בחור מזכרון
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
----
בגדול כן. אם כי יש קושי להוציא את המסמכים הרלוונטים מקופות גמל השונות.
קודם הרווחים, אחרי שאין רווחים נשאר הקרן.ולו יצוייר שכן איך מחשבים במשיכה חלקית מה הקרן ומה הרווחים?
אפשר.ואם יש אפשרות להפריד את הקרן מהרווחים, אולי אפשר כל שנה למשוך את הרווחים שיש עד תקרת הסכום שמס הכנסה מסכים לנו להרוויח, לשלם עליהם מס ולקבל החזר, ולהפקיד אותם מחדש כקרן.
תודה!בגדול כן. אם כי יש קושי להוציא את המסמכים הרלוונטים מקופות גמל השונות.
קודם הרווחים, אחרי שאין רווחים נשאר הקרן.
אפשר.
בחשבון מסחר עצמאי זה הרבה יותר פשוט.
ראה כאן >>
לא ברור מה כתבת.דווקא ידוע לי שעל מס רווח הון זה ממש קשה לעשות החזר כי צריך כמה תנאים:
1. הכנסות נמוכות (מדרגת מס פחות מ 25%
2. אם לא ניצלו כל נקודות הזיכוי
3. שיש הפסדים משנים קודמות - אפשר לקזז כנגד רוחים בשנים הבאות.
ואני לא הבנתי מה שונה מה שאת אמרת לבין מה שאני זה אותו דבר. (מלבד סעיף 1 שלא ציינת)לא ברור מה כתבת.
לקבל החזר על רווחי הון
אפשר או במקרה שיש נקודות זיכוי פנויות (מוגבל רק לנקודות הבסיסיות, ולא לנקודות של ילדים)
או במקרה של הפסדי הון משנה זו / שנים קודמות.
----
www.prog.co.il
לא רק נקודות בסיסיות.לא ברור מה כתבת.
לקבל החזר על רווחי הון
אפשר או במקרה שיש נקודות זיכוי פנויות (מוגבל רק לנקודות הבסיסיות, ולא לנקודות של ילדים)
או במקרה של הפסדי הון משנה זו / שנים קודמות.
שאתה כתבת שצריך כמה תנאים, ואני כתבתי שצריך 'או' 'או'.ואני לא הבנתי מה שונה מה שאת אמרת לבין מה שאני זה אותו דבר. (מלבד סעיף 1 שלא ציינת)
את צודקת צריך את אחד התנאים. לא הובנתי נכון.שאתה כתבת שצריך כמה תנאים, ואני כתבתי שצריך 'או' 'או'.
בכל מקרה זה ממש לא קשה.
לא הובנתי נכון
לא ברור מה כתבת.
@ה. שלמה @אחת שלומדת אתם יכולים לענות לי?תודה!
שאני יבין נכון, בעצם מה שאתה אומר זה שתאורטית אני יכול לא לשלם אגורה אחת של מס על קו"ג להשקעה?
(כמעט ו)אין דבר כזה אין לי נקודות זיכוי.@ה. שלמה @אחת שלומדת אתם יכולים לענות לי?
נניח שאין לי נקודות זכות ואני מושך כל שנה 30000 מהרווחים ומקבל מהעבודה כל שנה 30000 האם אני פטור לגמרי ממס?
לא מדויקלא רק נקודות בסיסיות.
כל הנקודות שאינם מוגדרות רק ליגיעה אישית.
נקודות של ילדים ניתנות רק ליגיעה אישית. נקודות של נכים ועוד ניתנות לכל סוגי ההכנסות.
כמו"כ זיכויים בגין תרומות או ישובים מזכים, יתקבלו בברכה.
אין דבר כזה.נקודות זיכוי לילדים, בחוק כתוב שאי אפשר, בפרקטיקה לפחות בעבר פעמים רבות היו מקבלים, איך ולמה לרשות המיסים פתרונים,
ישוב מזכה פוטר ממס רווחי הון, לפי אחוזים מההכנסה ליגיעה אישית.כנ"ל לגבי ישוב מזכה.
אני חושב שאתה טועה בזה.אין דבר כזה.
יש אפשרות לנצל נ.ז. ילדים עבור יגיעה אישית, ולהשאיר את הבסיסיות לרווחי הון, ובתנאי שלא נותר רווח מיגיעה אישית שניתן למסות.
ישוב מזכה פוטר ממס רווחי הון, לפי אחוזים מההכנסה ליגיעה אישית.
כגון: אם אתה מתגורר בישוב שיש לו 10% ואתת משתכר ב150,000 ₪ לשנה, אתה זכאי לפטור\החזר מס בגובה 15,000 ₪ אותו תוכל לנצל גם לרווחי הון, ובתנאי הנ"ל.
אין חיה כזו.בפרקטיקה לפחות בעבר פעמים רבות היו מקבלים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים