בשיחה עם נציגה של התמ"ת נאמר לי כי בעלויות המשפחתונים קיבלו מייל ובו נדרשו לספק את רשימת בעלי הדרגות משנה שעברה שהמשיכו לשנה נוספת במעון, והוראה מפורשת להמשיך לגבות להם לפי הדרגה הקודמת עד לעדכון הדרגה, כשכמובן התקציבים יעודכנו מייד בהתאםהזוי! עד מתי נשלם מחיר מלא?
אני ב 22/08 ועדיין לא קבלתיכמה מתקדמים ליום?
כי אחותי הגישה ב-12/08 וקיבלה דרגה בחול המועד
ואני הגשתי ב-27/08 ועדיין מופיע בסטטוס של הטיפול -חדש
משיחה אם נציגה היא אמרה שאם הגשתי עד סוף חודש 9 אני אקבל רטרואקטיבית גם אם טרם הגשתי מסמכים.אם הגשתי בקשה ועדיין לא הגשתי מסמכים אני יקבל רטרו מתחילת השנה?
מה הכוונה שיחה של חשב שכר?גם במעונות עד נובמבר ממשיכה הדרגה משנה שעברה
שימו לב שהשנה הם נותנים דרגה עם שיחת טלפון של חשב שכר
תדאגו להיות זמינים..
לי יש משפחתון ולא קיבלתי מייל כזהבשיחה עם נציגה של התמ"ת נאמר לי כי בעלויות המשפחתונים קיבלו מייל ובו נדרשו לספק את רשימת בעלי הדרגות משנה שעברה שהמשיכו לשנה נוספת במעון, והוראה מפורשת להמשיך לגבות להם לפי הדרגה הקודמת עד לעדכון הדרגה, כשכמובן התקציבים יעודכנו מייד בהתאם
ההוראה, לכאורה, אינה מיושמת במלואה על ידי הבעלויות ויש לדרוש מהם בצורה נחרצת ליישמה
אשמח אם למישהו יש ניסיון בנושא
זה מה שאמרו לי הבוקר:אני דיברתי איתם לפני יומיים והם אמרו שהם מטפלים עכשיו ב-16.8
עכשיו הם אמרו שמטפלים בבקשות של 8.9
סיפור לא ברור.זה מה שאמרו לי הבוקר:
רק למי שיש סבלנות לחכות כ"כ הרבהאולי כדאי שעוד משהוא יתקשר לבדוק ויעדכן אותנו![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים