האם ואיך אתם קונים תוכנות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rr;495424:
למי שיש אפשרות לקנות דרך סטודנט או מוסד בחו"ל עכשיו דצמבר- ינואר מאד משתלם
רק צריך מספר סטודנט והקבלה שלומד כרגע באונברסיטה בחול או קוד מוסד

אם אתה לא סטודנט אז מה הקטע לקנות דרך סטודנט?...המחיר הזה מיועד לסטודנט לא בשביל כל אחד
זה כמו לקנות כרטיסיית נוער דרך נוער...
מצטלצל פחות גניבה??
יושר זה בטח לא
זה אולי רק כדי שלא יתפסו אותך עם תוכנות ללא רישיון
מבחינת גזל וכו' יותר "משתלם" לגנוב לגמרי

• הוסף לסימניות
לאור האמור לעיל',
היה נכון יותר לערוך סקר בסגנון של:
כמה לינקים לאתרי הורדות יש לך?
1. כלום.
2. 2
3. לפחות 10

ודי לחכימא...

• הוסף לסימניות
אני מוחה על תגובות בלתי מכובדות שמופיעות כאן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ok;499229:
אני מוחה על תגובות בלתי מכובדות שמופיעות כאן.

ההמחאה התקבלה...

(כן אני יודע)

• הוסף לסימניות
כל אחד יעשה מה בא לו ומה טוב לו. רק שלא ישלה את עצמו..
ולצבי: אני בטוח שהלקוחות שלך מעריכים את ישרותך ומוכנים לשלם לך יותר בגלל שאתה משתמש בתוכנות חוקיות.. (ואם לא הלקוחות - לפחות מס הכנסה מכיר בהוצאותיך)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה