עדיף את שתיהם כמובן... אבל SSD אמור להספיקאיזה מחשב נייד מומלץ לאברך, שמשתמש בדברים הרגילים. אבל שיתאים גם לאוצר החכמה.
האם בגלל השימוש באוצר החכמה צריך מחשב יותר חזק במעבד או בזכרון RAM?
תודה רבה.
מומלץ לפחות מעבד I3. בדור 12 ומעלה זה מספיק לאוצר החכמה.איזה מחשב נייד מומלץ לאברך, שמשתמש בדברים הרגילים. אבל שיתאים גם לאוצר החכמה.
האם בגלל השימוש באוצר החכמה צריך מחשב יותר חזק במעבד או בזכרון RAM?
תודה רבה.
לדעתי באיזור ה1800ומה המחיר למחשב מחודש lenovo thinkpad t590 - i7
עם מסך מגע
מעצבת גרפית וחייבת מחשב שרץ, עובדת על הכל פתוח במקביל
כרום כבד, לא סובלת לחכות רגע מיותר
עד עכשיו עם ווינדוס ודווקא חוויה לא רעה בכלל
מתלבטת אם לעבור למאק
היתרונות - שאני קונה מחשב נייד ומחברת למסך ואז יכול גם להתנייד עם נייד שעובד כמו נייח
החסרונות
אולי קשה להתרגל
התוכנות של אדובי עובדות בו טוב?
הסינון (אני באתרוג) עושה בעיות?
אשמח לכל מידע בנושא
ומה משך החיים שלו
ווינדוס טוב בהנתי בערך 5-7 שנים
המחשב שלי בן 5
ומתחיל לקרטע (עבודה ממש רציפה עליו)
אני גם מתלבט,חד משמעית מק,
אז ירדנו מהנושא,אין נטפרי על מק
כל הכבוד.אז ירדנו מהנושא,
מאותו סיבה של אבטחה גבוההכ"כ אין תוכנות פרוצות
דיברתי עם כאילו שיש להם נטפר ומאקאין נטפרי על מק כ"כ אין תוכנות פרוצות וגם הכל שונה וקצת קשה למי שלא רגיל
למה שלא יהיה,אין נטפרי על מק כ"כ אין תוכנות פרוצות וגם הכל שונה וקצת קשה למי שלא רגיל
לא מסכימה בכלל עם הקביעהחד משמעית מק,
אפשר לפנות אליי באישי ואתאים לכם מחשב מק.
בהצלחה
אי אפשר להתקין תעודת אבטחהלמה שלא יהיה,
לי יש ונטפרי אמרו לי שאיןדיברתי עם כאילו שיש להם נטפר ומאק
נכון וגם אם רוצים לשלם אין הרבה טכנאיםתיקונים- עוד יותר יקר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים