אני חושב, שהסיבה ש100% מציבור הנשים החרדיות לא מעשנים (אין כאן טעות דקדוקית), זה רק בגלל שזה דוחה. תקנו אותי אם אני טועה.
לא בהכרח זה לגמרי עניין חברתיאני חושב, שהסיבה ש100% מציבור הנשים החרדיות לא מעשנים (אין כאן טעות דקדוקית), זה רק בגלל שזה דוחה. תקנו אותי אם אני טועה.
ולהסריח את הכביסה של השכנים שלהם.זה ממש לא נכון, הרבה מעשנים לא חושבים שזה ריח גן עדן.
יש גם את אלו שיצאו למרפסת בגופיה כדי לא להסריח את הבגדים הטובים שלהם
את מבינה שמחקר על 2 אנשים הוא לא מחקר.מה אני חושבת על ריח של עישון?
אז ככה..
אני טטרנית! אין לי חוש ריח! ואין לי שמץ אם ריחו של העישון ערב או לא...
מה שכן, בעלי גומר 2 חפיסות ליום, מדובר ביום רגיל שהוא לא עצבני, כי אז המצב...
אז כך שאני לא יודעת אם דעתי רלוונטית בנושא..
אבל היו לי 2 סבים, משני הצדדים.
אחד היה מעשן כרוני אמיתי, גם התזונה שלו היתה זוועתית כי הוא אכל בעיקר ממתקים
ואפילו בסוף ימיו בין חיבור לחמצן למישנהו, הוא היה גורס פופקורן
וב"ה, זכה לשיבה טובה. לא סבל משום מחלות זיקנה והאריך ימיו עד גיל 94.
לעומת זאת הסבא השני, שמימיו לא עישן סיגריה אחת ושמר על אורח חיים קפדני ובריא ביותר,
כבר בגיל 60 החלו בעיות הזיקנה לתקוף אותו בזו אחר זו.. ובגיל 65 נפטר מהתקף לב.
כך שאני חושבת שהשתדלות פה מיותרת,
ואם סיגריה לאדם בוגר היא כמו מוצץ מרגיע לתינוק, אז למה לקחת לו את זה??
לאמישהו כתב מחקר?!
מה אני חושבת על ריח של עישון?
אז ככה..
אני טטרנית! אין לי חוש ריח! ואין לי שמץ אם ריחו של העישון ערב או לא...
מה שכן, בעלי גומר 2 חפיסות ליום, מדובר ביום רגיל שהוא לא עצבני, כי אז המצב...
אז כך שאני לא יודעת אם דעתי רלוונטית בנושא..
אבל היו לי 2 סבים, משני הצדדים.
אחד היה מעשן כרוני אמיתי, גם התזונה שלו היתה זוועתית כי הוא אכל בעיקר ממתקים
ואפילו בסוף ימיו בין חיבור לחמצן למישנהו, הוא היה גורס פופקורן
וב"ה, זכה לשיבה טובה. לא סבל משום מחלות זיקנה והאריך ימיו עד גיל 94.
לעומת זאת הסבא השני, שמימיו לא עישן סיגריה אחת ושמר על אורח חיים קפדני ובריא ביותר,
כבר בגיל 60 החלו בעיות הזיקנה לתקוף אותו בזו אחר זו.. ובגיל 65 נפטר מהתקף לב.
כך שאני חושבת שהשתדלות פה מיותרת,
ואם סיגריה לאדם בוגר היא כמו מוצץ מרגיע לתינוק, אז למה לקחת לו את זה??
ואם המוצץ שלו זה אקדח שהורג 1 מתוך 10 אנשים בסביבתו?ה' ירחם, איזו מסקנה משונה!
את שחור הריאות רואים גם אחרי 15 שנה ללא עישון ואת אומרת השתדלות מיותרת. אהה.
ואם המוצץ של מישהו זה קוקאין ולא ניקוטין?
מזכיר לי.אני חושב, שהסיבה ש100% מציבור הנשים החרדיות לא מעשנים (אין כאן טעות דקדוקית), זה רק בגלל שזה דוחה. תקנו אותי אם אני טועה.
אני לא הצבעתי את האפשרות האחרונה בגלל שהרחתי בואש.לא הרחתי בחיי בואש, ולמרות זאת הצבעתי באפשרות האחרונה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים