דיסק צפיה של התעמלות אירובי

מצב
הנושא נעול.
יש לי דרופבוקס. אם יהיה לי מקום, אעלה עבורך

אשמח מאד.
את מצליחה לצפות??? עד הסוף??

אני חושבת שרואים את הכל, אבל ממש לא ברור. האיכות לא משהו

נכתב ע"י שקוף;924337:
נתקע לי בדיוק באמצע הצפיה :(

.
נכון. כמה דקות זה אמור להיות? זה מסתיים בערך ב34 דקות, שזה באמצע השריר הפנימי של הרגל השניה.

אני מבקשת סליחה מכל אלו שפנו אלי בתיבה האישית וביקשו שאעלה את הסרט לג'מבו מייל...
לא התפניתי לזה עד עתה, אם תמנתי לא תעלה לדרופבוקס, אשתדל להעלות.
(גם אצלי הסרט מפסיק בדקה ה-34 בערך).

אצלי זה גם מפסיק בדקה ה 34

אוקי. אז לכולן זה מפסיק בדקה ה34 לא הועלנו כלום :(
אין צורך להעלות לדרופ' אם כן.
כי גם אצלי זה עד הדקה ה- 34.....

מה עושים? אולי יש לעוד משהו סוג של סרט כזה?
זה כ"כ בריא וחשוב!

למישהו יש רעיון איך אני יכולה להעלות את זה בצורה אחרת שכולם יוכלו להשתמש באיכות היותר גבוהה??
כי בג'מבו מייל זה עד 500 מ"ב והקובץ המקורי הוא מעל 600
אם למישהו יש פתרון אשמח לשמוע כי הרבה ביקשו לי גם בפרטי

יש לי גם את הסרט הזה

יש לי גם את הסרט של ההתעמלות אבל יש לי בעיה שאצלי משום מה הפסיקו לשמוע, פעם זה כן עבד, אולי למישהו אחר זה כן יעבוד, אך איך אני מעלה קובץ כזה גדול (650) ?????

כמה מ"ב אפשר להעלות לדרופבוקס??

לא יודעת, המון.
מעל 600 בטוח :)

אפשר דרך גוגל דרייב, רק לוודא קודם שזה עד הסוף (לא 34 דקות, כי הפסקתי באמצע ההתעמלות, אבל לגמרי). הבנתי שמדובר ב2 חלקים.

לי יש את הקובץ המקורי שהוא שעה ועשרים דקות אנסה בעז"ה להעלות לדרופבוקס, פעם ראשונה שאני מתעסקת עם זה אני מקווה שאסתדר ואעלה לכאן שוב קישור

נכתב ע"י בדיחה;925303:
יש לי גם את הסרט של ההתעמלות אבל יש לי בעיה שאצלי משום מה הפסיקו לשמוע, פעם זה כן עבד, אולי למישהו אחר זה כן יעבוד, אך איך אני מעלה קובץ כזה גדול (650) ?????
תעלי לדרופבוקס ונודה לך כולנו!!!

תזכי למצוות :)

האם זהו סרט שמוכרים בחנויות?
ואם כן, איפה?

לא נראה לי שיש לקנות את זה זה מאוד ישן

כמה זמן לקח לכן להוריד את זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה