עזרה האם כדאי לרכוש נפה חשמלית?

• הוסף לסימניות
נפה חשמלית? החברה הכי טובה שלי במטבח!

(אחרי המג'ימיקס...)

• הוסף לסימניות
אני מנפה קמח בפחות מ 2 דק' לקילו, ממש כיף!
שמה סכין יבשה (לא חדה) בתוך הנפה.
הקמח המנופה- מדהים ומקל מאד אבל עדיין יותר יקר,
כל אחת והשיקולים שלה
גם אני מנפה כך.
רק המחשבה להחזיק עוד מכשיר שתופס מקום במטבח וצריך לנקות ולתחזק עושה לי רע...
לנפות לוקח לי כמה דקות, נראה לי פחות זמן מלחבר את המכשיר לחשמל...
אני מנפה לשקית סופר נקייה (קונה ב10 אגורות...) כל פעם קילו. עם סכין כהה בנפה וזה בהחלט לוקח כמה דקות.

• הוסף לסימניות
היתה לי נפה חשמלית, היא נחמדה.
אבל אחרי שנהרסה (אחרי שהשאלתי אותה) פרגנתי לעצמי משהו הרבה יותר זול ויותר מוצלח: נפה שמתלבשת על המיקסר, מתאימה לקנווד ובוש (אולי עוד שאני לא יודעת), שמים אותה על המיקסר ומפעילים אותו והוא מזיז אותה וכך הקמח מתנפה ישירות לתוך הקערה שבה עושים את הבצק.
החסרון היחידי שלה שנכנס בה חצי קילו בכל פעם, אבל אני עושה חלות מקילו קמח לבן וקילו קמח מלא שכבר מגיע מנופה, אז ממש לא מפריע לי שזה הולך בפעמיים...
קוראים לזה נפה מטיק

• הוסף לסימניות
אני מנפה קמח בפחות מדקה.
שמה 2 כפות בתוך הנפה, מעל שופכת את הקמח, מכניסה לשקית אשפה וסוגרת מלמעלה שלא ישפריץ, ומתנפה תוך 45 שניות בערך.
פעם הלויתי משכנה קמח מנופה (זה מה שהיה לה) והתעצבנתי, את פותחת את השקית, הכל נקרע, ואם את לא משתמשת בכל הקילו, צריך לשמור, להכניס לעוד שקית שלא ילכלך. בקיצור, הסתבכתי עם זה.
את הקמח שאני מנפה שומרת אח"כ בשקית אשפה במקפיא.

• הוסף לסימניות
הנפה החשמלית יד ימין שלי במטבח. כמעט כל הזמן על השיש....

• הוסף לסימניות
קמח מנופה-כייף לאפות..ביש זה גרושים..רק צריך לשים לב שיש אויר בשקית..

• הוסף לסימניות
האם משהי מכירה את הנפה הזו?
האם היא טובה, מומלצת?
upload_2018-5-9_10-17-31.png

• הוסף לסימניות
אני מנפה קמח בפחות מדקה.

פעם הלויתי משכנה קמח מנופה (זה מה שהיה לה) והתעצבנתי, את פותחת את השקית, הכל נקרע, ואם את לא משתמשת בכל הקילו, צריך לשמור, להכניס לעוד שקית שלא ילכלך. בקיצור, הסתבכתי עם זה.

את רצינית?, פתחת את השקית עם השיניים?
גוזרים בחלק העליון של השקית עם מספריים, לוקחים כמה שרוצים, סוגרים עם סוגרן הפלסטיק (עולה גרושים והוא מעולה!!!) - ולפריזר. יותר נוח משקית אשפה שאת צריכה למצוא לה מקום בפריזר בלי לדחוף שם הכל, ועוד אח"כ להכניס עד המרפק פנימה ע"מ לדלות את הקמח......

• הוסף לסימניות
בטח כבר התלבלת.....
צריך אולי לספור את מנין המצדדים לעומת מנין השוללים.

לדעתי , הניפוי אכן חשוב לאיוורור הקמח , אבל לישה מרובה של הבצק מכניסה הרבה אויר ומהווה תחליף לקמח המאוורר.
הנפה החשמלית (היה לי , ונתתי אותה......) מנפה מאוד לאט , עם הרבה שאריות אחרי הניפוי.
הקמח המנופה , שמחירו יורד אט אט , הוא תחליף מצוין.
אני קונה ארגז במכירה שכונתית , וזה ממש כיף.
אם הייתי צריכה להתחיל לנפות קמח , כמות המאפים שהייתי מוציאה , ואני אופה הרבה מאוד - היתה יורדת לחצי.
ככה, כשיש לי כבר קמח מוכן , אני הרבה יותר בקלות נכנסת לאפיה.
בהצלחה מה שתחליטי.
אבל אם בכ"א את קונה נפה חשמלית , תקני את הסוג הכי טוב עם העוצמה הכי חזקה.
הניפוי אכן חשוב לאיוורור ולתפיחה
אבל היום יש קמחים מעולים
מאווררים מאוד
היה לי קמח שהשתמשתי והרס את המיקסר מרוב שהוא היה דחוס וכבד
כיום אני משתמשת רק בקמח נפלאות לבן או 80% מלא
שניהם מעולים
בצק מאוורר ותפיחה יפה
מומלץ בחום

• הוסף לסימניות
אני אישית לא סבלתי את החשמלית והחזרתי אותה לאימי שגם לא סבלה אותה... כל הרוצה יבוא ויטול...
מנפה עם 2 כפות בתוך הנפה מתנפה בשניות.
כל המתסתבכות עם אשפתון בתוך המקפיא - למה שלא תשימו את הקמח בתוך קופסא? כן, כן, קופסא, הכי פשוטה של 2 ליטר, פשוט ונוח..
כל המסתבכות על הריקודים של החשמלית - שימו קופסת שימורים בתוך הקמח המתנפה, הנפה הסוררת תעמוד במקומה. (קרדיט לחמותי)

• הוסף לסימניות
היתה לי נפה חשמלית, היא נחמדה.
אבל אחרי שנהרסה (אחרי שהשאלתי אותה) פרגנתי לעצמי משהו הרבה יותר זול ויותר מוצלח: נפה שמתלבשת על המיקסר, מתאימה לקנווד ובוש (אולי עוד שאני לא יודעת), שמים אותה על המיקסר ומפעילים אותו והוא מזיז אותה וכך הקמח מתנפה ישירות לתוך הקערה שבה עושים את הבצק.
החסרון היחידי שלה שנכנס בה חצי קילו בכל פעם, אבל אני עושה חלות מקילו קמח לבן וקילו קמח מלא שכבר מגיע מנופה, אז ממש לא מפריע לי שזה הולך בפעמיים...
כמה עולה?
איפה קונים?
מרוצה?

• הוסף לסימניות
באילו מכירות שכונתיות מוכרים קמח מנופה בזול?
מי מכיר במודיעין עילית?

• הוסף לסימניות
יש לי נפה חשמלית מיותרת למסירה.
קניתי לפני זמן מה ומאז שהציליאק נכנס לביתינו היא מיותמת.
אפשר לפנות באישי, אני בבני ברק

• הוסף לסימניות
את רצינית?, פתחת את השקית עם השיניים?
גוזרים בחלק העליון של השקית עם מספריים, לוקחים כמה שרוצים, סוגרים עם סוגרן הפלסטיק (עולה גרושים והוא מעולה!!!) - ולפריזר. יותר נוח משקית אשפה שאת צריכה למצוא לה מקום בפריזר בלי לדחוף שם הכל, ועוד אח"כ להכניס עד המרפק פנימה ע"מ לדלות את הקמח......
כיום יש להשיג קמח מנופה עם סגירה חוזרת- מושלם!
לאמא שלי היה נפה חשמלית- לא ממליצה :(

• הוסף לסימניות
באילו מכירות שכונתיות מוכרים קמח מנופה בזול?
מי מכיר במודיעין עילית?
אני קונה בכל סופר, עולה סה"כ שקל\ שתיים יותר. ממש שווה לדעתי לשלם על זה.
לאמא שלי היה נפה חשמלית- לא ממליצה :(
ואם אני קונה קמח לא מנופה אז אני משתמשת בנפה חשמלית וציק צק הכל מנופה.
אבל אם זה קילו אחד אני לא משתמשת בחשמלית, לא שווה ללכלך את כל החלקים בשביל כמות קטנה. אם זה כמות אז בוודאי בנפה החשמלית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת