אני רוצה שגוגל שיטס ימלא לי מספר סידורי עוקב אוטומטי על כל שורה חדשה שאני ממלא, יש אפשרות כזו?
אני מאמין שלא התכוונת בנוסחה
אז אפשרי רק בסקריפט JS

תסביר מה אתה רוצה יותר מדויק ואוכל לכוון אותך
כרגע לא ברור לפי מה אתה רוצה
ניקח כדוגמא את הטבלה המצורפת כאן:
בטור F,
בשורה 1 כתוב 15.00, בשורה 6 כתוב 670.00, ובשורה 7 כתוב 466.00.

איך אני מחבר את שלושת הסכומים האלה ?

אפשר כמובן במחשבון, או בראש...
אבל איך עושים את זה באקס אל ?

תודה מראש

קבצים מצורפים

• טבלה דוגמה.xlsx
    KB 9.1 · צפיות: 38
בטור F,

תודה מראש
השאלה הראשונה היא, האם יש לך סיבה למה אתה רוצה דוקא את התאים האלו לסכם, ואז יש פתרון אחד, ואם אין סיבה מסוימת אלא סתם ברצונך מידי פעם לחשב תאים לא סמוכים כל פעם לפי ענין אחר, אז הפתרון הוא אחר.

כמו שזה נראה אתה מעונין לסכם את התאים האלו כי הם מעשרות (או משהו דומה) ולכן הפתרון המתאים הוא להוסיף עמודה קטגוריה שבה יהיה רשום על כל שורה לאיזה תחום זה שייך ואז כמו שכתבו
אבל יותר שימושי זה SUMIF או SUMIFS שמסכמים לפי תנאי בעמודה זו או אחרת
(במקום להפנות ישר לתאים שזה פחות נח ורלוונטי בדרך כלל
אתה בוחר את התנאי/תנאים שלפיהם החלטת אלו שורות אתה רוצה
מצורף דוגמה

קבצים מצורפים

• טבלה דוגמה.xlsx
    KB 9.2 · צפיות: 35
השאלה הראשונה היא, האם יש לך סיבה למה אתה רוצה דוקא את התאים האלו לסכם, ואז יש פתרון אחד, ואם אין סיבה מסוימת אלא סתם ברצונך מידי פעם לחשב תאים לא סמוכים כל פעם לפי ענין אחר, אז הפתרון הוא אחר.

כמו שזה נראה אתה מעונין לסכם את התאים האלו כי הם מעשרות (או משהו דומה) ולכן הפתרון המתאים הוא להוסיף עמודה קטגוריה שבה יהיה רשום על כל שורה לאיזה תחום זה שייך ואז כמו שכתבו

מצורף דוגמה
האם תוכלו בבקשה ליצור איתי קשר באישי ? יהיה לי יותר קל להסביר מה אני צריך. יישר כח
אני לא יכול ליצור קשר כי איני מנוי פרימיום

במחשבה שניה לא אכפת לי להסביר כאן -
בסוף כל חודש אני מוריד מהאתר של הבנק קובץ אקס אל עם הפעולות של חודש זה,
ומסכם את ההוצאות לפי קטגוריות.

כמובן שיש חודש שההוצאות של 'צדקה' [לדוגמא] הם בשורות 1, 18, 58, ויש חודש שזה בשורות 4, 28, 37 [סתם תקעתי, כן ? ...]

מקווה שכעת תוכלו לתת לי משהו שיתאים. תודה

הי אשמח לעזרה
אני רוצה ליצור קטלוג מוצרים באקסל כך שאוכל לעדכן אותו
הבנתי שיש כל מיני תוכנות שיושבות על האקסל אשמח אם יש מידע למישהו
מקפיצה
ממש מחפשת רעיון ליצירת קטלוג הבנתי שיש אפשרות לקחת נתונים מאקסל ולהוסיף שם תמונה והכל בקלות
תודה רבה מראש לעוזרים

האם אפשרי להוסיף מילים בתוך נוסחא שהאקסל יתעלם מהם (הערות לעצמי)?

יש לי אקסל מלא שמות של מחברי ספרים, עם תאריכי היארצייטן שלהם, דהיינו לכל ספר יש שורה נפרדת שכלול שם תאריך הפטירה שם המחבר, ועוד, וזה יוצא לי שמחבר ספר שהוציא 5 ספרים לוקח 5 שורות, לכל ספר שורה נפרדת, ואני רוצה למיין שלכל מחבר יהיה שורה אחד, והספרים יתרכזו בתוך תא אחד, האם יש דרך קלה, (או לא קלה.. ) איך לעשותו?
ואם כבר, האקסל אינה מסודר ויש חלק שרשום בתוכם תאריכי היארצייט כולל השנה שנפטר ויש חלק שלא, ואני רוצה לדעת אם יש דרך לפצל שבעמודה אחד יהיו רשומים רק תאריכים, ובעמודה לידה יתפצל השנה שנפטר, יש לציין שלא בכולם כתוב שנה... ולא הכל אותו דבר בדיוק, ושלב לאחמ"כ זה לסדר את האקסל שיסתדר לפי התאריכים, התאריכים רשומים לפי תאריך עברי, אשמח לקבל פיתרונות, בתודה.
@מאסטר באקסל @אפר

נערך לאחרונה ב:
אשמח לדעת למה פונקציית XLOOKUP לא עובדת ?
אתמול עבדתי ממחשב אחר וכן עבד
יכול להיות שזה קשור לאופיס שלא מעודכן?
תודה!

יש לי אקסל מלא שמות של מחברי ספרים, עם תאריכי היארצייטן שלהם, דהיינו לכל ספר יש שורה נפרדת שכלול שם תאריך הפטירה שם המחבר, ועוד, וזה יוצא לי שמחבר ספר שהוציא 5 ספרים לוקח 5 שורות, לכל ספר שורה נפרדת, ואני רוצה למיין שלכל מחבר יהיה שורה אחד, והספרים יתרכזו בתוך תא אחד, האם יש דרך קלה, (או לא קלה.. ) איך לעשותו?
ואם כבר, האקסל אינה מסודר ויש חלק שרשום בתוכם תאריכי היארצייט כולל השנה שנפטר ויש חלק שלא, ואני רוצה לדעת אם יש דרך לפצל שבעמודה אחד יהיו רשומים רק תאריכים, ובעמודה לידה יתפצל השנה שנפטר, יש לציין שלא בכולם כתוב שנה... ולא הכל אותו דבר בדיוק, ושלב לאחמ"כ זה לסדר את האקסל שיסתדר לפי התאריכים, התאריכים רשומים לפי תאריך עברי, אשמח לקבל פיתרונות, בתודה.
@מאסטר באקסל @אפר
מסד נתונים

שאלה
לי יש טבלה כזו
1633981459241.png

אני צריך להביא לגליון אחר נתונים ע"פ בחירת הקוד
לדוגמא בוחר קוד 1 מביא לי נתון שלחן ,ראובן ,כהן ,סכום
ככה
1633981789434.png

תודה רבה!!

בטור F,

תודה מראש
מעלה שוב את השאלה
תודה מראש
אם מישהו מוכן לענות באישי אז עדיף לי

כפי שכבר כתבתי אפשר להשתמש ב + או ב SUM
או להוסיף טור ועליו לעשות תנאי עם SUMIF
תודה
אבל כפי שגם אני כבר כתבתי, איני מבין באקס אל, אז לא הבנתי את התשובה.
אודה לכם [או לאחר/ת] שיבחרו אפשרות אחת ויסבירו אותה בעברית פשוטה.
תודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה