- הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצה. אחרי נסיונות של הרבה מאוד דברים זה הדבר היחידי שעזרממליצה מאד על עקב סיליקון לדורבן
מצטרפת להמלצה. אחרי נסיונות של הרבה מאוד דברים זה הדבר היחידי שעזרממליצה מאד על עקב סיליקון לדורבן
בחנויות אורטופדיה תוכלי לקנות עם השתתפות הקופהתודה!
איפה קונים את זה?
לא הבנת אותי -האם מכניסים את הכפכף לתוך הנעל
מעניין ביותר, מה שאת אומרת!הי, רקר עכשיו ראיתי את האשכול הזה!
@ליצ'י - שום אורטופד ושום נעליים! במשפחה של בעלי הוזילו הון על הדורבנים הללו והסבל נמשך ונמשך. קחי עיצה חינמית ומצילה ושווקי אותה אחרי לכל נצרך: לימון!!!
היה לי דורבן נוראי בכף הרגל, שמתי לימון 4-5 ימים ברצף, אבל ברצף ממש, לא יצאתי מהבית כלל, הרגל היתה חבושה עם הלימון עצמו, ואחרי שבוע- והיה כלא היה.
מומלץ להחליף את פיסת הלימון פעם ב-24 שעות.
מאז שגיליתי את הענין אני מפרסמת זאת בכל מקום, התפרסם מכתב שלי ב"רשות הרבים" לפני מס' שנים ובעלי הדורבן התקשרו להודות, מדהים כמה שהארוכה לכך יעילה וזולה ובהישג יד.
רפו"ש!
מעניין ביותר, מה שאת אומרת!
בואי נאמר שהפרויקט הגדול הוא לא לצאת מהבית 4 ימים...
ואולי עצם המנוחה היא זו שריפאה? והלימון היה רק התירוץ...
הבנתי שמדובר בקרעים מיקרוסקופיים שצריכים מנוחה כדי להתאחות, מה שלא מספיק בלילה אחד,
ז''א שעם הדריכה הראשונה בבוקר, המצב חוזר לקדמותו... ולכן גם כ''כ כואב בעיקר בבוקר.
תכל'ס, איך בדיוק עבדת עם זה? שמת פרוסת לימון בצמוד לעקב וחבשת?
הלכת עם זה בבית? או שרוב הזמן הרגל הייתה במנוחה?
"מילה בסלע" הייתי מאד רוצה לדבר איתך או מייל שלך בקשר ללימון.דמייני את אמצע כף הרגל "מדורבנת" עם גוש כואב במרכזה... זה היה סיוט. כן, הלימון היה שם 24/5 רצוף. א"א לומר שהלכתי איתו מידי הרבה כי זה לא מעשי, אבל המגע עצמו הוא היה ה"קסם"... לא חושבת שהליכה או מנוחה משפיעים יותר מן המגע עצמו. בהצלחה גדולה!!
סליחה איך הצמדת את הלימון לרגל??דמייני את אמצע כף הרגל "מדורבנת" עם גוש כואב במרכזה... זה היה סיוט. כן, הלימון היה שם 24/5 רצוף. א"א לומר שהלכתי איתו מידי הרבה כי זה לא מעשי, אבל המגע עצמו הוא היה ה"קסם"... לא חושבת שהליכה או מנוחה משפיעים יותר מן המגע עצמו. בהצלחה גדולה!!
תודה רבה חנה.פיזיותרפיסטית אמרה לי תרגילים לדורבן:
לגלגל תחת הרגל כדור קוצים
לגלגל בין הרגל לרצפה בקבוק מים או קרח
להניח את הרגל בזוית שבין הקיר לרצפה (העקב על הרצפה, האצבעות על הקיר), ללחוץ את הרגל לכיוון החיבור - זה מותח את השריר.
ניסיתי רק את האחרון והיה יעיל מאוד.
יש לי מדרסים של נווה, לא ניסיתי אחר מיוחד לזה.תודה רבה חנה.
גם אני ניסיתיאטת שני הראשונים וחושבת שהתרגילים עוזרים בעזרת השם.
האם ניסית גם מדרס או נעלים מתאימות?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //