לאחר ביצוע יבוא הנתונים של xml
ההמרה היא קלה ופשוטה בפעולת חלוקה (שקל בדולר)
לא לשכוח לקבע(בעזרת f4) בנוסחא את תא השער יציג העדכני !!!
וכמובן לשנות את עיצוב התא למטבע ש"ח /דולר אמריקני
בהצלחה
נ.ב שער הדולר בתא e1 נכתב ידנית כדוגמא.ועדכני נכון להיום 13/4 .מתוך אתר בנק ישראל
Screenshot_20230413_172714_Sheets.jpg

נערך לאחרונה ב:
הנה מדריך דומה
_chrome_screenshot_1681467550833_.png

שאלה פשוטה.
איך אני עושה סיכום שבמידה והתוצאה במינוס יירשום "-" ואם זה לא במינוס יירשם התוצאה כרגיל?
תודה

האם יש אופציה לקשר בין גוגל שיטס לאקסל
באופן דו צדדי שאני ממלא באקסל! ומתעדכן בשיטס וכן ההיפך?
תודה.

אשמח לעזרה:
אני עשיתי קובץ של רשימת ילדים לקייטנה, כשיש לי את תאריכי הלידה הלועזיים של כולם, ואני צריך להפיק מזה את הגיל שלהם לטור נפרד (שמתעדכן אפילו אם אפשר...)
יש נוסחה שיכולה לעשות את זה?
תודה

אשמח לעזרה:
אני עשיתי קובץ של רשימת ילדים לקייטנה, כשיש לי את תאריכי הלידה הלועזיים של כולם, ואני צריך להפיק מזה את הגיל שלהם לטור נפרד (שמתעדכן אפילו אם אפשר...)
יש נוסחה שיכולה לעשות את זה?
תודה
בבקשה.

קבצים מצורפים

• תאריכים.xlsx
    KB 10 · צפיות: 57
תודה רבה!
ממש פלאי פלאים!
יש אפשרות להדרכה איך לעשות את זה? (אם זה לא מידי מסובך כמובן...)

תודה רבה!
ממש פלאי פלאים!
יש אפשרות להדרכה איך לעשות את זה? (אם זה לא מידי מסובך כמובן...)
1. בתחילה יש לרשום נוסחת TODAY, שהוא מחזיר תאריך של היום (מתעדכן בעת פתיחת הגליון.
2. נוסחת DATEDIF, ארגומנט ראשון יש לציין תאריך שברצונך לחשב, ארגומנט שני להביע על נוסחת TODAY עם לקבע, ארגומנט שלישי לכתוב "Y" .
יש לציין נוסחת DATEDIF אינו מופיע ברשימת אקסל, אך עובדת...

יפה מאוד
במקום לכתוב today בתא g2
ניתן לכתוב בתוך הפונקציה של datadif כמו בגיליון המצורף
הכנתי גם חישוב לשנים+חודשי העודף
קיימות עוד מניפולציות לחישוב בארגומנט השלישי.אבל כמענה לשאלה שנשאלה זה מספיק.

קבצים מצורפים

• חישוב גיל באקסל.xlsx
    KB 55.3 · צפיות: 53
נערך לאחרונה ב:
יש דוח של התחייבויות של בית כנסת כשבן אדם משלם את ההתחייבות לגבאי הגבאי רושם את הסכום וגם את השם שלו שהוא קיבל את הכסף

איך אני עושה סך הכל לפי שם גבאי?

יש דוח של התחייבויות של בית כנסת כשבן אדם משלם את ההתחייבות לגבאי הגבאי רושם את הסכום וגם את השם שלו שהוא קיבל את הכסף

אתה עובד תמיד על אותו קובץ ? או שכל פעם אתה מוריד ממעקכת קובץ חדש?

בבקשה
Screenshot_20230417_235847_Sheets.jpg

יש להקפיד מאוד לגרור את הידית מילוי עם הפונקציה בעמודה E עד לסיום הטבלה בעמודות B וC
מצורף גיליון להעתק הדבק
בהצלחה

קבצים מצורפים

• ס'ך תרומות לפי שם גבאי.xlsx
    KB 55.5 · צפיות: 50

יש כמה דרכים
1. פילטר
2. סינון ע"פ שם עם subtotal
3. לדעתי הכי מומלץ זה עם SUMIF , ראשית אתה עושה תא שיהיה מיוחד לשם הגבאי שעליו אתה רוצה לעשות בדיקה
וכך הנוסחא בהתחלה אתה מסמן את כל שמות הגבאים, לאחר הפסיק את התא של שם הגבאי, לאחר פסיק אתה מסמן את כל הסכומים ( לידיעה הסימון של התאים בטבלה צריכים להיות על אותה מס' שורות)
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה