דיאטה זה קשה... אבל לרזות זה קל!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lambrski;1749178:
אחרי שתקראי את הספר, את תרגישי הרבה הרבה יותר טוב עם השומן שלך... וגם עם השוקולד!:)

אז לא אצטרך דיאטה הא? אמשיך לאכול שוקולד כל ימי חיי....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;1749219:
אז לא אצטרך דיאטה הא? אמשיך לאכול שוקולד כל ימי חיי....

את תבחרי אם לעשות דיאטה או לא, ובכל מקרה לא תפרדי מהשוקולד כל חייך, ולמרות זאת תרדי במשקל... ומה שבטוח, לא תסבלי מיסורי מצפון אחרי שתאכלי את השוקולד כל חייך...

מה דעתך???

:):):)

• הוסף לסימניות
אוי זה ממש מצחיק!!!
והנשים ממש צנועות, עם חולצות בסיס סגורות הרמטי בצוואר...
הכי אהבתי את הנשים המהורהרות בקומיקס האחרון! מתחשק לי לקנות רק בשביל הבדיחות...

כמה הערות קטנות, אם אפשר עדיין לתקן:
בקומיקס של הויכוח בין יצר הטוב ליצר הרע- משבצת ימנית למעלה השיער של הרזה צבוע בצבע גוף. ומשבצת שמאלית למטה, רואים את הרקע בעיניים של האשה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sunshine;1749296:
אוי זה ממש מצחיק!!!
והנשים ממש צנועות, עם חולצות בסיס סגורות הרמטי בצוואר...
הכי אהבתי את הנשים המהורהרות בקומיקס האחרון! מתחשק לי לקנות רק בשביל הבדיחות...

כמה הערות קטנות, אם אפשר עדיין לתקן:
בקומיקס של הויכוח בין יצר הטוב ליצר הרע- משבצת ימנית למעלה השיער של הרזה צבוע בצבע גוף. ומשבצת שמאלית למטה, רואים את הרקע בעיניים של האשה.

תודה רבה על המחמאות!

רק נקודה אחת: בדיאטה- אין יצר טוב ויצר רע... הרצון לאכול הוא לגיטימי וכשר בדיוק כמו הרצון לרזות! רק מתוך ההבנה הזו ניתן להגיע לדיאלוג פורה בין שני הרצונות הללו, בלי שאף אחד מהם ירגיש מקופח וינסה להתמרד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;1749112:
ציורים נהדרים, התנועות... ההבעות...
יש לי רק בעיה אחת: למה הנשים בחוגי ההרזיה נראות כל כך רזות מראש?
זה מדכא:(

רק להניח את דעתך... בציורים ישנו ייצוג לכל המידות... אכן, לא כולן צויירו כשמנות מאד, משום שהספר פונה גם לאלו שמספר קילוגרמים בודדים עודפים לא נותן להם מנוח...

• הוסף לסימניות
נראה מקסים!
חבל שאין בכריכה הקדמית של הספר אף אזכור של האיורים שיש בפנים.
זה יכל לגרום ליותר אנשים שרואים את הספר בחנות לפתוח אותו לעומת איך שהוא עכשיו שהוא מעוצב מקסים אבל בטוח שהאיורים יגרמו ליותר אנשים לרכוש את הספר.

• הוסף לסימניות
ענק ענק ענק!!!
לדעתי גם פריצת דרך.

א. הרעיון עצמו. קראתי כבר עשרים עמודים בשקיקה. וכמובן עברתי קודם על כל הקומיקס... ואני אומר לכם שזה פשוט ענק!!!!! וגאוני!!!

ב. הקומיקס. קומיקס למבוגרים דבר שכ"כ חסר אצלינו. כל עמוד קומיקס בא עם מאמר לצידו. עושה את הקריאה כיפית...

אהרן זאב, ציורים משעשעים וקולעים. וכמו שאמר אבימי, זה באמת לא קל. (בתקווה שלא עלית במשקל מלצייר אוכל כ"כ מוחשי כמה חודשים.. אם כן... תקרא את הספר)

ובהצלחה רוחל'ה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;1749462:
נראה מקסים!
חבל שאין בכריכה הקדמית של הספר אף אזכור של האיורים שיש בפנים.
זה יכל לגרום ליותר אנשים שרואים את הספר בחנות לפתוח אותו לעומת איך שהוא עכשיו שהוא מעוצב מקסים אבל בטוח שהאיורים יגרמו ליותר אנשים לרכוש את הספר.

תודה רבה רבה!

לענין הערתך הנכונה, התלבטנו רבות בשאלה זו וגם התייעצנו עם אנשי מקצוע. יש אזכור בכריכה לכך שישנן סיטואציות מצויירות מעולמה של האשה, אבל מצד שני, הספר כל כך מלא בציור ובהומור - שהחשש הגדול יותר היה שהוא יתפס כספר לא רציני מספיק אם הוא יבליט יותר מכך. לכן, ההחלטה היתה לעצב את הכריכה הקדמית - בצורה יותר מהוקצעת שתשקף את הפן המקצועי של הספר, ובצד האחורי - לתת יותר הצצה לצד הקומי של הספר.
אף פעם לא נדע האם זו היתה החלטה נכונה או לא, אבל זו לפחות היתה החשיבה..

• הוסף לסימניות
נראה מבטיח!!!
באופו אישי התחברתי מאד לרעיון, לענ"ד (ואני בעלת ניסיון בתחום, נא לא לזלזל...) זה כתוב ומצוייר טוב מידי מכדי להעלב.
כל אישה תפגוש בספר קודם כל הבנה למצבה והכרה שהיא גם אדם שפוי ונורמלי, למרות (ובגלל) המאבק, ועימו הנפילות הבלתי נמנעות.
שאפו על האומץ להוציא קומיקס למבוגרים, ועוד בתחום רגיש כ"כ, תרתי משמע...

ולצייר- האיורים משלימים את הסיטואציות בצורה מעוררת השתאות.

המון הצלחה!!!

• הוסף לסימניות
חחחחחחחחחחח...גדווולל

• הוסף לסימניות
חבל על הזמן!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אני מזהה בציורים את המורות שלי מהסמינר
אולי את מפספסת קהל יעד? את הקהל הצעיר יותר?
בכל מקרה ממש חמוד!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaakovh;1749464:
ענק ענק ענק!!!
לדעתי גם פריצת דרך.

א. הרעיון עצמו. קראתי כבר עשרים עמודים בשקיקה. וכמובן עברתי קודם על כל הקומיקס... ואני אומר לכם שזה פשוט ענק!!!!! וגאוני!!!

ב. הקומיקס. קומיקס למבוגרים דבר שכ"כ חסר אצלינו. כל עמוד קומיקס בא עם מאמר לצידו. עושה את הקריאה כיפית...

אהרן זאב, ציורים משעשעים וקולעים. וכמו שאמר אבימי, זה באמת לא קל. (בתקווה שלא עלית במשקל מלצייר אוכל כ"כ מוחשי כמה חודשים.. אם כן... תקרא את הספר)

ובהצלחה רוחל'ה!

תודה תודה לך ולכל המגבים והמצלצלים...

זה באמת היה פרויקט ענק (עם 83 עמודי קומיקס!:eek:)אבל היה כיף!

הספר נכתב בצורה מקצועיות ביותר! ואני בטוח שהוא יעשה שינוי את הרבה אנשים!

משום מה הצבעים פה בפורום יצאו זרחניים מאוד!:eek:

וכאן מגיע תודה מיוחדת לאשתי תחי' (שהיא גם מבינה דבר או שתיים במכחול)שעזרה לי לצייר את הז'אנר הזה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהרן זאב;1750310:
תודה תודה לך ולכל המגבים והמצלצלים...

זה באמת היה פרויקט ענק (עם 83 עמודי קומיקס!:eek:)אבל היה כיף!

הספר נכתב בצורה מקצועיות ביותר! ואני בטוח שהוא יעשה שינוי את הרבה אנשים!
ת'אמת.. כמה חבילות ופלים גמרת בזמן העבודה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב מאיר;1750689:
ת'אמת.. כמה חבילות ופלים גמרת בזמן העבודה :)

האמת היא שאחרי שמציירים כזה ספר יוצא כל הטעם מהאוכל:):)
כל שאני ניגש לארון לאכול אני חושב לעצמי.
"אולי זה סתם אכילה רגשית?":eek:
או "אולי כדאי לי להתאפק 5 דקות"? וכו' וכו'.......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהרן זאב;1750764:
האמת היא שאחרי שמציירים כזה ספר יוצא כל הטעם מהאוכל:):)
כל שאני ניגש לארון לאכול אני חושב לעצמי.
"אולי זה סתם אכילה רגשית?":eek:
או "אולי כדאי לי להתאפק 5 דקות"? וכו' וכו'.......

וזו הפרסומת הכי טובה...

• הוסף לסימניות
מאוד יפה, ומקצועי,
אפשר רק שאלה, איך קוראים לפונט שהשתמשתם באיורים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאול יצחק;1750947:
מאוד יפה, ומקצועי,
אפשר רק שאלה, איך קוראים לפונט שהשתמשתם באיורים?

תודה רבה...

השם של הגופן זה FBANANIMPRO

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה