דפי ההגנה החדשים של אתרוג

• הוסף לסימניות
בתור עובדת באתרוג ולקוחת אתרוג שנים, רוצה לשתף אתכם על הדפי ההגנה החדשים .
כלקוחה, אני מרגישה שהם התקדמו, השתפרו החוויה היא שונה לחלוטין.
מבינים ברגע מה נחסם, למה נחסם, ויודעים בקלות איך לסדר את החסימה בעצמי או שיש צורך לפנות למוקד.
מרגישה ששומרים עלי, אבל עדיין מאפשרים לי בחירה בתוך המרחב המוגן.
המהירות והבהירות נותנים חוויה שאני בסינון חדש...
כעובדת - אשמח לשמוע את החויה שלכם ואולי לחתור לשיפורים נוספים ככל שנדרשים..

• הוסף לסימניות
הרבה יותר נעים לעין.
הכי נוח שאפשר לערער בדף עצמו, ולא שזה שולח לאימייל, ואז לכתוב להם ערעור.
יורשה לי לשאול איזה תחום את שם?

ועוד משהו: לא באמת נתקלתי בזה הרבה בינתיים כך שארתי הדברים ללא ניסיון גדול.

• הוסף לסימניות
הבעייה שעכשיו חסמו הרבה דברים טובים, שלפני כן היו פתוחים
לא יודעת אם דווקא עכשיו,
אבל זה באמת מכה שיש דברים שהיו פתוחים ופתאום נחסמים.
בעיקר סרטונים ביוטיוב. ולא, אין להם בעיה בכלל!!
למשל מחרוזת איציק אשל על שירי פסח שחרשתי עליה , פתאום קיבלתי עליה דף בגנה.
וזה קורה סתאאאאאם

• הוסף לסימניות
קצת מציק שבכל בקשת פתיחה של סרטון ביוטיוב צריך לכתוב סיבה.
בנוסף התשובות לא תמיד מדוייקות, לדוג' דף שהיה חסום בנקסט התשובה של הבוט הייתה לפתוח בהגדרות את הגלישה לנקסט אבל גם אחרי הפתיחה נשאר חסום

• הוסף לסימניות
אני חדש באתרוג, רק היום התחברתי , איך עובד הסינון והפתיחה של ה תמונות, למה יש תמונות חסומות או שעדיין לא נפתחו שמופיעות בלבן ויש תמונות שמופיעות כעשוייות מקוביות בדומה למה שיש מידי פעם בנטפרי

• הוסף לסימניות
אני חדש באתרוג, רק היום התחברתי , איך עובד הסינון והפתיחה של ה תמונות, למה יש תמונות חסומות או שעדיין לא נפתחו שמופיעות בלבן ויש תמונות שמופיעות כעשוייות מקוביות בדומה למה שיש מידי פעם בנטפרי
1. יכול להיות שנשאר לכם קוקיז מהסינון הישן.
תנקו את הדפדפן.
2. יש בהרבה אתרים סימון של אתרוג בצד שמאל בצד. תלחצו עליו ותשלחו לפתיחה.

• הוסף לסימניות
רואה את האשכול הזה עכשיו
ומצטערת שמתמשת בו לפריקת עצבים
אבל מאז השינוי לבוט ה"חכם" והדפי הגנה החדשים
דברים נחסמים חדשות לבקרים
דברים שעד אתמול היו פתוחים פתאום בום חסום
וגם דברים שנראה כתקלה (למשל שבמחשב אחד כן מחשב אחד לא)
אין סיבה שאני אתחיל לשלוח ערעור לעשרות אתרים שהיו פתוחים עד לפני שבוע
וכל אתר כזה שאני צריכה עכשיו בשביל התפקוד השותף של החיים והעבודה אני אחכה יום לפתיחה ידנית שלו
וזה שהתחילו להחסם PDFים במייל ממש מרגיז
מילא תמונות, שגם את זה אני לא מבינה ותוקע אותי כגרפיקאית
אבל PDF זה כבר דרגה אחת יותר
ומילא באמת היתה סיבה לחסום, היו תמונות נשים או כזה, שגם זה לדעתי במייל שלי אין לכם סיבה או טעם לחסום, חוסמים דברים בלי סיבה ממש: מודעה שכולה כיתוב, או שנחסם לי תמונה של מכירת עופות. באמת זה לא צורת עבודה
וכל פעם לשבת עם נציג ועד שהם עונים ומסדרים זה סידור מקומי
עייפתי
צר לי להגיד
אני מאוכזבת

• הוסף לסימניות
אז אני מבין שהגעתי בזמן הלא נכון
אבל רק להבין כל התמונות עם קוביות זה אומר שהן חסומות?

• הוסף לסימניות
לפעמים יש לי תחושה שהם רוצים להיות "דומים" לנט פרי, וזה גורם להרבה חסימות בלתי קשורות בעליל.
זה כאילו נהיה מחמיא להיות חוסם כי זה מראה כמה אתה "בשטח", אבל זה באמת קורה בלי קשר.
החכמה הגדולה היא שלא ירגישו אותם בכלל בגלישה (בהנחה שרוב גולשי אתרוג לא מחפשים דברים בעיתיים בכוונה)
(לא מכירה את נטפרי מקרוב)

• הוסף לסימניות
בתור עובדת באתרוג ולקוחת אתרוג שנים, רוצה לשתף אתכם על הדפי ההגנה החדשים .
כלקוחה, אני מרגישה שהם התקדמו, השתפרו החוויה היא שונה לחלוטין.
מבינים ברגע מה נחסם, למה נחסם, ויודעים בקלות איך לסדר את החסימה בעצמי או שיש צורך לפנות למוקד.
מרגישה ששומרים עלי, אבל עדיין מאפשרים לי בחירה בתוך המרחב המוגן.
המהירות והבהירות נותנים חוויה שאני בסינון חדש...
כעובדת - אשמח לשמוע את החויה שלכם ואולי לחתור לשיפורים נוספים ככל שנדרשים..
אני מרוצה מאתרוג אבל יש דברים שממש מפריעים לי ביחס לנטפרי,
המון סרטונים ביוטיוב חסומים כגון סרטוני הדרכה למוצרים, לתיקון דברים וכו', סרטונים שמופיע שם רק גבר ונפתחו לי חופשי בעבר בנטפרי, וגם כשאני מבקשת פתיחה זה בדרך כלל לא מאושר,
בנוסף יש הרבה זליגות של תמונות נשים באתרוג, תמונות נשים לפעמים נפתחות באתרים כמו בנקים, טיסות וכו', וגם באתרי קניות, זה ממש מפריע לי לפעמים, גם סרטונים עם נשים יכולים להפתח בערוצים כמו הדברות ועוד למרות שאני לא על מתחם נשים,

• הוסף לסימניות
את זה ספציפי ניתן לשנות בהגדרות אישיות, אבל אני לא יודע אם זה ממילא יחסום את כל האתר
לא רק שם, זה קופץ הרבה פעמים באתרי בנקים, טיסות, ועוד כל מיני לא קבועים, זה משתנה כל הזמן,

• הוסף לסימניות
אבל PDF זה כבר דרגה אחת יותר
היכן חסמו?
במייל? זה לא תקין. תפני לסינון תכנים דרך הצאט.
וגם כשאני מבקשת פתיחה זה בדרך כלל לא מאושר,
אשמח לדוג' תעלי סרטון שלא אשרו, ערערת על זה? (אם מדובר בתוכן טלווזייה לא יפתח באתרוג אין קשר אם נטפרי אשרו או לא.)
תמונות נשים לפעמים נפתחות באתרים כמו בנקים, טיסות וכו', וגם באתרי קניות,
לא תקין, אשמח שתעלי מול סינון תכנים. (אם את לא במתחם נשים)
ומעניין כי זה כנראה בהגדרות אצלך
הידברות יש לו 2 אופציות או חסימה לגמרי או פתיחה עם המכלול של תמונות נשים
את יכולה לחסום באזור האישי.
אבל רק להבין כל התמונות עם קוביות זה אומר שהן חסומות?
כנראה שכן.

• תודה
Reactions: cyp
  • הוסף לסימניות
מפריע מאוד--
גם כשעושים עזרת נשים לא נפתחות התמונות אפילו קטלוגים של ילדים

• הוסף לסימניות
אשמח שתעלי מול סינון תכנים
אני הייתי בעבר באתרוג ודי הופתעתי מהתגובה הזו, ששמעתי מעוד נציגים שם,
כלומר בעצם במילים אחרות אני אמורה לסנן לעצמי את האינטרנט,
כשעלו לי תמונות תועבה ממש והתקשרתי מזועזעת לשירות, הנציג אומר לי בשאננות שיש אפשרות לדווח.
לא הבנתי, אני עובדת בסינון? שילמתי כדי שיסננו עבורי, ולא יקרה אפילו בטעות תמונות מחרידות כאלה (מדברת על הזן היותר גרוע, לא התכוונתי שראו בטעות את הרבנית קולדצקי)

• הוסף לסימניות
היכן חסמו?
במייל? זה לא תקין. תפני לסינון תכנים דרך הצאט.
חסמו במייל
פניתי לסינון תכנים
ישבה איתי נציגה 20 דקות
הסתובבה סביב עצמה
והודתה שגם אם היא תצליח לפתוח את הPDF הזה (והיא לא הצליחה) זה רק אותו וזה יכול לקרוא בעוד PDFים
למחרת קרא בעוד אחד...
הנה לדוגמה עכשיו טרי (כולה מודעה של קרן אור שי)

1747894113673.png

ניסת בגלישה בסתר?
סליחה שאני אומרת. גם לי הנציגה הציעה את זה על הקובץ (אגב לא עזר)
ולדעתי זה לא פתרון שאמורים להציע ככה כל הזמן כפתרון
לפעמים ממש מעייף לפתוח בגלישה בסתר. בעיקר דברים שמוגנים בסיסמאות ובמחילה אני לא ממש זוכרת אותן...

אגב עוד בקשה
אם אפשר להגיד לנציגים שכשהם מטפלים בפנוית ומהצ'ט שיעדכנו התקדמות או מה הם עושים
ישבתי 20 דקות מול המחשב וחוץ משראיתי שהנציגה ניסתה לפתוח שוב ושוב את הקובץ אין לי מושג אם היא ניסתה עוד משהו או לא. היה תחושה לא נעימה ולא שירותית

מקווה שיפתרו הבעיות, כי בנתיים במצב די מתיש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה