- הוסף לסימניות
שרשורי עברסליחה מהיכן את יודעת האם? את מאבחנת? נירולגית?
שרשורי עברסליחה מהיכן את יודעת האם? את מאבחנת? נירולגית?
זהו, שזה לא עניין של נבואה למצוא מה מתאים.זה לא יעזור
הם לא נביאות
וזה לא שלא למדתי כלום
יש לי תואר בחינוך מיוחד אבל אני לא רוצה להיות מורה ולא יודעת מה מתאים לי
באמת זה רעיון טוברבי דוד אבוחצירה?
לא נכנסת לרעיונות, רק אומרת נבואה לא נוצרה לפתרון בעיות.רבי דוד אבוחצירה?
לחיות על ריטלין כל היום לא פתרון בשבילי בכלל אם ה' ברא אותי ככה יש לזה מטרה ה' לא ברא אותי בטעות@שוקלד בלונדי
מצטרפת לעצה בנוגע לטיפול בהפרעת קשב... יתכן ותופתעי לגלות את הקשר ההדוק לעולם העבודה.
בהכוונה מתאימה תוכלי בס"ד למצוא עבודה מותאמת לכישורים שלך.
כמובן! ובכל זאת, טיפול בהפרעת קשב לא חייב להיות ריטלין.לחיות על ריטלין כל היום לא פתרון בשבילי בכלל אם ה' ברא אותי ככה יש לזה מטרה ה' לא ברא אותי בטעות
ה' ברא גם את האפשרות לייצר ריטלין. ועוד תרופות, משקפיים ועזרים שעוזרים להתמודד עם המגבלות שהוא ברא בגוף.לחיות על ריטלין כל היום לא פתרון בשבילי בכלל אם ה' ברא אותי ככה יש לזה מטרה ה' לא ברא אותי בטעות
זה לא בריאה בטעותלחיות על ריטלין כל היום לא פתרון בשבילי בכלל אם ה' ברא אותי ככה יש לזה מטרה ה' לא ברא אותי בטעות
לא הבנתי מי אמר שזה רצונו?זה לא בריאה בטעות
ה' ברא אותנו איך שאנחנו כדי שנהיה שותפים בבריאה ונתקן את עצמנו בעצמנו
ה' ברא חיטים, אז איך אנחנו מעיזים לעשות מזה לחם ?! ה' ברא צמר, אז איך אנחנו עושים מזה בגדים ?
אדם שצריך טיפול, אם זה קשב וריכוז ואם זה טיפול רגשי, זה לא שינוי בבריאה שה' ברא, אלא זה בניה עצמית לפי רצונו.
הייתי מחלקת את זה לשתים -לחיות על ריטלין כל היום לא פתרון בשבילי בכלל אם ה' ברא אותי ככה יש לזה מטרה ה' לא ברא אותי בטעות
ויש הרבה אנשים שבגלל הפרעת הקשב שלהם לא מצליחים בעבודה.לא הבנתי מי אמר שזה רצונו?
עובדה שיש הרבה אנשים שדווא בגלל ההפרעת מצליחים בעבודה הרבה יותר מאלה שבלי
אני רק בחיפוש אחר העבודה שמתאימה לי
הפרעת קש"ר זה לא מחלה!!!!!!!!!
אולי רק בהקשר של למידה למרות שאני לומדת דברים מהר
דווקא בתור יועצת תעסוקתית, אני חושבת שזה לפעמים אשליה. כאילו נמצא את עבודת חלומותינו וכל הקשיים שלנו בעולם העבודה ייעלמו כלא היו.אני רק בחיפוש אחר העבודה שמתאימה לי
להפרעת קשב יש הרבה מאד השלכות שלא קשורות ללמידה. לחלקן יש קשר ישיר לתפקוד בעבודה, למוטיבציה ועוד.אולי רק בהקשר של למידה למרות שאני לומדת דברים מהר
אני כבר 8 שנים עובדת בתור סייעת
אלו שני הישגים לא מובנים מאליהם בכלל לאנשים עם הפרעת קשב.יש לי תואר בחינוך מיוחד
ומי אמר שעכשיו כך זה רצונו ?לא הבנתי מי אמר שזה רצונו?
עובדה שיש הרבה אנשים שדווא בגלל ההפרעת מצליחים בעבודה הרבה יותר מאלה שבלי
במה את עובדת?אין צורך להצטדק ולטעון שהפרעת קש"ר אינה מחלה, פשוט משום שאף אחד לא בא לשפוט או לבקר.
אגב, אני עצמי סובלת ונהנית מהפרעת קשב.
ואכן, עולם העבודה מורכב עבורי... לא נותר לי אלא להעריך את הישגייך, כפי שציינה @DvoraVidman
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //