האם יש למשהו מידע על פירצה בתבחינים של המעונות שיתן גם סיבסוד למחויבי גיוס גם אחרי ה01/03

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
ושאלה - יש כאן מישהי שקבלה דרגה לכל השנה ולא עד מרץ?

• הוסף לסימניות
יש פתרון, כמו שכתבו כבר.
פותחים עוסק זעיר (בין ה 03/02 ל 01/03), כדי לעדכן את מעמד הבעל לעצמאי.
פתיחת העסק כרוכה בכמה לחיצות במחשב. פותחים תיק כאן (מצהירים על עבודה לפחות 20 שעות בממוצע בשבוע), ואחכ מועברים למילוי דוח בבט"ל (עוסק פטור הוא באופן אוטומטי עוסק זעיר).

בעל עסק זעיר יידרש לדווח במערכת המקוונת אחת לשנה על המחזור שלו.
למסתבכים בתהליך פתיחת העסק, תמיד ניתן להתיעץ עם רו"ח

מיד בסיום חודש פברואר מעדכנים במשרד העבודה את מעמד הבעל לעצמאי - מגישים אישור הכנסות על חודש ינואר- נספח 4. על האישור צריך לחתום רו"ח. בשלב זה תקבלו דרגה זמנית.
לאחר 3 חודשי עבודה מלאים, יש להגיש אישור הכנסות נוסף עבור 3 החודשים. בשלב זה מקבלים דרגה קבועה.
אישור ההכנסות יכול להצהיר על 0 הכנסות, וזה עדיין יזכה אותכם בדרגה (חצי שנה ראשונה מפתיחת העסק).

הערה - השנה מסתיימת ב03/08. לכן ניתן לפתוח את העסק כבר ב 03/02
מה אני צריך למלאת בטופס 4435 אם אני אברך אם אפס הכנסות זה נראה שאני לא זכאי לא?

קבצים מצורפים

• Service_Pages_Income_tax_4435.ai_.pdf
    KB 117.8 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
מנהלת המעון הודיעה שהחל מה-20 לחודש הקרוב המעון יגבה שכ"ל מלא:oops::oops:
מה עושים???
אפי' להוציא מהמעון זה כבר לא אופציה כי כל המטפלות מלאות.

• הוסף לסימניות
עצם הבניה של סנכרון של מערכות המידע של שתי הגופים הוא מורכב מאד, ודורש המון אבטחה
הנתונים המועברים אח"כ פחות רלונטיים למורכבות
ביטוח לאומי הוא מסורבל ולא מתעדכן רק אחרי תקופה, משא"כ הצבא שהכל ברור מי יש לו פטור ומי לא, בתקוה שרשיונות והנחות נוספות כגון ארנונה לא ישללו כמו שהבטיחה היועשית בזמנו

• הוסף לסימניות
מנהלת המעון הודיעה שהחל מה-20 לחודש הקרוב המעון יגבה שכ"ל מלא:oops::oops:
מה עושים???
אפי' להוציא מהמעון זה כבר לא אופציה כי כל המטפלות מלאות.
מה פתאום, אם קיבלת דרגה זה עד סוף חודש פברואר
אלא אם כן גובים לכם ב20 לחודש את השכ"ל של החודש העוקב
אם את רוצה לעזוב תודיעי עכשיו , כי יש להודיע 30 יום מראש

• הוסף לסימניות
אשמח לכל עזרה.
בעלי התחיל להיות סטודנט חודש קודם תעודה רשמית ולא משהו חפרי.
קיבלנו דרגה עד חודש מרץ.
עכשיו אני צריכה להגיש שוב אבל הפעם בתור סטודנט?
(אין מענה בתמת לא בצ'אט שלהם, לא בטלפון, לא במייל. בכלל לא ידעתי שגם למי שלא מחוייב גיוס בגלל גיל יהיה בעיה כזו)

• הוסף לסימניות
(אין מענה בתמת לא בצ'אט שלהם, לא בטלפון, לא במייל. בכלל לא ידעתי שגם למי שלא מחוייב גיוס בגלל גיל יהיה בעיה כזו)
אם יש לך דרגה זמנית את יכולה להיכנס לעידכונט ולהוסיף מסמכים ואישורים כדי לקבל דרגה קבועה

• הוסף לסימניות
ביטוח לאומי הוא מסורבל ולא מתעדכן רק אחרי תקופה, משא"כ הצבא שהכל ברור מי יש לו פטור ומי לא, בתקוה שרשיונות והנחות נוספות כגון ארנונה לא ישללו כמו שהבטיחה היועשית בזמנו
המסורבלות של הגוף פחות רלונטי. רלונטי הסנכרון עצמו בין הגופים, שהוא דבר מורכב מאד לביצוע, כידוע לכל העוסקים בתחום

• הוסף לסימניות
המסורבלות של הגוף פחות רלונטי. רלונטי הסנכרון עצמו בין הגופים, שהוא דבר מורכב מאד לביצוע, כידוע לכל העוסקים בתחום
אני הבנתי שהיו בנסכרון בעיות משפטיות של פרטיות ועוד, כך נאמר לי מאחת שטיפלה בזה בבטו"ל, מה שלא שייך בנדון של הצבא, מה שייך פרטיות אם יש פטור או לא

• הוסף לסימניות
שלום וברכה אני בגיל 25 אברך כולל האם מה שמדברים עליו יכול לעזור גם לי ואם מי שיודע על דבר כזה
לא השארות אשמח שתגידו לי במייל B630796 שטרודל וכ"ו
חבל באמת לעשות את זה כאן במיוחד שהפורום חשוף לכלום
תודה רבה !!

• הוסף לסימניות
אשמח לכל עזרה.
בעלי התחיל להיות סטודנט חודש קודם תעודה רשמית ולא משהו חפרי.
קיבלנו דרגה עד חודש מרץ.
עכשיו אני צריכה להגיש שוב אבל הפעם בתור סטודנט?
לפנות למשרד מבקר המדינה בקישור

• הוסף לסימניות
שלום וברכה אני בגיל 25 אברך כולל האם מה שמדברים עליו יכול לעזור גם לי ואם מי שיודע על דבר כזה
לא השארות אשמח שתגידו לי במייל B630796 שטרודל וכ"ו
חבל באמת לעשות את זה כאן במיוחד שהפורום חשוף לכלום
תודה רבה !!
ג"א מצטרף לבקשה אשמח לדעת במייל H0548504035
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אולי האישורי סטודנטים של הרב קווים (חופשי שנתי) עוזרים פה משהו??
מישהו יודע
להגיש עם זה בתור סטודנט...

אולי האישורי סטודנטים של הרב קווים (חופשי שנתי) עוזרים פה משהו??
מישהו יודע
להגיש עם זה בתור סטודנט...
לא
צריך להיות סטודנט עם מערכת שיעורים, קבלה וציונים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה