שיניתי קובץ אקסל לCSV וכל הקשורים נמחקו - זה הפך לי אותם למלל ונמחק מזה הצבע הכחול
איך אני מחזירה את התאים הללו לקישור??
בדחיפות, תודה!!!
אפשר עם פונקציית HYPERLINK, אבל אם האקסל היה שמור לפני שמירה כcsv הוא עדיין צריך להיות לך באותו מיקום שהיה.

שאלה באקסל
האם יש אפשרות לעשות SUBTOTAL לפי תנאים /משולב עם FILTER
ללא שימוש בעמודת עזר?

תודה
אפשר עם sumproduct, אך מה הצורך ומדוע להשתמש בsubtotal ולא להפעיל את הפונקציה הרצויה על תוצאת פונקציית filter?

אני רוצה לדעת מתי הזנתי תוכן מסויים בקובץ אקסל-איך אפשר לדעת זאת?

אפשר עם sumproduct, אך מה הצורך ומדוע להשתמש בsubtotal ולא להפעיל את הפונקציה הרצויה על תוצאת פונקציית filter?
הסיבה לעשות כך
כי אני מעונין בסינון גם לפי תנאים וגם לפי תאים גלויים ונסתרים
כך שע"י כלי פריסה אני יקבל תוצאה שמתחשבת גם בסינון וגם בתנאים נוספים

מצאתי דרך לעשות זאת
=FILTER(מעקב_לקוחות[ס"ה],
(BYROW(מעקב_לקוחות[מחלקה],LAMBDA(R,SUBTOTAL(3,R))))*(מעקב_לקוחות[מחלקה]=I2))​

אשמח לשמוע איך אפשר גם עם sumproduct

שלום.
אשמח לדעת האם קיים דרך למילוי נתונים בקובץ שיתופי מקו תוכן רב קווי של ימות המשיח, וא"כ כיצד עושים את זה באופן עצמאי?

הסיבה לעשות כך
כי אני מעונין בסינון גם לפי תנאים וגם לפי תאים גלויים ונסתרים
כך שע"י כלי פריסה אני יקבל תוצאה שמתחשבת גם בסינון וגם בתנאים נוספים

מצאתי דרך לעשות זאת
=FILTER(מעקב_לקוחות[ס"ה],
(BYROW(מעקב_לקוחות[מחלקה],LAMBDA(R,SUBTOTAL(3,R))))*(מעקב_לקוחות[מחלקה]=I2))​

אשמח לשמוע איך אפשר גם עם sumproduct
לא הבנתי נכון את הבקשה הראשונה. השילוב של sumproduct עם subtotal + offset+row הוא לצורך סיכום/ספירה וכד' של מערך מסונן. לא להחזרת מערך מסונן כמו בפונקציה שרשמתם. בכל אופן כעת למדתי שהפונקציה byrow היא תחליף מעולה לשילוב של offset+row גם בשימוש עם sumproduct.

למשל הנוסחה:
קוד:
=SUMPRODUCT(($A$2:$A$8>5)*(SUBTOTAL(9,OFFSET($C$2,ROW($C$2:$C$8)-ROW($C$2),0))))
סוכמת את c2:c8 בתנאי שהנתון בעמודה A גדול מ5, ורק שורות שגלויות בסינון.
את כל קטע הקוד:
קוד:
SUBTOTAL(9,OFFSET($C$2,ROW($C$2:$C$8)-ROW($C$2),0))
אפשר להחליף ב:
קוד:
BYROW($C$2:$C$8,LAMBDA(R,SUBTOTAL(9,R)))

יש אולי מישהו שיודע מה הפיתרון לבעיה הזו:
מותקן אצלי במחשב אופיס הכי עדכני - מייקרוסופט 365 והאקסל נשאר לי על הגירסה המיושנת.
מצורף צילום מ.

קבצים מצורפים

• ביאור 2025-05-01 073832.png
    ביאור 2025-05-01 073832.png
    KB 122.8 · צפיות: 16
  • ביאור 2025-05-01 073849.png
    ביאור 2025-05-01 073849.png
    KB 174.6 · צפיות: 22
האם ישנה דרך למיין קבצי גוגל שיטס לפי נושאים ותיקיות?
כומר, כשנכנסים לגוגל שיטס - מוצגים כל הקבצים שנפתחו אי פעם, האם ישנה אפשרות שיהיה שם מיון לפי תיקיות, ואז ככה ניתן לסדר את הקבצים לפי נושאים.
קיים?

יש לי טבלה עם מס' עובדים ושעות כניסה ויציאה בכל יום.
בכל יום יש 3 משמרות- בוקר, ערב, לילה.
אני צריכה לעשות ממוצע שעות נוכחות לכל עובד לכל משמרת.
לדוגמא, עובד מס' 1: ממוצע שעות בוקר...... ממוצע שעות ערב...... ממוצע שעות לילה......
כעת אני מסננת לכל עובד כל משמרת בנפרד ובעזרת ממוצע בSUBTOTAL נותן לי את הממוצע.
האם ניתן לקצר תהליך זה ובבחירה של מס' עובד יתן לי ממוצע לשלושת המשמרות בפעם אחת?
משהו כמו זה:
1746342886523.png

פשוט, מדובר בהרבה עובדים, ולכל אחד צריך סינון 3 פעמים...

תודה מראש!

יש לי טבלה עם מס' עובדים ושעות כניסה ויציאה בכל יום.
בכל יום יש 3 משמרות- בוקר, ערב, לילה.
אני צריכה לעשות ממוצע שעות נוכחות לכל עובד לכל משמרת.
לדוגמא, עובד מס' 1: ממוצע שעות בוקר...... ממוצע שעות ערב...... ממוצע שעות לילה......
כעת אני מסננת לכל עובד כל משמרת בנפרד ובעזרת ממוצע בSUBTOTAL נותן לי את הממוצע.
האם ניתן לקצר תהליך זה ובבחירה של מס' עובד יתן לי ממוצע לשלושת המשמרות בפעם אחת?
משהו כמו זה:
צפה בקובץ המצורף 1955698
פשוט, מדובר בהרבה עובדים, ולכל אחד צריך סינון 3 פעמים...

תודה מראש!
ניתן לביצוע במספר דרכים.
אחת מהן היא להציב filter בארגומנט השני של subtotal שתחזיר את עמודה E בתנאי שעמודה A שווה לתא C1

יכול להיות שאין לי פונקציה filter?
הפונקציה זמינה בגרסת 365.
אני מציע לעבוד עם השיטס במקרה הזה.

נ.ב ניתן לביצוע באקסל בעזרת vlookup. אך הואיל ונדרש להחזיר מספר תוצאות יהיה צורך להשתמש בדרך יותר מפותלת ומפולפלת כפי שמוסבר בלינק המצורף

@יעקב ויצמן @Excel
יש אפשרות לקחת קובץ אקסל עם משכורת לעובדים, שיש בו שמות פרטי חשבונות בנק וסכומים
ולסגור אותו לקובץ מסב שיעלה לבנק ???.

הרב יהודה אריה דינר אמר לי שחשבון החומש צריך להיות לאחר חשבון המעשר מתוך הנטו שנשאר בקרן
הבעיה היא שרוב האנשים שנותנים חומש לא עושים כך.
וצריך לעשות מה שטוב לרוב האנשים.
ואם ניתן אופציה של חומש כזה בתוך הטבלה זה יבלבל המון אנשים, ויצא שכרנו בהפסדנו.

לאחר העלאת קובץ אקסס ליצירת קבצי מס"ב קיבלתי מספר בקשות ליצירת קובץ מס"ב מתוך אקסל.
לבקשתם, ולתועלת חברי הפורום מצורף כאן הקובץ.

1. יש לאפשר הפעלת מאקרו (כתבתי מדריך ארוך ומפורט באנגלית, אם מישהו מעוניין לתרגם לעברית לתועלת הציבור, נא ליצור קשר).
2. יש למלא את פרטי המוסד המשלם בגיליון הראשון, והרשומות בגיליון השני
3. אין לשנות את מבנה הגליונות
4. ליצירת הקובץ, יש להפעיל את המאקרו. לפרטים על הפעלת מאקרו.

זוהי דוגמא בסיסית מאוד (שנבדקה ועובדת!), כמובן ניתן להרחיב ולשכלל כל אחד לפי צרכיו.
האקסל ברור ומובן למילוי
לא הבנתי מזה נקרא להפעיל את המאקרו ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה