לא עברתי בעיון על 170 עמודים רק ברפרוף.
מטרתי:
להכין טבלה לאיחורים/חיסורים. כאשר הלשוניות מבטאות כל אחת - מורה נפרדת.
בכל טבלה רישום שֵמי של כל הבנות + ת.זהות ובטבלה צריך לציין תאריך + א או ח' (איחור או חיסור).
שאלתי:
האם שייך להכין כמין חלון ובו להכניס מס' זהות של הבת + שם של מורה + א/ח ואולי גם תאריך וזה יעשה סימון מתאים בטבלה בלשונית המתאימה.

יש תשובה? האם שייך לאקסל או לא?

האם יש דרך לקבל את הנוסחא בתור טקסט ?

למשל כתוב לי בתא =1+5 ומוצגת תוצאה 6
אם אני רואה לעשות נוסחא על הנוסחא עצמה, למשל לחלץ את התו הראשון, ואני עושה RIGHT או LEFT
התוצאה מתייחסת לתוצאה של הנוסחא (על ה-6),
ואני רוצה שהוא יחלץ לי חלק מהנוסחא - במקרה הזה את ה-5 ...

מקווה שברור .....
(בקיצור - אני רוצה לעשות פעולה של טקסט על הנוסחא עצמה ולא על התוצאה שלה).

תודה רבה !!!

האם יש דרך לקבל את הנוסחא בתור טקסט ?

למשל כתוב לי בתא =1+5 ומוצגת תוצאה 6
אם אני רואה לעשות נוסחא על הנוסחא עצמה, למשל לחלץ את התו הראשון, ואני עושה RIGHT או LEFT
התוצאה מתייחסת לתוצאה של הנוסחא (על ה-6),
ואני רוצה שהוא יחלץ לי חלק מהנוסחא - במקרה הזה את ה-5 ...

מקווה שברור .....
(בקיצור - אני רוצה לעשות פעולה של טקסט על הנוסחא עצמה ולא על התוצאה שלה).

תודה רבה !!!

הסתדרתי :)
עשיתי החלפה ל-= ...

לא הבנתי.
אני חשבתי על פתרון אם יש איזה פונקציה שמציגה את הטקסט של הנוסחאות. אני לא יודע אם יש פונקציה כזו. מתאים שיהיה

זהו , שלא מצאתי כזאת פונקציה, אם משהו יודע - אשמח .....

ולכן פשוט עשיתי החלף, ואת כל ה"=" החלפתי ב"" (כלום), כך שזה כבר לא נוסחא, ויכולתי לעבוד על הטקסט של הנוסחא בלי שהיא בעצם נוסחא..........

איך מוסיפים שורות בטבלה?
(אקסל רגיל יש "הוסף" אבל בתוך טבלה (זאת אומרת כשזה "מעוצב כטבלה") האפשרות של הוספת שורות מבוטלת לי, מה עושים?)

אשמח לקבל עזרה, יש לי מקרו שעומדים על תא הוא אמור להכניס שם כיתוב מסוים אבל כשמפעילים אותו הוא מביא את ההודעה הבאה. תודה רבה!
1634761940892.png

נראה לי שתצטרך להביא את הקוד לכאן בשביל שיוכלו לראות איפה השגיאה

איך מוסיפים שורות בטבלה?
(אקסל רגיל יש "הוסף" אבל בתוך טבלה (זאת אומרת כשזה "מעוצב כטבלה") האפשרות של הוספת שורות מבוטלת לי, מה עושים?)
גם בטבלה יש הוספת שורות. אם אתה בתוך הטבלה לוחץ ctrl+ (שזה קיצור להוספת שורה) לא מוסיף לך שורה?

זהו , שלא מצאתי כזאת פונקציה, אם משהו יודע - אשמח .....

ולכן פשוט עשיתי החלף, ואת כל ה"=" החלפתי ב"" (כלום), כך שזה כבר לא נוסחא, ויכולתי לעבוד על הטקסט של הנוסחא בלי שהיא בעצם נוסחא..........
יש בוודאות פונקציה כזאת כמדומני ש Formula

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה