דרוש מידע דרגות במעון תמ"ת תשפ"א

כמה מתקדמים ליום?
כי אחותי הגישה ב-12/08 וקיבלה דרגה בחול המועד
ואני הגשתי ב-27/08 ועדיין מופיע בסטטוס של הטיפול -חדש

אם הגשתי בקשה ועדיין לא הגשתי מסמכים אני יקבל רטרו מתחילת השנה?

• תודה
Reactions: LO
הזוי! עד מתי נשלם מחיר מלא?
בשיחה עם נציגה של התמ"ת נאמר לי כי בעלויות המשפחתונים קיבלו מייל ובו נדרשו לספק את רשימת בעלי הדרגות משנה שעברה שהמשיכו לשנה נוספת במעון, והוראה מפורשת להמשיך לגבות להם לפי הדרגה הקודמת עד לעדכון הדרגה, כשכמובן התקציבים יעודכנו מייד בהתאם
ההוראה, לכאורה, אינה מיושמת במלואה על ידי הבעלויות ויש לדרוש מהם בצורה נחרצת ליישמה
אשמח אם למישהו יש ניסיון בנושא

גם במעונות עד נובמבר ממשיכה הדרגה משנה שעברה
שימו לב שהשנה הם נותנים דרגה עם שיחת טלפון של חשב שכר
תדאגו להיות זמינים..

כמה מתקדמים ליום?
כי אחותי הגישה ב-12/08 וקיבלה דרגה בחול המועד
ואני הגשתי ב-27/08 ועדיין מופיע בסטטוס של הטיפול -חדש
אני ב 22/08 ועדיין לא קבלתי
התקשרתי אליהם פעמיים ואמרו שיקח זמן :(

אמור לקחת 30ימי עבודה לא כולל שישי שבת חג

לי זה לקח חודשיים

אם הגשתי בקשה ועדיין לא הגשתי מסמכים אני יקבל רטרו מתחילת השנה?
משיחה אם נציגה היא אמרה שאם הגשתי עד סוף חודש 9 אני אקבל רטרואקטיבית גם אם טרם הגשתי מסמכים.

גם במעונות עד נובמבר ממשיכה הדרגה משנה שעברה
שימו לב שהשנה הם נותנים דרגה עם שיחת טלפון של חשב שכר
תדאגו להיות זמינים..
מה הכוונה שיחה של חשב שכר?
מה יש לברר עוד?

אני הגשתי ב18-08 ועוד לא קיבלתי...
הזוי!

אני הגשתי ב- 13-8 ולפני כמה ימים קיבלתי עדכון על מסמכים חסרים שעלי להשלים

אני דיברתי איתם לפני יומיים והם אמרו שהם מטפלים עכשיו ב-16.8

בשיחה עם נציגה של התמ"ת נאמר לי כי בעלויות המשפחתונים קיבלו מייל ובו נדרשו לספק את רשימת בעלי הדרגות משנה שעברה שהמשיכו לשנה נוספת במעון, והוראה מפורשת להמשיך לגבות להם לפי הדרגה הקודמת עד לעדכון הדרגה, כשכמובן התקציבים יעודכנו מייד בהתאם
ההוראה, לכאורה, אינה מיושמת במלואה על ידי הבעלויות ויש לדרוש מהם בצורה נחרצת ליישמה
אשמח אם למישהו יש ניסיון בנושא
לי יש משפחתון ולא קיבלתי מייל כזה

מה הכוונה שיחה של חשב שכר?
מה יש לברר עוד?
הם סתם מסכמים, מה הטפסים ששלחת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה