יש, כי נטפרי זה ברמת ספק, מהנסיון שלי כל מה שצריך עובד, לא פחות מוינדוסאין נטפרי על מק כ"כ
מסכים, יש הרבה פחות. גם הקהילה פחות אוהדת פריצת תוכנהאין תוכנות פרוצות
לדעתי אין הרבה הבדלוגם הכל שונה וקצת קשה למי שלא רגיל
ממש לא נכוןאי אפשר להתקין תעודת אבטחה
בודי שיש סינון - Netspark,מה לגבי הנייח של MAC?
יש איזה סימולטור שמראה איך נראה הממשק של MAC? ככה יהיה לי יותר קל להחליט
ומה לגבי סינון נטפרי? אתה מצטרף לאלו שאמרו שאין סינון על מחשבי MAC?
התמיכה מוגבלתיש, כי נטפרי זה ברמת ספק, מהנסיון שלי כל מה שצריך עובד, לא פחות מוינדוס
חנות האפליקציות חסומה אבל רוב מוחלט של התוכנות אפשר להתקין מקובץ או להתקין עם אינטרנט חד פעמי לא מסונן
ויפרי באמת אין
אין לזה שום משמעות מעשית (חוץ מזה שאין וויפרי), ואני אומר את זה כמשתמש כבד מאוד כבר כמה שנים במקהתמיכה מוגבלת
אי אפשר להתקין תעודת אבטחה
יצאת עם מסקנה? קנית?שאלתי חנויות על מחשב נייד מומלץ לשימוש יומיומי אינטנסיבי וזה מה שעלה בחכתי:
1. המחשבים של דל בכל מקרה טובים יותר- (מחפשת בסביבות ה- 3,000 ש"ח)
2. סדרת הרובוק של HP הבנתי שהם איכותיים מאד (ממתכת...)
יש לכם נסיון עם אחד מהמחשבים האלו?
או מידע עליהם?
יעזור לי מאד!
(אני מנסה כבר הרבה זמן לברר...)
ממתי המחשב?לי יש מחשב VOSTRO של DELL
i-7, דור 12.
אני מרוצה ממנו מאוד בסה"כ, אבל הבטריה שלו נוראית, גם אם היא טעונה במלואה- כשעוברות שלוש שעות לכל היותר, המחשב נכבה.
ממתי המחשב?
מחשב ישן הבטריה מתחלשת...
הפרובוק עדיף בהרבה על האינספיירון ווסטרו של דליצאת עם מסקנה? קנית?
דרלוונטי?יש לי כמה יחידות של מחשב (חדש) לנובו ThinkPad T14s gen4
מעבד ryzen 7 7840u חזק יותר ממעבד i7 דור 13!
זיכרון ram בנפח 32gh
דיסק ssd מהיר 512gb
מסך מגע!
מחשב סוף הדרך!! גם מבחינת חומרה וגם מבחינת חוזק פיזי.
מחיר למחשב מוכן כולל התקנות 4600 שח. (מחשב שעולה בקלות 8000-9000 שח. תעשו גוגל).
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים