ביצעתי כך ועדיין מוסיף 20 דק אלא אם לא כתבתי נכון? @אפר

קבצים מצורפים

• שיטס.PNG
    שיטס.PNG
    KB 31.7 · צפיות: 50
שבוע טוב.

מכירים דרך לעשות תא שיהבהב בצבע מסוים בגוגל שיטס?

תודה על כל תגובה.

צרפתי קובץ אני צריך עזרה. 1. למחוק את המס' בהתחלה, 2. לפרק בעמדה A רק את המילה, בעמדה B רק את התרגום.
תודה

קבצים מצורפים

• שאלה לפרוג.xlsx
    KB 10.1 · צפיות: 45
צרפתי קובץ אני צריך עזרה. 1. למחוק את המס' בהתחלה, 2. לפרק בעמדה A רק את המילה, בעמדה B רק את התרגום.
תודה
למחוק את המס' הצלחתי.
אבל לפרק את התרגום מהמקור עדיין לא הצלחתי אשמח לעזרה בדחיפות...

מצורף.
שים לב שבין האות לטקסט היו ששה רווחים, אז כתבתי בנוסחה שם להסיר ששה תוים.
אם לא יהיו רווחים אז לא צריך את זה

קבצים מצורפים

• שאלה לפרוג.xlsx
    KB 11 · צפיות: 41
שלום, אשמח לעזרה -
האם יש אפשרות לנעול שדות מסויימים לפי תנאי?
למשל בצילום המסך מטה, בעמודה J אני בוחרת שם אחד מתוך רשימה נפתחת.(נניח בחרתי 'רבקה')
ואז אני רוצה שהשדות שנמצאים תחת השם רבקה יישארו פתוחים, והשאר יהיו חסומים לעדכון.
לחילופין - לצבוע באפור את השדות שאינם רלוונטיים.
מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי :oops:
1635804099283.png

לא יודע אם אפשר לנעול.
אבל אפשר שתי אופציות אחרות:
א. לצבוע באפור את מה שלא רלוונטי (ע"י עיצוב מותנה)
ב. להסיר אופציות ממה שלא רלוונטי (למשל זה מגיע מאימות נתונים ממקום אחר ששם יהיה ריק בתנאי).

[/QUOTE]
היי מאסטר באקסל או לכל המומחים באקסל
שאלה דחופה
יש לי 2 גיליונות של מספרי משקיעים
אותם מספרים בכל גיליון בסדר אחר
גיליון אחד נותן לי את התושבות של כל משקיע(ישראלי אמריקאי וכד')
גיליון שני נותן לי אחוז ההשקעה
אני צריכה להגיע לתשובה של מה סה"כ אחוז ההשקעה של המשקיעים הישראלים
באיזה נוסחאות אני צריכה להשתמש כדי להגיע לתשובה?

נערך לאחרונה ב:
1636102267206.png
1636102280839.png

בבקשה זה דחוף לי ממש
מישהו יכול לעזור?

בשלב ראשון יש לאחד את שני הפרמטרים על אותה טבלה.
זאת אומרת שליד כל מספר יופיע בתא שלידו תושבות, ובתא אחריו אחוז השקעה.
את זה נעשה באמצעות VLOOKUP שיבדוק היכן מופיע מספר זה בטבלה השניה, וכשימצא את המספר שלו יעתיק משם את אחוזי ההשקעה לכאן.

אחרי שיש לנו את שניהם אנחנו עושים סיכום בתנאי (המכונה SUMIF)
שיסכם את כל האחוזים רק למי שמופיע לידו ישראלי.

מצטער שאין לי זמן לכתוב את הנוסחאות בעצמן.
עוד שעתיים שבת
אם תעלו את הקובץ לכאן אולי נוכל לכתוב שם את הנוסחאות שציינתי.

תודה רבה רבה על העזרה!
הצלחתי!!

יש לי תיבה שמסכמת את סכום השעות, ולפי"ז מחשב את סכום השכר.
האם יש אפשרות להגדיר נוסחה שאם סכום השעות יגיע לסכום שעות ספציפי יחושב הסכום בתוספת 30 אחוז, ואם הוא יעלה עד סכום שעות נוסף יהיה תוספת של 40 אחוז?

יש לי תיבה שמסכמת את סכום השעות, ולפי"ז מחשב את סכום השכר.
האם יש אפשרות להגדיר נוסחה שאם סכום השעות יגיע לסכום שעות ספציפי יחושב הסכום בתוספת 30 אחוז, ואם הוא יעלה עד סכום שעות נוסף יהיה תוספת של 40 אחוז?
נוסחת תנאי, כמו למשל IF.
אם עד עשרים שעות אז הסכום כפול 1.3, ואם מעבר לזה אז כפול 1.4

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה