די!! מה זה?? איטיות מעצבנת של אתרים

• הוסף לסימניות
Advanced SystemCare כאן
Malwarebytes Anti-Malware כאן
SUPER Anti Spyware כאן
Windows Update נמצא בלוח בקרה במערכת ואבטחה בווינדוס 7-8

• הוסף לסימניות
תודה! אין כעמך ישראל! וסליחה שלא לחצתי בפעמון, פשוט כל לחיצה כזו משכיבה אותי לישון...
אם לא אכפת לך, קישור לא כלכך עוזר - זה חסום. יש אפשרות לעזור לי אחרת?

• הוסף לסימניות
מה הפעמון עושה ? זה אמור להתריע ?
אני יכול לשלוח לך בגוגל דרייב זה פתוח אצלך ?

• הוסף לסימניות
שלחי הודעה למייל שבפרופיל שלי אני יעלה לך

• הוסף לסימניות
הפעמון מצלצל תודה. ושוב תודה.
ראיתי את האישי ולא הצלחתי להגיב על זה, הכל בגלל האיטיות הזו.
אולי אפשר בג'מבו מייל? או בדרופבוקס? או אם ישאר לך סבלנות אולי עוד מעט אני יעביר לך מייל באישי.

• הוסף לסימניות
מוזר, התלונה היא על אטיות ואף אחד לא הציע בדיקת מהירות?

אחרי שהבדיקה מסתיימת, יש כפתור SHARE RESULT, נא לחלוק...

• הוסף לסימניות
אני בעד. מעניין באמת כמה מהירות יש לו אבל אחרי הבדיקה
איך תדע כמה מהירות צריך בשביל להעלות את האתר בצורה חלקה ?
מסתבר לי שזה מזיק שמשתמש לו בתעבורה לכן זה איטי, התוכנות שהבאתי אמורות לנקות את זה
ונראה מה יהיה אחרי..

• הוסף לסימניות
אני הייתי מציע לכבות את המחשב ולהדליק שוב... אצלי לא פעם זה פועל פלאים...
אגב, לפעמים כשלוקח לדף זמן להטען, מומלץ להפסיק את הטענתו [בכרום זה איקס בצד שמאל] ופשוט לטעון אותו שוב. גם זה לא פעם פועל פלאים.

• הוסף לסימניות
לא מדובר על זה זה כבר שבועיים שהמחשב נכבה ונדלק והבעיה בעינה עומדת, עמוק יותר.
בדיקת מהירות - חסום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה