- הוסף לסימניות
ב״ה
הבעיה שהלקוח שלה גם עורך דין

הבעיה שהלקוח שלה גם עורך דין
נכתב ע"י יוחנן ק;2009654:יש לו היום את החומר ?
נכתב ע"י דאבל אימפקט;2009788:באמת כואב לשמוע...
למה הוא מרשה לעצמו לדחוף עוד דברים להסכם? מה זה לחתום שהדפוס יכול לבצע שינויים?
איפה את בעניין?
ראשית, את מחתימה על חוזה ולא הוא.
שנית, כדאי לציין אילו פורמטים בדיוק נמסרים. לא "פתוח" ולא "סגור". גם PDF הוא פתוח למי שירצה.
ושלישית, לעניין זה, נשמע כשכר לימוד יקר אבל שווה (מבינה אותך לחלוטין, גם אני הייתי עושה הכל כדי להתחיל איפשהו), למה שלא תתני לו קובץ פתוח ותשחררי אותו? שלא תהיה לו סיבה לחזור אלייך, שישגע מישהו אחר...
*וכל זה כמובן רק לאחר תשלום. אל תיבהלי ממנו, שווה לך הצעקות אם נשארת עם משהו ביד. אפילו שאת מתחילה, את לא פיליפינית... דעי את זכויותייך.
נכתב ע"י וו;2009806:לא. רק כמה עמודים בודדים לאשר את צורת הדף. אני עדיין באמצע העבודה. הגעתי קרוב למס' עמ' שהוא מחכה אז לראות את החומר. הענין הוא שהוא העלה את זה פתאום כך.
נכתב ע"י ציפורים;2009956:ואולי מפרסמים את שמו כדי שציבור הגרפיקאים וגם אלה שלו יתרחקו ממנו וידע הציבור ויזהר!!
נכתב ע"י yeodafig;2010240:לשון הרע
נכתב ע"י A.Y.K;2010255:אפשר לשלוח אותו אלי אני כבר אחנך אותו, ואני אכתיב לו את הכללים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים