מעשי,נ.ב אגב אני שואל מסקרנות.. .זו שאלה תיאורטית או מעשית?
הבנתי...מעשי,
רציתי להצפין טקסט, אז עשיתי טבלה שכל אות או מספר מקבילה לקשקוש יוניקוד כלשהו.
למשל: שלום וברכה יופיע כך:
♭♠♙♡☉♙♕♬♞♘
אז הוא לא זיהה את המ' סופית וכתב "שלומ וברכה",
במקביל עשיתי תא אחר שמחזיר בחזרה את הקוד לעברית רגילה. ושם זה חוזר עם אותיות לא סופיות.
אגב, הוא גם לא מבדיל בין אות ריישית לאות קטנה באנגלית.
השתמשתי כאן בדרך חישובית פשוטה יחסיתהאם יש אפשרות באקסל
ש'יספור' עמדות מסויימות דווקא ריקות מטקסט, ויתן לי תרגיל כמה זה כל העמדות האלה כפול מספר מסויים?
מעשי,
רציתי להצפין טקסט, אז עשיתי טבלה שכל אות או מספר מקבילה לקשקוש יוניקוד כלשהו.
למשל: שלום וברכה יופיע כך:
♭♠♙♡☉♙♕♬♞♘
אז הוא לא זיהה את המ' סופית וכתב "שלומ וברכה",
במקביל עשיתי תא אחר שמחזיר בחזרה את הקוד לעברית רגילה. ושם זה חוזר עם אותיות לא סופיות.
אגב, הוא גם לא מבדיל בין אות ריישית לאות קטנה באנגלית.
הפתרון בקישור ששלחתם פותר גם את העבריתהבנתי...
בקשר לחוסר אבחנה בין אות ריישית לרגילה (באנגלית) בvlookup
ראה כאן פיתרון בvlookup וכן ב-xlookup
שמח לשמוע.הפתרון בקישור ששלחתם פותר גם את העברית
ראה קובץ.גם אני לא הבנתי, אם אפשר בקיצור את הפתרון
בתודה מראש
עובד גם באקסל בסיסיעובד רק באקסל 365 ולא בשיטס
לחצת אישור?עשיתי מאקרו בגוגל שיטס - וזה עובד מצוין
אולם אני לא מצליח לשייך כפתור - בלחיצת הכפתור כותב לי שהוא לא מצא את את המאקרו
מה יכול להיות הסיבה?
רק אדגיש ששם המקרו זהה למה שאני הקצאתי לכפתור ('תזכורות'), כך שלא זה הבעיה
צפה בקובץ המצורף 1363950
שיניתי לשם באנגלית וזה עובדא.לדעתי,כמעט בטוח שמקור התקלה הוא בגלל השם (תזכורות) בעברית.
צריך לשנות את שם הסקריפט (דרך עריכת סקריפט)באנגלית (Reminders למשל..)
.ואז לשנות בשם הלחצן(זה מפנה אותו לסקריפט הספציפי)
ב.בפעם הראשונה יתכן וידרש אישור ושיוך לחשבון גימייל.זה נורמלי לגמרי.תעשה המשך ואישור.
נ.ב ראה כאן מדריך מפורט
שמח לשמוע.תודה על העדכוןשיניתי לשם באנגלית וזה עובד
איך מוחקים מאקרו בשיטס?
מקווה שהבנתי....אני מנסה לעשות מאקרו שמסנן לקוח
כלומר אני רוצה לכתוב בתא את שם הלקוח ואז להעתיקו ולהדביק במסנן, ואת העתקה והדבקה אני רוצה שהמקרו יעשה
אבל דא עקא שהמקרו מסנן לי את הלקוח שהיה בעת הקלטת המקרו. ולא הלקוח שמופיע כעת בתא.
מקווה שהובנתי
תודה!!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים