יש למישהו מושג מה שמו של הגופן המוצו"ב.
תודה.

קבצים מצורפים

• ללא שם-1 העתק.jpg
    ללא שם-1 העתק.jpg
    KB 24 · צפיות: 49
כיצד ניתן לעשות שתי תנאים בנוסחת IF אחת?
אם הכוונה או או גם יש את נוסחאות or ו and
אם הכוונה מדורג
להכניס עוד if
או להכפיל ב vlookup עם true הארגומנט הרביעי על בסיס טבלה מסודרת בסדר עולה כגון זו
01.3
201.4

במקרה שלנו לא צריך שני תנאים.
אם התנאי מתקיים תעשה א', אחרת תעשה ב'.
מדובר שבמקרה וסכום השעות גבוה מ40 יוכפל הסכום בתוספת 30 אחוז ובאם הוא גבוה מחמישים שיוכפל בתוספת 50 אחוז, והכל באותה תא.

היי
אשמח לדעת האם יש אפשרות לעשות שהעמודה הראשונה תהיה לפי בא' ב'
והשניה גם, כמו אלפון?
מקווה שהובנתי

מדובר שבמקרה וסכום השעות גבוה מ40 יוכפל הסכום בתוספת 30 אחוז ובאם הוא גבוה מחמישים שיוכפל בתוספת 50 אחוז, והכל באותה תא.
בהנחה שסכום השעות ב A1
קוד:
=IF(A1>=50,1.5,IF(A1>=40,1.3,1))*A1
אפשר עם IFS אבל קיים כמדומני רק בגירסאות החדשות או בשיטס
אפשר עם VLOOKUP כפי שציינתי כבר

היי
אשמח לדעת האם יש אפשרות לעשות שהעמודה הראשונה תהיה לפי בא' ב'
והשניה גם, כמו אלפון?
מקווה שהובנתי
בית > מיין וסנן > מיון מותאם אישית
ואז להכניס את העמודות שלפיהם אתה רוצה למיין

שלום וברכה
יש לי 2 גליונות אקסל עם טבלאות
אני מעוניין ליצור ממשק ביניהם כך שכשאני ממלא נתון באחת מהשורות הנתון יופיע בהתאמה לפי פרמטרים שאקבע גם בטבלה השנייה
יש כיוונים?
@אפר

שלום וברכה
יש לי 2 גליונות אקסל עם טבלאות
אני מעוניין ליצור ממשק ביניהם כך שכשאני ממלא נתון באחת מהשורות הנתון יופיע בהתאמה לפי פרמטרים שאקבע גם בטבלה השנייה
יש כיוונים?
@אפר
VLOOKUP

שלום
אשמח לדעת איך אפשר לבדוק באקסל אם יש כפילויות כלומר רשום אותו דבר פעמיים ?
מדובר בקובץ גדול !

ע"י אייקון ערכים כפולים
1636557169503.png

או ע"י הסר כפילויות- בנתונים

1636557216950.png

אודה לעזרתכם
אני בונה קובץ של ניהול כלכלת המשפחה
אני רוצה שעבור כל הוצאה יהיה ניתן לבחור ברשימה נגללת את הסוג קטגוריית ההוצאה- זה פשוט לבצע
עכשיו אני רוצה לעשות גם רשימה נגללת לתת קטגוריה, שהיא תפתח בהתאם למה שנבחר בקטגוריה הראשית
לדוגמא- אם שם הקטגוריה הראשית היא דיור, תת הקטגוריה יהיה משכנתא, חשמל, מים
בקטגוריה חינוך- יהיה תת קטגוריה חיידר, בי"ס
איך ניתן לבצע זאת?

אודה לעזרתכם
אני בונה קובץ של ניהול כלכלת המשפחה
אני רוצה שעבור כל הוצאה יהיה ניתן לבחור ברשימה נגללת את הסוג קטגוריית ההוצאה- זה פשוט לבצע
עכשיו אני רוצה לעשות גם רשימה נגללת לתת קטגוריה, שהיא תפתח בהתאם למה שנבחר בקטגוריה הראשית
לדוגמא- אם שם הקטגוריה הראשית היא דיור, תת הקטגוריה יהיה משכנתא, חשמל, מים
בקטגוריה חינוך- יהיה תת קטגוריה חיידר, בי"ס
איך ניתן לבצע זאת?
מגדירים שהרשימה של תת הקטגוריה תקח נתונים מטווח מסויים, ובאותו טווח עושים תנאי: אם נבחרה קטגוריה א' אז יופיע כאן פריט X ואם נבחרה קטגוריה ב' יופיע כאן פריט Y ואם נבחרה ג' יופיע Z. וכן הלאה.
אני מקווה שהובנתי.
אך אם זכרתני והזכרתני שאני בימים האחרונים הוצרכתי לכמות של פתיחות ונגמרו לי כמעט כל הנקודות.
אם יש לך לתרום לי מנקודותיך לפתוח את מה שביקשתי כאן:
בתודה מראש

אולי לא הבנתי אותך,
איך אני אעשה את התנאי? זה עמודה של תאים
וזה לא פריט אחת בתת קטגוריה זה רשימה של 10 פריטים...
לדוגמא:
הוצאות.png

אך אם זכרתני והזכרתני שאני בימים האחרונים הוצרכתי לכמות של פתיחות ונגמרו לי כמעט כל הנקודות.
אם יש לך לתרום לי מנקודותיך לפתוח את מה שביקשתי כאן:
שלחתי בקשה לבדיקה

שלום וברכה
רציתי לשאול איך מעבירים מתא באקסל נתון בלי הנוסחה
כלומר אני עשיתי השוואה של נתונים ע"י vlookup ואני מעונין לתקן את כל הנתונים שלא תואמים ע"י העתק הדבק הבעיה שזה מעתיק את הנוסחה לא את הנתון
אם יש מישהו שיכול לעזור
תודה!

שלום וברכה
רציתי לשאול איך מעבירים מתא באקסל נתון בלי הנוסחה
כלומר אני עשיתי השוואה של נתונים ע"י vlookup ואני מעונין לתקן את כל הנתונים שלא תואמים ע"י העתק הדבק הבעיה שזה מעתיק את הנוסחה לא את הנתון
אם יש מישהו שיכול לעזור
תודה!
הדבקת ערכים
הסמל עם ה 123

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה