- הוסף לסימניות
נראה לי כוונת הכותבת היתה לשעות הצום, לא לשעות האוכל.אם המטרה היא לעשות סדר בזמני הארוחה, למה שחצי כפית סוכר תזיק?
9 קילו בחודשיים זה לא מהר?אני עושה את השיטה הזאת כבר חודשיים (שיטת חיים, לא דיאטה!!!)
ירדתי 9 קילו.
הירידה לא מהירה מידי, ממוצע של קילו בשבוע, ולפעמים פחות.
אבל ההרגשה מאוד טובה.
סידר לי בעיות מעיים.
לשתות הרבה מים!!!
פעילות גופנית (עדיף בשעות הצום)
לאכול שומנים בריאים, ירקות וחלבונים.
להפחית פחמימות.
להוריד לגמרי סוכרים.
בשעות הצום מותר רק מים, סודה, תה ללא סוכר, קפה שחור ללא חלב וסוכר (הרעיון הוא לא לגרום להפרשת אינסולין)
בהצלחה!
לא מהר בכלל.9 קילו בחודשיים זה לא מהר?
את שומרת ל ה8 שעות ממש חזק??
התכוונתי אם את שומרת בתוך ה-8 שעות בלי לאכול שום דבר כמו עוגה וכו'לא מהר בכלל.
שומרת על ה-16 שעות צום מאוד חזק (אוכלת פעם אחרונה ב5 בערב, ומתחילה לאכול ב9 בבוקר)
אגב, יום שישי (ליל שבת אוכלים מאוחר) - לא צריך לשמור על הצום, כן צריך לשמור על מה אוכלים.
ומה עושים במוצאי שבת, עכשיו שסעודה שלישית מאוחר?לא מהר בכלל.
שומרת על ה-16 שעות צום מאוד חזק (אוכלת פעם אחרונה ב5 בערב, ומתחילה לאכול ב9 בבוקר)
אגב, יום שישי (ליל שבת אוכלים מאוחר) - לא צריך לשמור על הצום, כן צריך לשמור על מה אוכלים.
ביום ראשון מתחילים לאכול יותר מאוחר.ומה עושים במוצאי שבת, עכשיו שסעודה שלישית מאוחר?
משתדלת מאוד מאוד. במשך השבוע מצליחה, בשבת קצת יותר קשה, ויש נפילות. (עם כל זאת ירדתי...)התכוונתי אם את שומרת בתוך ה-8 שעות בלי לאכול שום דבר כמו עוגה וכו'
אני גם עושה את השיטה הזאת וירדתי מקסים!!אני עושה את השיטה הזאת כבר חודשיים (שיטת חיים, לא דיאטה!!!)
ירדתי 9 קילו.
הירידה לא מהירה מידי, ממוצע של קילו בשבוע, ולפעמים פחות.
אבל ההרגשה מאוד טובה.
סידר לי בעיות מעיים.
לשתות הרבה מים!!!
פעילות גופנית (עדיף בשעות הצום)
לאכול שומנים בריאים, ירקות וחלבונים.
להפחית פחמימות.
להוריד לגמרי סוכרים.
בשעות הצום מותר רק מים, סודה, תה ללא סוכר, קפה שחור ללא חלב וסוכר (הרעיון הוא לא לגרום להפרשת אינסולין)
בהצלחה!
.... יש מישהו?זה פועל גם בפחות? כמו 13 11?
זה עוזר אם בשמונה שעות אוכלים רגיל????
מי יודע??????????????הדיאטה תעבוד אם בכל יום בוחרים 8 שעות אחרות??
לא משנה בכלל איזה 8 שעות בוחרים לאכול.מי יודע??????????????
לא!זה עוזר אם בשמונה שעות אוכלים רגיל????
כןהדיאטה תעבוד אם בכל יום בוחרים 8 שעות אחרות??
יש כמה אפשרויות: 20/4 (דרגה גבוהה וקשה לאכול 4 שעות לצום 20)זה פועל גם בפחות? כמו 13 11?
נכון, צריך להקפיד לגמור את הארוחה האחרונה 3 שעות לפני השינה.לא משנה בכלל איזה 8 שעות בוחרים לאכול.
בכללי יותר בריא לא לאכול בשעות הערב, אז עדיף לאכול עד 6/7
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ד.ב., מ. ברא"י, chani2006 ועוד 6 משתמשים9 //