- הוסף לסימניות
אבל מכירה חברה שקיבלה ילדת רווחה לאומנה, השיער שלה היה מלא בכינים, באופן שלא היו רואים את המסרק אחרי הסירוק... אחרי שלושה שבועות של סירוקים מטורפים היא פשוט מרחה לה את הראש בחבילת מרגרינה, עטפה אותו בניילון נצמד. חיכתה חמש שעות, ואז שטפה את כל הכינים המתות לאמבטיה.
האם היה עוזר אם היו משעים את הילדה הזאת מהלימודים לפני שהגיעה לאומנה? לגמרי לא בטוח. אולי פולת כינים בבית הספר הייתה עוזרת יותר.
מה אתן עושות כשמגיעים שכנים נגועי כינים? אשמח מאד לשמוע.
דוגמה לא רלוונטית !!!!- ילדה שההזנחה הכללית שלה הגיע הלמצב שהצריך הוצאה מהבית ע"י הרשויות !!!
קודם כל אני חייבת לציין, זה ששכחתי את השם לא אומר שאני מזלזלת בתופעה. אולי אני מקנאה..כי הלוואי והיה שם לתופעות שאני חווה בהריון ואף אחד לא מבין למה...
אבל אני כן יודעת שאצלי בבית 9 חודשים יש בלאגן וליכלוך והמון דברים שאני מוותרת עליהם בשביל עוד תינוק מתוק שיצטרף למשפחה. אצלי הבעיה היא פחות ההקאות ויותר טכנית. לא מסוגלת לפלות כינים. מכל סיבה שהיא שא"א לפרט כאן, חוץ מחולשה. אז מה עושים?
יש נשים שלקחו לעצמן את פליית הכינים כמקצוע ומתאים בדיוק למקרים יוצאי דופן שכאלו!!!! - ואם תהיה אכיפה - פשוט עוד נשים יכנסו למעגל התעסוקה הזה!!! (משתלם, לא??
הנושאים החמים