- הוסף לסימניות
- #9,641
ויש משהו אחר?אין אפשרות של סיסמה
כי כשאני מעלה לדרייב את האקסל החסום הוא לא פותח בגוגל שיטס אלא רק בתצוגה.
ויש משהו אחר?אין אפשרות של סיסמה
אם העמודות החופפות זהות לחלוטין בכותרות שלהן אפשר לאחד את כל הקבצים בpower queryאם יש לי 200 קבצי אקסל בכל אחד עמודות שונות וגם חופפות ואני רוצה לאחד את זה לאקסל אחד עם כלל העמודות כולל מיזוג שורות כפולות (ולקחת גם מהכפולות את כל העמודות מכל הקבצים ולאחד)
איך הכי נכון לעשות את זה
בעייתי. למה לא לפתוח מייל חדש ונפרד לאותו עורך?ויש משהו אחר?
זה מסבך את העבודה השוטפת - הכל נמצא שם ורק בשביל קובץ אקסל אחד לפתוח מייל נפרד... זה קצת בלאגן.בעייתי. למה לא לפתוח מייל חדש ונפרד לאותו עורך?
האם המשתמשים האחרים עובדים על אותו קובץ שאת רוצה שהם לא יראו אותו?זה מסבך את העבודה השוטפת - הכל נמצא שם ורק בשביל קובץ אקסל אחד לפתוח מייל נפרד... זה קצת בלאגן.
זה באג של גוגל שאין אפשרות לסגור קובץ בסיסמא.
אני אשמח אם בכל זאת יש משהו אם משהו יודע.
אפשר לנסות לבקש מגי פי טי קוד לעניין.ויש משהו אחר?
הקובץ נמחק. אפשר להעלות שוב?ויש פה כמובן את הטבלה של לימוד דף היומי,
תזמינו את כווווווולם!!!!
רוצים להגיע לאלף משתמשים!
הנה הקישור
נכון.או שהם עובדים על קבצים אחרים שנמצאים על אותו מייל ורק באחד הקבצים את מעונינת שהם לא יראו את תוכנו?
חשבתי על רעיון שתפתחי קובץ גוגול שיטס סתמי עם איזה תוכן לא מחשידנכון.
בדיוק.
רעיון חמוד!חשבתי על רעיון שתפתחי קובץ גוגול שיטס סתמי עם איזה תוכן לא מחשיד
ותוסיפי לו את הגליון שאת רוצה אבל תעשי אותו גליון מוסתר [לחצן ימני על שם הגליון]
אמנם זה עוד קצת שלבים אבל גם משהו
יצירתי מאוד (לצפיה ללא עריכה), (על אותו רעיון אפשר גם עיצוב מותנה-אם הסיסמה בתא שגויה עיצוב לבן),היה לי פעם רעיון איך לעשות סיסמא על גיליון שיטס, לא ניסיתי את זה אבל מעניין לשמוע מה אומרים העולם פה
@יעקב וייצמן ו @xl3391 וכו'@@@@@@
לקחת את כל התוכן של הגיליון, לשים אותו על תנאי, זה יכול להיות תנאי על נוסחת IMPORTRANGE שמייבא את כל הנתונים מגיליון אחר, או אפי' עיצוב מותנה, שהכל מולבן או מושחר בתנאי ש....
מוסיפים משבצת להקלדת הקוד, והתנאי הוא , שזה שווה לנוסחת IMPORTRANGEבגיליון אבטחה, שם מופיע הקוד.
מקווה שהובנתי, (אם לא, אצטרך להמחיש...)
מה אומרים, יכול לעבוד?
ניתן לבצע גם לעריכהיצירתי מאוד (לצפיה ללא עריכה), (על אותו רעיון אפשר גם עיצוב מותנה-אם הסיסמה בתא שגויה עיצוב לבן),
אבל צריך לקחת בחשבון שאפשר פשוט להעתיק את כתובת קובץ המקור מהנוסחה, להדביק אותה בשורת הURL ולהגיע ישירות למקור, אם התא לא מוגן אפשר גם לערוך את הנוסחה ולהוריד את התנאי.
מה שכן, מתוך הרעיון הזה, אפשר במקום לרשום את הנוסחה בגיליון, להכניס סקריפט שישתול אותה ברגע שמוכנסת הסיסמא הנכונה בגליון. בסיום העבודה המשתמש ימחק את הסיסמא וירוץ סקריפט שימחק את הנוסחה.
עדיין צריך לקחת בחשבון:
1.מי שמבין יכול להגיע גם למסך הסקריפט בעצמו
2.בכל אפשרויות החסימה, בזמן שהמשתמש שצריך לצפות בנתונים הציג אותם, אם נכנס משתמש נוסף לקובץ הוא רואה הכל, לכן צריך בקוד להסיר שיתוף לפני הצגת הנתונים ולאחר מכן להחזיר.
נ.ב. למקרה שתואר לעיל ע"י @mirih לא יעזור כי עם אותו משתמש נכנסים כל העובדים וגם להבנתי המשתמש צריך לעבוד על הקובץ ולא רק לצפות בנתונים. לכן בעייתי מאוד ולענ"ד אין מנוס מלהשתמש ביוזר נפרד לאותו קובץ.
זה לא רעיון טוב וגם לא בטיחותיחשבתי על רעיון שתפתחי קובץ גוגול שיטס סתמי עם איזה תוכן לא מחשיד
ותוסיפי לו את הגליון שאת רוצה אבל תעשי אותו גליון מוסתר [לחצן ימני על שם הגליון]
אמנם זה עוד קצת שלבים אבל גם משהו
בלינק המצורף קיים משהו דומהזקוק בדחיפות לטבלה עם כל דפי הש''ס שורה אחרי שורה
(ואם זה גם עם תאריך לפי הדף היומי - עוד יותר טוב)
@יעקב ויצמן @מאסטר באקסל
תודה מראש
הלוואי ומישהו מכאן יוכל לכוון אותי. יש מצב שזה פשוט, ורק אני לא יודעת...
יש לי גליון ענק,
כל שורה בצבע אחר. שאני צבעתי לפי סטטוס מסוים. (נניח כל האפורים- הטיפול הסתיים, כל הוורודים, בטיפול, כל הלבנים- עדיין לא התחיל טיפול.)
יש לציין שצבעתי ידני, ולא לפי מסנן או משהו.
צריכה לסדר את השורות לפי צבעים,
שהגליון יתחיל מהאפורים, ימשיך לוורודים, ואח"כ ללבנים.
איך מסדרים את זה כך??
תודה גדולה!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים