נכתב ע"י וו;2010517:הענין הוא שהוא איים עלי לא לנסות ליצור איתו קשר לא דרך מייל ולא דרך הנייד, אחרת הוא מתלונן למשטרה בגין הטרדות וסחיטות (חחחׂ) בעלי התקשר אליו והוא אמר לו: "ברגע שהיא תסכים ותבין מה היא צריכה לעשות נמשיך, וכאן שיחתנו הסתימה". וניתק!
אז או שאני מסכימה או שפורשת בלי לקבל משהו או ש... תובעת אותו. ואין לי ראש לזה אבל אם זה מה שאצטרך לעשות, אין ברירה.
מה שכן, משהו מהמשפחה שלנו עוסק בענינים הללו ואמר "תלמדו לקח, אין להתחיל עבודה בלי משהו על החשבון, מה שיוצא בזה שהוא צריך לרדוף אחריכם ועכשיו- אתם רודפים אחריו!" אז קחו גם אתם את המסר הזה. למי שלא ידע- כמוני...
נכתב ע"י וו;2010576:האמת היא שיש כאן הרגשה של "אני יראה לו מזה" כמו סוג של נקמה, והלוואי שהיתה לי את הגדולה הזאת להבליג. אחרי הכל... עברתי הרבה...
בעזרת ד' בעלי ישאל את הרב שלנו. ואז אהיה הרבה יותר רגועה.
מה שכן, אני יודעת שלא עשיתי לו שום רע. סה"כ עמדתי על שלי (בפעם הראשונה...).
כשהוא הרים עלי את הקול ודיבר בזלזול ממש לא שתקתי אבל הוא אמר "אל תחנכי אותי"נכתב ע"י uriya;2011610:תברכי אותו בכל יום בלבך, שיצליח להוציא לאור את ספרו ואת ספריו בקלות ובמהירות.
בהחלט קיימת אפשרות שהוא ״חונך״ אותך להעביר את הרטטים שנמצאים בספרו, גם בלי ידיעתך.
את מציינת דברים כמו קושי רגשי, לעמוד על שלי בפעם הראשונה, נקמה ועוד...
לדעתי, ולעניות דעתי, יש ביכולתך להושיט לו את העזרה שהוא מבקש לקבל ממך, ובדרך לגלות שעברת התעלות, מבלי שהבחנת בכך.
תסכימי להסכים לבקשותיו, כל עוד הן לגיטימיות עבורו כסופר המבקש להוציא לאור את ספרו.
אין כאן מקום להתקטננות אלא להתגדלות.
יהי רצון שהקב״ה יעניק לך את הכוח הרגשי והנפשי לעמוד במשימה המשותפת שלכם.
הדיבור שלו עשוי לנבוע מלחץ ולא מרוע.
תעזרי לו, והוא יעזור לך.
לכי אתו יד ביד, ותראי שגם את מקבלת עזרה משמים במקומות אחרים.
במידה שבה האדם נותן, כך נותנים לו...
שוב בהצלחה, בהצלחה, בהצלחה ובלב שמח
עריכה והוספה:
אם קשה לך עם דיבורו, תעירי לו על כך ללא חשש.
בהחלט יתכן והגעת למצב הזה, כי לא הערת לו על ״סגנון דיבורו״ עד כה, ולכן צברת בלבך.
תסכימי להעיר לו על דיבורו, ועל העובדה שנפגעת מיחסו אלייך, ופתיחת לבך תוכל לעזור לשניכם להיות צוות.
השתיקה שלך עד כה, במקומות שבהם התבקשת לדבר, גורמת לך עכשיו לעומס יתר.
יהי רצון שתצליחי ושתצליחו בלב אוהב ושמח![]()
יכולתי לצטט את כל הודעתך הארוכה והודעת ההמשך לה, אבל תפיסתך השגויה בעצם מקופלת בשני השורות שלעיל.נכתב ע"י uriya;2011571:לעניות דעתי, ומאחר ומדובר בסופר, שמוציא לאור ספר בן 900 !!! עמוד, בקשתו לקבל קובץ פתוח היא יותר מלגיטימית.
נכתב ע"י צביזון;2011747:יכולתי לצטט את כל הודעתך הארוכה והודעת ההמשך לה, אבל תפיסתך השגויה בעצם מקופלת בשני השורות שלעיל.
דבריך ארוכים מאד, אך אינם צודקים בעליל... ההבנה לנפשו של הסופר באה לידי ביטוי במחיר שהוא משלם. זו ההבנה העצמית שלו ג"כ למה שהוא דורש מהמעמד.
פעם איזה מו"ל לא רצה לשלם לי על שעות תיקונים, כי אין ספר ללא טעויות...
מה שלא הבנתי מדוע על העימוד הוא כן מבין שהוא צריך לשלם, הרי גם אין ספר ללא עימוד...
וממילא: נכון שזה בקשה ליגיטימית לקבל קובץ פתוח - כאשר משלמים עבורו!
בדיוק כמו שיש מחיר לעימוד ולתיקונים ולשערים וכו' וכו', יש מחיר לקובץ פתוח.
מעמדים ומעצבים שכן נותנים קבצים פתוחים ללא תוספת תשלום, גורמים לכך שבשוק ישנם אנשים שלא מבינים את הרוב העיקרי שנוהג בהגינות, אבל שומר על זכויותיו ולא נותן מתנות חינם.
נכתב ע"י וו;2011715:כשהוא הרים עלי את הקול ודיבר בזלזול ממש לא שתקתי אבל הוא אמר "אל תחנכי אותי"
יש הרבה צדק במה שאתם אומרים כאן אבל האדם הזה הוא לא ככל הלקוחות המציקים (אותה אחת שהפנת אותו אלי היא שדכנית שמנסה בכח לחתן אותו ולא הולך לה... היא אמרה "עזבי ואתו, הוא רב עם כל העולם" אז זה אומר דרשני...) ואני ממש לא מצפה לעבוד איתו "בל אוהב" אבל טיפת יחס אנוש זה הכל. אקח את הדברים לתושמת ליביתודה לכולם!
דרך אגב, אני לא חושבת שכדאי לי לברך אותו על הוצאת הספר, חוששני שזה ספר קבלי אפיקורסי...
נכתב ע"י צביזון;2011747:יכולתי לצטט את כל הודעתך הארוכה והודעת ההמשך לה, אבל תפיסתך השגויה בעצם מקופלת בשני השורות שלעיל.
דבריך ארוכים מאד, אך אינם צודקים בעליל... ההבנה לנפשו של הסופר באה לידי ביטוי במחיר שהוא משלם. זו ההבנה העצמית שלו ג"כ למה שהוא דורש מהמעמד.
פעם איזה מו"ל לא רצה לשלם לי על שעות תיקונים, כי אין ספר ללא טעויות...
מה שלא הבנתי מדוע על העימוד הוא כן מבין שהוא צריך לשלם, הרי גם אין ספר ללא עימוד...
וממילא: נכון שזה בקשה ליגיטימית לקבל קובץ פתוח - כאשר משלמים עבורו!
בדיוק כמו שיש מחיר לעימוד ולתיקונים ולשערים וכו' וכו', יש מחיר לקובץ פתוח.
מעמדים ומעצבים שכן נותנים קבצים פתוחים ללא תוספת תשלום, גורמים לכך שבשוק ישנם אנשים שלא מבינים את הרוב העיקרי שנוהג בהגינות, אבל שומר על זכויותיו ולא נותן מתנות חינם.
נכתב ע"י וו;2010576:האמת היא שיש כאן הרגשה של "אני יראה לו מזה" כמו סוג של נקמה, והלוואי שהיתה לי את הגדולה הזאת להבליג. אחרי הכל... עברתי הרבה...
בעזרת ד' בעלי ישאל את הרב שלנו. ואז אהיה הרבה יותר רגועה.
מה שכן, אני יודעת שלא עשיתי לו שום רע. סה"כ עמדתי על שלי (בפעם הראשונה...).
נכתב ע"י גרפיקנער;2011628:אני באופן אישי נותן קבצים פתוחים ללא תוספת מחיר
נכתב ע"י uriya;2011821:לצביזון היקר,
חלק מעבודתי בחיים היא כמטפל באנשים.
במסגרת עבודתי זו למדתי להקשיב ללשונם של הדוברים.
וו היקרה, אלו המילים שלך שאני רואה לפניי.
עשי שלום והכול יהיה טוב.
בהצלחה
תוספת:
וכי לחינם אנחנו מסיימים את ברכת המזון בפסוק:
עושה שלום במרומיו, הוא יעשה שלום עלינו, ועל כל ישראל, ואמרו אמן״
מה הקשר בין מזון לשלום?
הנה יש לנו כאן שיעור ללמוד...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים