דיאטה זה קשה... אבל לרזות זה קל!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו פלאש;1750139:
אני מזהה בציורים את המורות שלי מהסמינר
אולי את מפספסת קהל יעד? את הקהל הצעיר יותר?
בכל מקרה ממש חמוד!
בהצלחה!

אני מקוה שאת שמחה להזכר במורות מהסמינר... :) בכל מקרה, נעשה נסיון להתאים את הספר לקשת רחבה ככל שניתן של נשים, תוך התחשבות פוטנציאלית ברגישויות שונות שעשויות להיות לנשים שונות... מטבע הדברים, יש לזה מחיר מסויים, אבל נראה שמדובר במחיר שאין ברירה אלא לשלם...
אני מקוה שבכל זאת נשים צעירות תוכלנה להתחבר לתוכנו של הספר, גם אם הדמויות המצויירות מעט מבוגרות יותר...

• הוסף לסימניות
בחלק מהציורים הנשים נראות גבריות מידי......

במיוחד בדיאלוג של האישה עם החולצה הירוקה.

ובעמ' 40 - בציור הימני למטה.

מעריכה את היוזמה!
זה מגיע מנסיון שלך?
אלו דברים שלך? או מבוססים על שיטות למיניהן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;1752049:
בחלק מהציורים הנשים נראות גבריות מידי......

במיוחד בדיאלוג של האישה עם החולצה הירוקה.

ובעמ' 40 - בציור הימני למטה.

מעריכה את היוזמה!
זה מגיע מנסיון שלך?
אלו דברים שלך? או מבוססים על שיטות למיניהן?

על ציור נשים באופן שיתאים לדרישות הצניעות, מוטלות מגבלות שמעניקות להן מראה גברי מסויים. אכן...

הספר מבוסס על שיטה חדשה שעובדת נפלא, לא רק עלי - אלא על מאות נשים ב"ה... היא מבוססת על קאוצ'ינג ועל יסודות הפסיכודרמה, והיא די הפוכה מהשיטות המקובלות... רק לשם הדוגמא:

א. אני לא מאמינה בתפריטים מוכתבים!

ב. אני לא מאמינה בספירת קלוריות!

ג. על פי הגישה שלי, אם את לא יכולה לוותר על השוקולד או על העוגות - פשוט אל תוותרי עליהם!

ועם כל זה, ניתן לרזות - והרבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lambrski;1752344:
על ציור נשים באופן שיתאים לדרישות הצניעות, מוטלות מגבלות שמעניקות להן מראה גברי מסויים. אכן...

הספר מבוסס על שיטה חדשה שעובדת נפלא, לא רק עלי - אלא על מאות נשים ב"ה... היא מבוססת על קאוצ'ינג ועל יסודות הפסיכודרמה, והיא די הפוכה מהשיטות המקובלות... רק לשם הדוגמא:

א. אני לא מאמינה בתפריטים מוכתבים!

ב. אני לא מאמינה בספירת קלוריות!

ג. על פי הגישה שלי, אם את לא יכולה לוותר על השוקולד או על העוגות - פשוט אל תוותרי עליהם!

ועם כל זה, ניתן לרזות - והרבה!

אבל מציאות שהדמויות האחרות נראות נשיות יותר, סימן שכן יש אפשרות לעשות זאת.

המטרה של השיטה היא רק לרזות?
איך מגיעה הבריאות לידי ביטוי בספר?
לדוג' - הכללת אבות המזון הנדרשים, אכילה אובססיבית, הפרעות אכילה, ועוד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;1752439:
אבל מציאות שהדמויות האחרות נראות נשיות יותר, סימן שכן יש אפשרות לעשות זאת.

המטרה של השיטה היא רק לרזות?
איך מגיעה הבריאות לידי ביטוי בספר?
לדוג' - הכללת אבות המזון הנדרשים, אכילה אובססיבית, הפרעות אכילה, ועוד?

בנושא הראשון: כפי שאת בודאי יודעת, כשהולכים על גבול דק, לפעמים סוטים מעט לימין ולפעמים מעט לשמאל... זה המחיר...
בנושא השני: הספר אינו מיועד להעניק יעוץ תזונתי. לשם כך יש דיאטניות בקופת חולים... הוא גם אינו מיועד רק בכדי לרזות. בשביל זה יש אינספור קבוצות תמיכה אחרות. המטרה הינה לאפשר לאשה להגיע לאיזון נכון בין הרצון שלה לאכול לבין הרצון שלה לרזות, בצורה. שבה אף אחד מהרצונות הללו לא ירגיש "קרבן", והכי חשוב: המטרה שלו היא לגרום לנשים לאהוב את עצמן בלי קשר למשקל שלהן, ולהפטר מרגשות התסכול שנגרמות בדרך כלל בעקבות העליה במשקל וחוסר ההצלחה לרזות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lambrski;1752519:
והכי חשוב: המטרה שלו היא לגרום לנשים לאהוב את עצמן בלי קשר למשקל שלהן, ולהפטר מרגשות התסכול שנגרמות בדרך כלל בעקבות העליה במשקל וחוסר ההצלחה לרזות!

הלואי!
כ"כ הרבה סובלות משנאה עצמית, אפילו שהן רק לא 'מקל'
את עושה דבר גדול
בהצלחה רבה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו פלאש;1752584:
הלואי!
כ"כ הרבה סובלות משנאה עצמית, אפילו שהן רק לא 'מקל'
את עושה דבר גדול
בהצלחה רבה!!!

אגב, זו הסיבה המשמעותית ביותר להשמנה... אם אני מכירה בכך שאני רוצה לאכול - וזה לגיטימי, ורוצה לרזות - וגם זה לגיטימי, אני יכולה לנסות למצוא את נקודת האיזון שמתאימה בשבילי בין שני הרצונות הללו... אבל אם אני מוחקת את הרצון לאכול, זה לא מוחק אותו באמת... מגיע הרגע שבו הוא מתפרץ ודורש את שלו, והתוצאה בהתאם...
כשאשה יורדת עשרים קילו בדיאטה של - - -, היא נשארת בתחושה שהשיטה מצויינת. וכשהיא עולה בסופו של דבר את העשרים קילו, כי זה מלכתחילה לא היה ריאלי שתוכל כל החיים להחזיק מעמד עם השיטה של - - - , אז זה לא השיטה אשמה - אלא האשה אשמה... וכך מתפתחת שנאה עצמית!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lambrski;1752519:
הוא גם אינו מיועד רק בכדי לרזות. בשביל זה יש אינספור קבוצות תמיכה אחרות. המטרה הינה לאפשר לאשה להגיע לאיזון נכון בין הרצון שלה לאכול לבין הרצון שלה לרזות, בצורה. שבה אף אחד מהרצונות הללו לא ירגיש "קרבן", והכי חשוב: המטרה שלו היא לגרום לנשים לאהוב את עצמן בלי קשר למשקל שלהן, ולהפטר מרגשות התסכול שנגרמות בדרך כלל בעקבות העליה במשקל וחוסר ההצלחה לרזות!

נכתב ע"י lambrski;1752913:
אגב, זו הסיבה המשמעותית ביותר להשמנה... אם אני מכירה בכך שאני רוצה לאכול - וזה לגיטימי, ורוצה לרזות - וגם זה לגיטימי, אני יכולה לנסות למצוא את נקודת האיזון שמתאימה בשבילי בין שני הרצונות הללו... אבל אם אני מוחקת את הרצון לאכול, זה לא מוחק אותו באמת... מגיע הרגע שבו הוא מתפרץ ודורש את שלו, והתוצאה בהתאם...

אם זה לא מה שעושים בקבוצת תמיכה של דיאטה - אז מה עושים שם?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;1752977:
אם זה לא מה שעושים בקבוצת תמיכה של דיאטה - אז מה עושים שם?!

אני לא יכולה לדבר כמובן בשם קבוצה זו או אחרת, אבל מנסיוני העשיר עם קבוצות תמיכה רבות, ומנסיונן של מאות נשים עמן שוחחתי - לפחות רוב קבוצות התמיכה נותנות תפריט מובנה, ומנסות לעזור למשתתפות להתאים את עצמן לתפריט הזה. כל עוד ישנה ההתלהבות הראשונית - הכל טוב ויפה, אבל כשהיא מתפוגגת, וכשהירידה במשקל מתחילה להתמתן ולהבלם - מגיעה הנפילה הגדולה...

לא סתם מצביעים מחקרים מעודכנים על כך ש95% מאלו שירדו במשקל - החזירו את הכל בחזרה...

השיטה שלי נועדה בדיוק בכדי למנוע את העליה המתסכלת הזו, מתוך הבנה שהשורש של העליה הזו טמון כבר בתהליך הירידה עצמו... בסייעתא דשמיא, זה עובד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lambrski;1753119:
אני לא יכולה לדבר כמובן בשם קבוצה זו או אחרת, אבל מנסיוני העשיר עם קבוצות תמיכה רבות, ומנסיונן של מאות נשים עמן שוחחתי - לפחות רוב קבוצות התמיכה נותנות תפריט מובנה, ומנסות לעזור למשתתפות להתאים את עצמן לתפריט הזה. כל עוד ישנה ההתלהבות הראשונית - הכל טוב ויפה, אבל כשהיא מתפוגגת, וכשהירידה במשקל מתחילה להתמתן ולהבלם - מגיעה הנפילה הגדולה...

אני יודעת שבקבוצות דיאטה, מקבלים תפריט של פחמימות/חלבונים/שומנים/פירות/ירקות,
ולומדים להתאים את זה אישית.
אבל המפגש וקבוצת התמיכה נועדה ללמוד לאהוב את עצמך, את הנטיות הטבעיות שלך, את הרצון לאכול, לעשות מה שטוב לך, לברר מה את רוצה, ומה השאיפות שלך, ללמוד לנהל את הרצונות ה"סותרים", וכו'..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;1753135:
אבל המפגש וקבוצת התמיכה נועדה ללמוד לאהוב את עצמך, את הנטיות הטבעיות שלך, את הרצון לאכול, לעשות מה שטוב לך, לברר מה את רוצה, ומה השאיפות שלך, ללמוד לנהל את הרצונות ה"סותרים", וכו'..

אם מצאת קבוצה כזו - נהדר! הלואי שכולן היו כאלו... אילו זו היתה תמונת המצב, היו מסתובבות בינינו הרבה יותר נשים מאושרות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;1753135:

אני מזמינה אותך לעיין בעמוד נוסף מתוך הספר, מתוך הפרק המסביר מדוע תהליכי הרזיה כה רבים מסתיימים בכשלון צורב...:rolleyes:

צפה בקובץ המצורף 253024

קבצים מצורפים

• 25.jpg
    KB 235.2 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י lambrski;1749162:
הספר בעז"ה יורד מחר לדפוס, כך שיש לקוות שלקראת סוף שבוע הבא הוא יהיה בכל החנויות אי"ה...

לצערי, בשל שרשרת של עיכובים, הספר יצא לחנויות רק בתחילת שבוע הבא בעז"ה... תודה לכל המתעניינים והמעודדים והמעירים והמגיבים!

• הוסף לסימניות
טוב שאת מעדכנת.. כבר חיפשנו בחנויות....(:
אגב, משיחה שניהלה איתי מישהי שהשתתפה בקבוצות שלך...עושה בהחלט חשק להציץ בספר כמה שיותר מהר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סא;1761744:
טוב שאת מעדכנת.. כבר חיפשנו בחנויות....(:
אגב, משיחה שניהלה איתי מישהי שהשתתפה בקבוצות שלך...עושה בהחלט חשק להציץ בספר כמה שיותר מהר.

איפה יש את הקבוצות שלך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;1762086:
איפה יש את הקבוצות שלך?

נכון להיום, ישנן קבוצות בירושלים וברחובות.

אשמח להסביר לך יותר על הקבוצות ועל השיטה, בטלפון 053-3177701.

• הוסף לסימניות
הספר בא במקום קבוצת תמיכה?
ומה מחירו? באילו חנויות ניתן להשיג?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמי1;1762436:
הספר בא במקום קבוצת תמיכה?
ומה מחירו? באילו חנויות ניתן להשיג?

בעז"ה הספר יהיה בחנויות בימים הקרובים, מקוה שמחרתיים הוא כבר יהיה בחנויות של "יפה נוף", ובהמשך השבוע בכל החנויות.

לשאלתך אודות קבוצת התמיכה, התשובה מאד אינדווידואלית. מנסיוני, נשים רבות שהגיעו לקבוצות למשך חודשיים שלשה והפנימו את השיטה - המשיכו את התהליך בעצמן בלי צורך בעזרה נוספת, ולעומתן, ישנן אחרות שעדיין הפיקו תועלת מהשתתפות בקבוצה גם בהמשך.

זו, לדעתי, התשובה גם לגבי הספר. תהיינה נשים שהוא יאפשר להן לעבור תהליך אישי מבלי צורך בקבוצת תמיכה, ואילו אחרות - תוכלנה להפיק ממנו תועלת במקביל להשתתפות בקבוצות תמיכה (לאו דוקא שלי!).

• הוסף לסימניות
איך קוראים לקבוצות שלך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה