המתווכים באשדוד טוענים שיש עצירה רצינית ומתחילים לראות ירידות קטנות (אוכל להרחיב באישי)השאלה כמה להמתין?
אני גרה באשדוד שם טוענים שאין הרבה דירות ויש ביקוש גדול
אז לא בטוח שירדו מחירים שם (יש טוענים שתהיה עליה) ויש לי חשש שאולי יעלו עוד ואז אתרחק יותר מהאפשרות לקנות דירה באשדוד.
יש צפי לעליות ריבית נוספות? מתי? כמה? ומתי יתחיל לרדת?
עכשיו היינו עם המתווך של הדירה ואמרנו לו על זה שיש עצירה ,המתווכים באשדוד טוענים שיש עצירה רצינית ומתחילים לראות ירידות קטנות (אוכל להרחיב באישי)
ריבית הפריים תעלה אבל מאידך הבנקים יתחילו להורי דמחירים כי הכסף שלהם עומד ללא שום תשואה ואין כמעט משכנתאות חדשות
רשום בפרופילאין לי אפשרות לפנות באישי..
אשמח למייל
כמה זה עולה בערך?רישום חשמל,מים,גז
לא זוכר כרגע בדיוקכמה זה עולה בערך?
אנחנו הצלחנו להוציא מהקבלן בשלב החוזה ביטול מלא של תשלום המדד (לפני החוק האחרון).יש סיכוי שישאר יציב ויש סיוכי שיעלה ויש סיכוי שיירד
צריך לקחת את כל האופציות בחשבון
אלו שקנו בשנתיים האחרונות הגיעו גם ל150 א' מדד...
נראה לי כל החיבורים קרוב ל 10Kכמה זה עולה בערך?
אצלינו זה 600 ש"ח לחדרמההה????!!!!!
![]()
א. חיבור חשמל בסביבות 4500/5000 ש"ח, רישום בטאבו ע"י עו"ד של הקבלן 1000 ש"ח לחדר
ב. מקבלנים ,במצב כיום בכל הארץ וידוע לי גם באופן אישי שגם באשדוד ניתן להוציא הרבה דברים במחיר,
כמובן לא לבוא עם רשימת מכולת כדי שהקבלן לא ירגיש מנוצל, ואכמ"ל,
(ניתן להעזר בעו"ד עם כישורי מו"מ)
בדרך כלל זה רשום בחוזה שהרישום בטאבו זה כלול במחיר הדירהלמה??
ככה!! זה הנוהל!
דברי העו"ד של הקבלן שלי.....
לא!בדרך כלל זה רשום בחוזה שהרישום בטאבו זה כלול במחיר הדירה
סתם סוחט אותך ועוד לפי חדרים... אולי חילקת את הדירה להמוןןןןןן חדרים
לא מבין בכלל מה קשור חדרים???אצלינו זה 600 ש"ח לחדר
באמת? לא שמעתי על זה אף פעם...בדרך כלל זה רשום בחוזה שהרישום בטאבו זה כלול במחיר הדירה
לא ממליץ בכלל תריסים חשמליים.תריסים חשמליים
תנסו גם, לפעמיים זה הולך...אנחנו הצלחנו להוציא מהקבלן בשלב החוזה ביטול מלא של תשלום המדד (לפני החוק האחרון).
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים