דרוש מידע ד"ר היימליך

• הוסף לסימניות
יש לי בת עם עיכוב התפתחותי, יש למישהו ניסיון שהלך אליו ונתן מענה לעיכוב התפתחותי? גילה איזו רגישות שבשלה כל העיקוב?

• הוסף לסימניות
אם את מתכונת להיימליך מירושליים אז הוא ממש לא דוקטור

• הוסף לסימניות
עיכוב התפתחותי זה פחות קשור לרגישות למאכלים אלא אם כן זה משהו דרמטי ונדיר ביותר
דבר ראשון כדאי לפנות לרופא התפתחות.

• הוסף לסימניות
אטופיק דרמטיטיס מגיע הרבה פעמים עם עיקוב התפתחותי נגרר, מהתעסקות בגרד או עיקול לא תקין הגורם לחסר בחומרים חיוניים להתפתחות.
אטופיק הוא בעצם אסטמה - חוסר סיבולת של העור לאויר,
מלווה לעיתים קרובות ברגישות גם למאכלים שאם נמנעים מהם האטופיק "נרדם" ואין מה שמעקב התפתחות תקינה.
מכאן נראה שהגיע הטעות בחשיבה.
עדיף לשאול רופא אם יש אפשרות לבדוק צילאק זה לפעמים גורם.
אבל האמת שלא תפסידי מלנסות, הוא יודע הרבה.

• הוסף לסימניות
עיכוב התפתחותי זה פחות קשור לרגישות למאכלים אלא אם כן זה משהו דרמטי ונדיר ביותר
דבר ראשון כדאי לפנות לרופא התפתחות.
כמובן שפנינו לרופא התפתחות והיא מקבלת את כל הטיפולים הנדרשים
חברה שלי סיפרה לי שגם לילד שלה היה עיקוב התפתחות והוא אבחן אלרגיה מסוימת שגרמה לזה, לאחר המנעות מהמאכל הבן נתן קפיצה אדירה בהתפתחות
לכן אני שואלת האם יש מישהו נוסף בעל ניסיון בענין?

• הוסף לסימניות
אם את מתכונת להיימליך מירושליים אז הוא ממש לא דוקטור
רציתי לתקן, ולכתוב שכנראה התכוונו לפרופסור היימליך...
אין לי כי להיכנס לנושא, ולכן כתבתי ציני וד"ל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה