ארוכה
תודה!ממליצה לנסות.. לבדוק שלושה לילות אם יש שיפור, זה לא משהו עם סיכונים או מחיר גבוה...
ממליצה מאד על עקב סיליקון לדורבןסובלת מדורבן כואב ברגל,
אשמח מאוד אם מישהו יכול להמליץ לי על טיפול יעיל, או על אורטופד מומחה לדורבן בירושלים.
תודה!
איפה קונים? נכנס לכל נעל? ועוד שאלה אחת: האם זה מטפל בבעיה, או רק מונע את הכאבים?ממליצה מאד על עקב סיליקון לדורבן
זה היה כבר לפני כמה שנים והכל בסדר. ברוך ה'הנעליים האורטופדיות מטפלות בבעיה מהשורש, או רק מונעות את הכאבים?
תודה!זה היה כבר לפני כמה שנים והכל בסדר. ברוך ה'
אין יאוש בעולם כלל צריך תמיד לנסות.מכירה מישי שלא עזר לה כלום(לפחות מה שניסתה,וניסתה...) רק ניתוח
הייתי מאוד רוצה לחסוך את התרגילים, קשה לי מאוד להתמיד, ואין לי סבלנות.את צריכה ללכת לאורטופד
דורבן זה דלקת בעקב הרגל
יש המון דברים שמקלים אבל הם לא מרפאים
רק מנוחה ותרופות נוגדות דלקת עוזרות,
לפעמים צריך זריקות סטרואידים שמקלות
יש גם תרגילי התעמלות לכף הרגל שמאוד עוזרים.
נעל טובה - עקב סיליקון - מדרס - ספוג בנעל
הכל עוזר טיפות כי זה מוריד את הלחץ שהגוף יוצר על העקב
לי יש "פטנט עולמי" אבל הוא מתאים רק לי..שמעתי שיש מכונים אורטופדים שגם עושים את זה
קונים כפכף טוב ובשטנץ יוצרים נקב שמשאיר את הדורבן באוויר זה מקל על הלחץ.
אורטופד נותן לך מרשם לעקב סיליקון וגם למדרס במחיר השתתפות עצמית כך שלא כדאי לך לקנות לבד באופן פרטי.
מסכימה מיליון אחוזאין יאוש בעולם כלל צריך תמיד לנסות.
בעקרון יש חנויות של נעלי טבע ויש גם חנויות שמוכרים נעלי טבע. אבל מובן שעדיף קודם ללכת לאורטופד ולשמוע מה הוא אומרתודה!
איפה קונים את זה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //