התייעצות האם שוק הדירות בחריש אמור בקרוב להיות מוצף מדירות של מחיר למשתכן?

• הוסף לסימניות
סליחה, אני לא מכיר את הביקור שלהם.
בכל אופן, יש התעניינות רצינית מאוד, של יותר מ-2 קהילות כאלו.
רבי אחד ממעט ממש לצאת מביתו, ועוד אחד שאני מניח שאם היה מגיע לעיר הייתי מודע לזה.
יש רבי של חסידות קטנה בהרבה שמתעניינת, אולי הוא כן ביקר.

• הוסף לסימניות
היום עברתי בכביש 6, זה נראה שמתחילים את הבניה של המחלף לחריש.
אני צודק?

• הוסף לסימניות
אני חוזר לנושא העיקרי של האשכול.
שמעתי שבימים אלו משתחררות עוד דירות בשכונת בצוותא. אבל באתר יד 2 לא ראיתי שיש יותר מודעות מהרגיל בשכונת זו.
האם אכן יש עכשיו הרבה דירות בשוק בשכונת בצוותא? ואם כן, האם זה גורם לשינוי במחירים?

• הוסף לסימניות
אני חוזר לנושא העיקרי של האשכול.
שמעתי שבימים אלו משתחררות עוד דירות בשכונת בצוותא. אבל באתר יד 2 לא ראיתי שיש יותר מודעות מהרגיל בשכונת זו.
האם אכן יש עכשיו הרבה דירות בשוק בשכונת בצוותא? ואם כן, האם זה גורם לשינוי במחירים?
אין צורך לנחש תסתכל מתי הוגרלו הדירות באתר מחיר למשתכן ותחשב 7 שנים
זכור לי שהרבה דירות משתחררות באזור ה-6,7

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה