- הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1226838:
הסברון, פליז...
נכתב ע"י נ פלוס;1226838:
נכתב ע"י מילה בסלע;1226837:מה ההשוואה...
פתחת חשבון במס הכנסה על הדירה? יש לך עליה קבלות? את עוסק מורשה?
נכתב ע"י מילה בסלע;1226841:הסברון, פליז...
נכתב ע"י wald;1226851:אני אישית, אם מישהו מהשכנים/מכרים היה זקוק לדירה הייתי נותנת חינם, אבל כשמדובר באנשים זרים וכל שקל חשוב - למה לא???
נכתב ע"י wald;1226853:באמת שאת לא מבינה???
נכתב ע"י מילה בסלע;1226856:אני באמת שואלת את עצמי למה זה כ"כ צורם (אולי לא רק-) לי.
אישית אני נותנת חופשי, ולדעתי זה הקמיע שלנו מפני גנבים, בפרט בחגים.
אורח שהותיר אחריו לכלוך כמובן לא קבל את הדירה יותר, אבל זה גם תמורת תשלום לא.
נכתב ע"י מילה בסלע;1226841:הסברון, פליז...
אני גם חושבת על משפחה ספציפית ברוכת ילדים שגרה באיזור של חסידות מסויימת, שמצטופפת כל השנה בחצי מהדירה שלהם ומשכירה את החצי השני בשביל להחזיר חובות ולקראת הימים הנוראים נוסעים ומשכירים את כל הדירה וגם כשיש שמחה לרבי או משהו כזה.נכתב ע"י wald;1226870:מבינה את מה שאת אומרת.
ואני חושבת שזה פשוט תלוי בנקודת מבט ובצרכים.
יש לי אחות שגרה קרוב לאחד ממרכזי החסידות, ויש לה בל"ע משפחה גדולה אבל הפרנסה קשה, אז ב"ה שיש לה אפשרות נוספת לפרנסה בצורה הזו.
יכול להיות שזה מה שעומד לנגד עיני ולכן אני חושבת ככה.
ולנגד עיניך עומד משהו אחר אז לכן את חושבת אחרת.
נכתב ע"י כוכב103;1226897:כנראה מילה בסלע גרה בבני ברק.
כי בירושלים אני יודעת שהרבה נותנים דירות ללא תמורה,
וגם בקרית ספר נותנים דירות בכיף ללא תמורה, עם כיבוד והכנסת אורחים יפה - אפילו כשהצעתי תשלום - סרבו לקחת.
נכתב ע"י grafix;1226945:באמת אין היום דירות ללא תשלום?
אצלנו, בביתר, אפשר בקלות לארגן שבת שבע ברכות עם המון אורחים, בדירות בחינם.
מילה בסלע, האם זה באמת ללא טירחה? אצלי זה כרוך בהמון טירחה, ולמרות זאת אני גם נותנת את דירתי.
אבל כשאני באה להורי בירושלים אין סיכוי לדירה בחינם, ואני בהחלט מבינה את האנשים האלו, אם הם יכולים לקבל תשלום על הדירה, אז למה שיביאו בחינם?
יש לי חברה שגרה בגוש שמונים, וזה הפרנסה שלהם, הם בנו לעצמם יחידה קטנטונת על הגג, ולשם הם עולים (עם שבעה ילדים) בכל פעם שהם משכירים את הדירה, לפעמים אפילו לשבוע ויותר.
כל הכבוד!נכתב ע"י מילה בסלע;1227042:אצלי זה בדר"כ טרחה שניתן לעשותה בשמחה בלי תחושת עול.
נכתב ע"י כוכב103;1227049:............
אבל אם יש שמחה משפחתית וצריכים לשכן אורחים בבני ברק, האם נראה בעיניכם שפוי שבעל השמחה ישלם אלפי שקלים בעבור ארוח???
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים