דיאטה זה קשה... אבל לרזות זה קל!

• הוסף לסימניות
לחברות הפורום היקרות!

אני כמובן שמחה על ההתעניינות הרבה בקבוצות שלי, אבל בכדי שלא להפוך את הפורום לבמה פרסומית לקבוצות - אשמח אם תוכלנה להפנות אלי את השאלות בנוגע לקבוצות בהודעה אישית, ואני מבטיחה בל"נ לענות לכל פניה.
הערות, הארות, ביקורות וכמובן גם מחמאות בנוגע לספר: לציורים, לעיצוב ולתוכן - אשמח כמובן לחלוק עם כל חברי/ות הפורום הנכבדים/ות!

• הוסף לסימניות
שוב בענין הספר, האם הוא על העקרון של אלן קאר? (הדרך הקלה להפסיק לעשן)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמי1;1763935:
שוב בענין הספר, האם הוא על העקרון של אלן קאר? (הדרך הקלה להפסיק לעשן)

ממש לא... אין שום קשר, אולי אפילו להיפך... בעוד אלן קאר מביע דעה שיפוטית מה נכון והגיוני לאכול, אני חושבת שזה לגיטימי לאכול ה-כ-ל!!!

• הוסף לסימניות
בסייעתא דשמיא, סוף סוף, הספר יצא לאור וניתן כבר להשיגו בחנויות הספרים, או לפחות בחנויות של יפה נוף...

תודה לכולכן על העידוד והתמיכה!!!

ובעיקר על הפירגון!!!!

• הוסף לסימניות
מה מחירו?
אני ממש רוצה לקנות!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמי1;1765944:
מה מחירו?
אני ממש רוצה לקנות!!

המחיר המומלץ בחנויות הינו 60 ₪. זה לפחות יהיה המחיר בחנויות של יפה נוף...

• הוסף לסימניות
מזל טוב!
הספר כבר נמצא על המדפים...רוצו מהר לפני שיגמר :):)

• הוסף לסימניות
ספר מקסים!
כבר קראתי פעם אחת. תיכף מתחילה פעם שניה. מאד נהניתי מהתהליך ומהשיטה.
הקומיקס משקף יפה את הנושא בכל עמוד, מאוד מוסיף!

• הוסף לסימניות
חבל"ז רחלי, מדהים לגמרי! כל כך את!
מי שלא קונה מפסידה!
ההומור שלך עושה את זה.

• הוסף לסימניות
כשירות לציבור, כהכרת הטוב לחברות הפורום על התמיכה והעידוד, אני מצרפת את הניוזלטר החדש שלי! מי שמעוניינת לקבל אותו באופן קבוע, מוזמנת לפנות אלי בפרטי או במייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>.

צפה בקובץ המצורף 255763

• הוסף לסימניות
א"א להוריד את הקובץ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1778372:
א"א להוריד את הקובץ

ניסיתי לערוך ולהקטין אותו... מקוה שעכשיו זה יהיה בסדר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1778372:
א"א להוריד את הקובץ

לחצי על התמונה עם העכבר, לחצן ימני:
"שמור תמונה בשם".
יורד באיכות מצוינת, קריאה לחלוטין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א.ר.ז.;1778599:
לחצי על התמונה עם העכבר, לחצן ימני:
"שמור תמונה בשם".
יורד באיכות מצוינת, קריאה לחלוטין.

לא עובד לי... זה נשאר ענק!!!

הצילו!!!

• הוסף לסימניות
שיא של כל הזמנים בכמות צפיות בספר חדש...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaakovh;1779659:
שיא של כל הזמנים בכמות צפיות בספר חדש...

תודה על המחמאה!

אבל בלי לזלזל בספר, כנראה הנושא שלו הוא זה שמעניין במיוחד... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהרן זאב;1780589:
וגם הציורים!:):):)

התנצלותי מעומק הלב אם חלילה השתמע כאילו הציורים אינם מצדיקים את כמות הצפיות... חלילה! הציורים כשלעצמם בודאי מצדיקים כמות צפיות גדולה יותר! אבל מאחר והם חלק מספר, כנראה שכמות הצפיות נובעת מהנושא שמדבר כמעט לכל אחת מאתנו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lambrski;1781872:
התנצלותי מעומק הלב אם חלילה השתמע כאילו הציורים אינם מצדיקים את כמות הצפיות... חלילה! הציורים כשלעצמם בודאי מצדיקים כמות צפיות גדולה יותר! אבל מאחר והם חלק מספר, כנראה שכמות הצפיות נובעת מהנושא שמדבר כמעט לכל אחת מאתנו...

כמובן כמובן....

זה היה סתם להומור:):):)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה