- הוסף לסימניות
ברור, היא מתישה את המיקסר,מה???
מה זה עושה?
וגורמת לו לעבוד יותר ללא צורך ממשי
ברור, היא מתישה את המיקסר,מה???
מה זה עושה?
גם אני מנפה כך.אני מנפה קמח בפחות מ 2 דק' לקילו, ממש כיף!
שמה סכין יבשה (לא חדה) בתוך הנפה.
הקמח המנופה- מדהים ומקל מאד אבל עדיין יותר יקר,
כל אחת והשיקולים שלה
קוראים לזה נפה מטיקהיתה לי נפה חשמלית, היא נחמדה.
אבל אחרי שנהרסה (אחרי שהשאלתי אותה) פרגנתי לעצמי משהו הרבה יותר זול ויותר מוצלח: נפה שמתלבשת על המיקסר, מתאימה לקנווד ובוש (אולי עוד שאני לא יודעת), שמים אותה על המיקסר ומפעילים אותו והוא מזיז אותה וכך הקמח מתנפה ישירות לתוך הקערה שבה עושים את הבצק.
החסרון היחידי שלה שנכנס בה חצי קילו בכל פעם, אבל אני עושה חלות מקילו קמח לבן וקילו קמח מלא שכבר מגיע מנופה, אז ממש לא מפריע לי שזה הולך בפעמיים...
השאלה עם הלכתית זה מספק, מבחינת גודל החורים
אני מנפה קמח בפחות מדקה.
פעם הלויתי משכנה קמח מנופה (זה מה שהיה לה) והתעצבנתי, את פותחת את השקית, הכל נקרע, ואם את לא משתמשת בכל הקילו, צריך לשמור, להכניס לעוד שקית שלא ילכלך. בקיצור, הסתבכתי עם זה.
קחו לתשומת ליבכם
שהנפמטיק הורסת את המיקסרים
הניפוי אכן חשוב לאיוורור ולתפיחהבטח כבר התלבלת.....
צריך אולי לספור את מנין המצדדים לעומת מנין השוללים.
לדעתי , הניפוי אכן חשוב לאיוורור הקמח , אבל לישה מרובה של הבצק מכניסה הרבה אויר ומהווה תחליף לקמח המאוורר.
הנפה החשמלית (היה לי , ונתתי אותה......) מנפה מאוד לאט , עם הרבה שאריות אחרי הניפוי.
הקמח המנופה , שמחירו יורד אט אט , הוא תחליף מצוין.
אני קונה ארגז במכירה שכונתית , וזה ממש כיף.
אם הייתי צריכה להתחיל לנפות קמח , כמות המאפים שהייתי מוציאה , ואני אופה הרבה מאוד - היתה יורדת לחצי.
ככה, כשיש לי כבר קמח מוכן , אני הרבה יותר בקלות נכנסת לאפיה.
בהצלחה מה שתחליטי.
אבל אם בכ"א את קונה נפה חשמלית , תקני את הסוג הכי טוב עם העוצמה הכי חזקה.
כמה עולה?היתה לי נפה חשמלית, היא נחמדה.
אבל אחרי שנהרסה (אחרי שהשאלתי אותה) פרגנתי לעצמי משהו הרבה יותר זול ויותר מוצלח: נפה שמתלבשת על המיקסר, מתאימה לקנווד ובוש (אולי עוד שאני לא יודעת), שמים אותה על המיקסר ומפעילים אותו והוא מזיז אותה וכך הקמח מתנפה ישירות לתוך הקערה שבה עושים את הבצק.
החסרון היחידי שלה שנכנס בה חצי קילו בכל פעם, אבל אני עושה חלות מקילו קמח לבן וקילו קמח מלא שכבר מגיע מנופה, אז ממש לא מפריע לי שזה הולך בפעמיים...
כיום יש להשיג קמח מנופה עם סגירה חוזרת- מושלם!את רצינית?, פתחת את השקית עם השיניים?
גוזרים בחלק העליון של השקית עם מספריים, לוקחים כמה שרוצים, סוגרים עם סוגרן הפלסטיק (עולה גרושים והוא מעולה!!!) - ולפריזר. יותר נוח משקית אשפה שאת צריכה למצוא לה מקום בפריזר בלי לדחוף שם הכל, ועוד אח"כ להכניס עד המרפק פנימה ע"מ לדלות את הקמח......
אני קונה בכל סופר, עולה סה"כ שקל\ שתיים יותר. ממש שווה לדעתי לשלם על זה.באילו מכירות שכונתיות מוכרים קמח מנופה בזול?
מי מכיר במודיעין עילית?
ואם אני קונה קמח לא מנופה אז אני משתמשת בנפה חשמלית וציק צק הכל מנופה.לאמא שלי היה נפה חשמלית- לא ממליצה![]()
הדגם הזה ספציפית באמת לא כשר למהדרין, אבל יש להם גם גירסא כשרה למהדרין
צפה בקובץ המצורף 351247
http://www.zomet.org.il/_Uploads/dbsAttachedFiles/Universe-NR-5700.pdf
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים