- הוסף לסימניות
- #3,361
אני מאמין שלא התכוונת בנוסחהאני רוצה שגוגל שיטס ימלא לי מספר סידורי עוקב אוטומטי על כל שורה חדשה שאני ממלא, יש אפשרות כזו?
אז אפשרי רק בסקריפט JS
אני מאמין שלא התכוונת בנוסחהאני רוצה שגוגל שיטס ימלא לי מספר סידורי עוקב אוטומטי על כל שורה חדשה שאני ממלא, יש אפשרות כזו?
ניקח כדוגמא את הטבלה המצורפת כאן:תסביר מה אתה רוצה יותר מדויק ואוכל לכוון אותך
כרגע לא ברור לפי מה אתה רוצה
השאלה הראשונה היא, האם יש לך סיבה למה אתה רוצה דוקא את התאים האלו לסכם, ואז יש פתרון אחד, ואם אין סיבה מסוימת אלא סתם ברצונך מידי פעם לחשב תאים לא סמוכים כל פעם לפי ענין אחר, אז הפתרון הוא אחר.ניקח כדוגמא את הטבלה המצורפת כאן:
בטור F,
בשורה 1 כתוב 15.00, בשורה 6 כתוב 670.00, ובשורה 7 כתוב 466.00.
איך אני מחבר את שלושת הסכומים האלה ?
אפשר כמובן במחשבון, או בראש...
אבל איך עושים את זה באקס אל ?
תודה מראש
מצורף דוגמהאבל יותר שימושי זה SUMIF או SUMIFS שמסכמים לפי תנאי בעמודה זו או אחרת
(במקום להפנות ישר לתאים שזה פחות נח ורלוונטי בדרך כלל
אתה בוחר את התנאי/תנאים שלפיהם החלטת אלו שורות אתה רוצה
האם תוכלו בבקשה ליצור איתי קשר באישי ? יהיה לי יותר קל להסביר מה אני צריך. יישר כחהשאלה הראשונה היא, האם יש לך סיבה למה אתה רוצה דוקא את התאים האלו לסכם, ואז יש פתרון אחד, ואם אין סיבה מסוימת אלא סתם ברצונך מידי פעם לחשב תאים לא סמוכים כל פעם לפי ענין אחר, אז הפתרון הוא אחר.
כמו שזה נראה אתה מעונין לסכם את התאים האלו כי הם מעשרות (או משהו דומה) ולכן הפתרון המתאים הוא להוסיף עמודה קטגוריה שבה יהיה רשום על כל שורה לאיזה תחום זה שייך ואז כמו שכתבו
מצורף דוגמה
מקפיצההי אשמח לעזרה
אני רוצה ליצור קטלוג מוצרים באקסל כך שאוכל לעדכן אותו
הבנתי שיש כל מיני תוכנות שיושבות על האקסל אשמח אם יש מידע למישהו
לחיצה ימנית בעכבר - הערה חדשההאם אפשרי להוסיף מילים בתוך נוסחא שהאקסל יתעלם מהם (הערות לעצמי)?
אני רוצה בתוך הנוסחא עצמהלחיצה ימנית בעכבר - הערה חדשה
עובד רק ב2021 ו 365אשמח לדעת למה פונקציית XLOOKUP לא עובדת ?
אתמול עבדתי ממחשב אחר וכן עבד
יכול להיות שזה קשור לאופיס שלא מעודכן?
תודה!
מסד נתוניםיש לי אקסל מלא שמות של מחברי ספרים, עם תאריכי היארצייטן שלהם, דהיינו לכל ספר יש שורה נפרדת שכלול שם תאריך הפטירה שם המחבר, ועוד, וזה יוצא לי שמחבר ספר שהוציא 5 ספרים לוקח 5 שורות, לכל ספר שורה נפרדת, ואני רוצה למיין שלכל מחבר יהיה שורה אחד, והספרים יתרכזו בתוך תא אחד, האם יש דרך קלה, (או לא קלה.. ) איך לעשותו?
ואם כבר, האקסל אינה מסודר ויש חלק שרשום בתוכם תאריכי היארצייט כולל השנה שנפטר ויש חלק שלא, ואני רוצה לדעת אם יש דרך לפצל שבעמודה אחד יהיו רשומים רק תאריכים, ובעמודה לידה יתפצל השנה שנפטר, יש לציין שלא בכולם כתוב שנה... ולא הכל אותו דבר בדיוק, ושלב לאחמ"כ זה לסדר את האקסל שיסתדר לפי התאריכים, התאריכים רשומים לפי תאריך עברי, אשמח לקבל פיתרונות, בתודה.
@מאסטר באקסל @אפר
מה פי', ומה אני עושה?מסד נתונים
אקסס לדוגמאמה פי', ומה אני עושה?
מעלה שוב את השאלהניקח כדוגמא את הטבלה המצורפת כאן:
בטור F,
בשורה 1 כתוב 15.00, בשורה 6 כתוב 670.00, ובשורה 7 כתוב 466.00.
איך אני מחבר את שלושת הסכומים האלה ?
אפשר כמובן במחשבון, או בראש...
אבל איך עושים את זה באקס אל ?
תודה מראש
VLOOKUPשאלה
לי יש טבלה כזו צפה בקובץ המצורף 979248
אני צריך להביא לגליון אחר נתונים ע"פ בחירת הקוד
לדוגמא בוחר קוד 1 מביא לי נתון שלחן ,ראובן ,כהן ,סכום
ככה
צפה בקובץ המצורף 979251
תודה רבה!!
כפי שכבר כתבתי אפשר להשתמש ב + או ב SUMמעלה שוב את השאלה
תודה מראש
אם מישהו מוכן לענות באישי אז עדיף לי
תודהכפי שכבר כתבתי אפשר להשתמש ב + או ב SUM
או להוסיף טור ועליו לעשות תנאי עם SUMIF
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים