אם מכח האגו הזה יוצא עוד טוב (לפורום / למשתמשים אחרים) זה שווה...נכתב ע"י גרף הול;2216246:למרות שאין מי שיטיל ספק ברמת המקצוענות שלי, הייתי מגדיר את דירוג כמטרה לטיפוח האגו נטו.
סורי אם יש אגו מסויים שנפגע...
נכתב ע"י Rרחמים;2216031:לגבי מעלה הראשונה שהזכרת, צריך להתייחס בצורה עניינית לעצם ההערה ולא למי מעיר אותה, על זה נאמר קבל אמת ממי שאמרה. גם יכול להיות שהמעיר הוא אדם מאוד מקצועי אבל הצטרף לפורום לא מכבר ולא הספיק לצבור מוניטין.
דבר נוסף, התודות לא משקפות? בפורום stackoverflow.com כל המוניטין והדירוג בנוי על הצבעות/תודות, והכל אוטומטית ללא צורך ב'מגע יד אדם'.
נכתב ע"י swsshira770;2216273:ב״ה
ציטוט: ״אולי זה משקף את המעורבות בפורום אך ממש לא מחייב שאת רמת המקצועיות.״
מור, אני אגלה לכם סוד. אך ורק את זה! מקרים יוצאי דופן ישנם. אך באופן שותף, זה מביע השתתפות. והמצלצלים יוכיחו..![]()
נכתב ע"י א-ירושלמית;2216318:אני מרגישה לא לעניין להגיב או לשאול או לשתף.
יש כמה מתחילונים במחילה מכבודם, שקופצים במקומות שלא נקראו לשם. במקרים שכבר כן שאלתי שאלה ממוקדת מאד, קבלתי תשובה מעצבנת ולא לעניין. אז עדיף לי לשבת בצד!
לו היה דירוג, היו מתחילים ו/או כאלו שלא ממש יודעים לענות, חושבים קצת לפני שליפה אוטומטית של תשובה בסגנון "אני כאן".
נכתב ע"י swsshira770;2216475:ב״ה
ולסיכום דברי: הגדה? מה זו הישות הזו? הכל זה תארים, אפשר ללמוד, אפשר לשכוח. נו שוין. מספיק עם זוטות. תמשיכו לעבוד בשקט..פרוג זה לא כל החיים..
![]()
נכתב ע"י רמה פלוס;2216665:לאחר המחילה מכל המצביעים בעד, ומכל היזמים בעניין, אני הצבעתי נגד. נגד מוחלט מכל כיוון.
ואסביר; הדבר הראשון שיקרה כאן, וכמו שכתבו לפני, יהיה כאן ניפוח של אגו. מה שיגרום למשחקי כבוד שלא יגמרו, וזה הדבר הכי הרסני בכל מקום, וגם במערכת פורומים. זה יגרום למבוכה ולכאב לניקים מסויימים שדורגו פחות ממה שהם חושבים שהם שווים. [את עניין הפרנסה אני משמיט, היות שבנקודה זו לא הדירוג מביא פרנסה אלא ס"ד, כל השאר זה סתם..] זה יתן מצב לא נעים להרבה.
אלא מאי? כתב ונתנו, שאם זה מה שיגרום להעלאת הרמה כאן בפורום, זה שווה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים