כללי דחוף!- איזה קובץ מקובל להעברה ללקוח בסיום העבודה?

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה - האשכול יצא לי בחיפוש.
אני במתח, מה נסגר בסוף?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תא חזי;2445746:
סליחה על ההקפצה - האשכול יצא לי בחיפוש.
אני במתח, מה נסגר בסוף?

כעבור שנה....
קיבלנו אישור מהרב שלנו ללכת לבית דין, ובמידה והוא לא מגיע ללכת לבית משפט, ידעתי בוודאות שהצדק עימי. אך ההתלבטות היתה גדולה עם כדאי לי להכניס את עצמי לקלחת הזאת (ללכת לבית משפט ולעמוד מול לקוח עורך דין...).
בסופו של דבר החלטתי להבליג ולהמשיך הלאה, לקבל את הסיפור הזה ככפרה לעוונותי. (להמשיך הלאה את החיים, עם הלקוח הזה ישר סיימתי...)

כיום אני מרגישה שגם אם זה היה לי קשה ועדיין מקשה להאמין (שיש גם כאלו אנשים, לצערי)... זה היה בסך הכל דרך להשתפשף הן בעבודה (תוך כדי למדתי הרבה וצברתי יותר נסיון) והן מול לקוחות, כי א"א לדעת איזה לקוח הולכים ליפול...

• הוסף לסימניות
ה' ירחם. אני מקווה שמאז באו רק לקוחות טובים.
גם לי היה לאחרונה כך (בתחום של עריכה תורנית) מול אברך שהחליט להוציא סט ספרים ולא ידע מה הוא רוצה מעצמו, והחליט לשגע אותי, ונלחמתי איתו, רק שהבעיה היא שלא ידעתי שעומדים מאחוריו אבא טייקון על בצרפת, ודוד עורך דין כריש.
זה היה לא נעים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה