- הוסף לסימניות
צריך לראות את צילום המסך תוך כדי העבודה בשביל לראות את נצילות המעבד. אם הוא לא מגיע ל100 אחוז באופן רציף יש בעיה, או בקירור או בהספק.וזה התוצאה של הבדיקה
צריך לראות את צילום המסך תוך כדי העבודה בשביל לראות את נצילות המעבד. אם הוא לא מגיע ל100 אחוז באופן רציף יש בעיה, או בקירור או בהספק.וזה התוצאה של הבדיקה
תיקון...מחפשת המלצה למחשב עד 250 דולר מאמזון, למי שיש קישורים לשלוח, אשמח.
חשוב לי 15.6 אינץ (מספרים בצד ימין), חזק, לא מתחמם מהר.. ולא HP!!!!! נכוויתי איתו קשות.
שימושים ביתיים בגדול.
תודה
לגבי הפלסטיק- לא נורא. לא נתקלתי ביותר מידי בעיות פלסטיקה במחשב הזה.לפני רכישת המחשב,
הייתי שמחה לחוות דעת מהמקצוענים,
איך המחשב
מחשב נייד Lenovo LOQ 15IRX10 83JE00HPIV - צבע Luna Grey
כמה משמעותי שהמעטפת שלו היא פלסטיק ולא מתכת?
האם הייתם ממליצים על מחשב כזה.
עובדת גם בגרפיקה וגם המון על אינטרנט
תודה מראש לעונים
אני לא יודע מה יגידו המומחים,קופצת על האשכול
אני קוסמטיקאית ורוצה להעביר כרטסת למחשב נייד
אין לי שום נסיון עבר עם מחשבים ניידים
יש המלצה למחשב זול וחזק (והלוואי גם יפה..)?
אני אפילו לא יחבר אותו לאינטרנט, ככה שהוא לא יצטרך לעבוד מידי קשה..
בהקשר למה שאני הולך לכתוב עכשיו הייתי ממליץ לנסות את המחשב הבא ולנסות להוריד אותם 2000 כולל מערכת הפעלה. והסיבה היא שתצוגת המסך יותר איכותית (IPS)אני לא יודע מה יגידו המומחים,
אני נהנה מהסדרה ויובוק של אסוס למרות שהיא נחשבת סדרה פשוטה.
מחשבים דקים ונוחים לשימוש.
מבחינת נתונים,
אפשר להתחיל מהמחשב הבא - (I5 דור 12 U זכרון ראם 8 גי'גה, ו512 גיגה זכרון) תוסיפי למחיר מערכת הפעלה.
הוא מספיק חזק לשימושים סטנדרטיים +.
ומעבד U הוא בד"כ חסכוני יותר בסוללה.
מכאן אפשר לעלות ל - 16 ראם,מחשב נייד ASUS Vivobook 15 X1504ZA-NJ870 | Intel Core i5-1235U | 8GB | 512GB SSD | Intel® UHD Graphics - נופטק מחשבים
מחשב נייד מבית ASUS, בעל מסך בגודל 15.6", רזולוציית FHD (1920x1080), מעבד Intel® Core™ i5-1235U, מאיץ גרפי Intel® UHD Graphics, זיכרון פנימי בנפח 8GB, כונן SSD בנפח 512GB ללא מערכת הפעלה.noftech.co.il
ולמעבדים חדשים/חזקים יותר.
יש לנו גם בבני ברקאשמח לשמוע האם יש לך גם מחשב לאברך בניברקי.? או רק איזור י-ם
תודה
יש לנו אייפדים של אפל מחודשיםהיי
מענין לענין באותו ענין ...
אשמח אם תוכלו להמליץ על טאבלט זול וטוב
תוכל לפרט יותריש לנו אייפדים של אפל מחודשים
@מחשבים זה אני !אני לא יודע מה יגידו המומחים,
אני נהנה מהסדרה ויובוק של אסוס למרות שהיא נחשבת סדרה פשוטה.
מחשבים דקים ונוחים לשימוש.
מבחינת נתונים,
אפשר להתחיל מהמחשב הבא - (I5 דור 12 U זכרון ראם 8 גי'גה, ו512 גיגה זכרון) תוסיפי למחיר מערכת הפעלה.
הוא מספיק חזק לשימושים סטנדרטיים +.
ומעבד U הוא בד"כ חסכוני יותר בסוללה.
מכאן אפשר לעלות ל - 16 ראם,מחשב נייד ASUS Vivobook 15 X1504ZA-NJ870 | Intel Core i5-1235U | 8GB | 512GB SSD | Intel® UHD Graphics - נופטק מחשבים
מחשב נייד מבית ASUS, בעל מסך בגודל 15.6", רזולוציית FHD (1920x1080), מעבד Intel® Core™ i5-1235U, מאיץ גרפי Intel® UHD Graphics, זיכרון פנימי בנפח 8GB, כונן SSD בנפח 512GB ללא מערכת הפעלה.noftech.co.il
ולמעבדים חדשים/חזקים יותר.
לכתיבה ועיון בספרים אפשר עם נתונים פחות טובים,@מחשבים זה אני !
האם אתה סבור שלאברך שמחפש בעיקר לכתיבה ועיון בספרים
עדיף לנות במחיר כזה את המחשב הנ"ל לדוגמא או שעדיף מחודש מדגם מתקדם יותר במחיר כזה
לענ"ד ועניות ערימת המחשבים לגריטה שנמצאת פה לידי אז ממש לא@מחשבים זה אני !
האם אתה סבור שלאברך שמחפש בעיקר לכתיבה ועיון בספרים
עדיף לנות במחיר כזה את המחשב הנ"ל לדוגמא או שעדיף מחודש מדגם מתקדם יותר במחיר כזה
ירושלים בני ברק אלעד ביתר אחיסמךתוכל לפרט יותר
ובאיזה עיר אתם ?
קשה לי לחלוק על איש מחשבים,לענ"ד ועניות ערימת המחשבים לגריטה שנמצאת פה לידי אז ממש לא
הבעייה במחשבים האלה הם לא ביצועים שאז אם אתה רק משתמש לכתיבת חדו"ת היית אומר שאפשר
הבעייה במחשבים האלו זה התחזוקה ומשך הזמן שהם מחזיקים
ועל כן עדיף מחשב מסדרה עיסקית מחודש שיעלה לך פחות מהמחשב הזה ויחזיק לך יותר זמן
נ.ב. מבחינת הביצועים לא בדקתי את המחשב לראות מה המפרט, עצם החברה והסדרה של המחשב הם מחוץ לתחום ולא משנה מה יהיה המפרט שלו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים