במיטב היגיון
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
- #9,841
תסביר שוב את השאלה או תעלה קובץ לדוגמה
תסביר שוב את השאלה או תעלה קובץ לדוגמה
איך אפשר באקסל להקפיא שורה עליונה ועמודות ימניות?
זה לא נותן להקפיא גם שורה גם עמודה,
צריכה להקפיא שורה עליונה (כותרת) ו2 עמודות ימניות, ללא הצלחה
תודה
לסמן את הטווח > עיצוב מותנה> כלל חדש> השתמש בנוסחה כדי לקבוע...קובץ עם שם פרטי ושם משפחה. (ועוד עמודות)
אני רוצה למצוא את אלו שיש להם שם פרטי ושם משפחה זהים, ולראות לפי שאר העמודות האם מדובר באותו אחד.
אפשר באקסל לצבוע בצבע שונה ערכים כפולים בעמודה אחת.
איך אפשר לעשות זאת ל2 עמודות?
בעמודה אחת זה ע"י בית-עיצוב מותנה-כללי סימון תאים-ערכים כפולים,
איך צובעים בצבע בולט כשיש 2 ערכים זהים ב2 שדות?
תודה רבה!
תעמוד על המספר של השורה מהצד ותלחץ על המקש השמאלי בעכבר (המקש הרגיל שאנו משתמשים בו) וייתפס כל השורה.האם יש קיצור דרך באקסל לבחירת כל השורה?
את כל השורה דווקא או שמספיק כמה תאים?תודה אבל אני מחפשת קיצור דרך מהמקלדת, יש כזה?
shift+ctrl+הלחצן של החיצים לכיוון הרצוי.שורה שלמה..כל השורה
לסמן את הטווח > עיצוב מותנה> כלל חדש> השתמש בנוסחה כדי לקבוע...
להשתמש בנוסחת countifs עם שני התנאים ואם התוצאה גדולה מ1 לבחור עיצוב.
דוגמא (לשים לב לקיבועים - סימוני ה$)
???שלום רציתי לדעת אני עשיתי בשיטס קישור לתא ספציפי בכל שורה וזה יעבור בכל השורות שבA2 יהיה קישור לB2 ובA3 לB3 וכן הלאה ועשיתי תא זה במקום אחד ורשמתי בחוץ את המילה קישור ואני לא מצליח לגרור את זה לכל השורה אלא זה נעשה בכל שורה A קישור לB2 ואני רוצה שלכל שורה יהיה לשורה שלו שA3 יהיה לB3 וA4 יהיה לB4 וכן הלאה
ואסביר יותר אני רוצה לעשות פילטר למלעלה ושם יוכלו ג"כ לעבור לתא הזה אז רציתי לעשות זה באמצעות קישור אבל אני גורר את זה ונשער הקישור לראשון בכל שורה B נעשה קישור לתא A2
מי שיכול לעזור לי תודה רבה
shift+רווחהאם יש קיצור דרך באקסל לבחירת כל השורה?
איך ליצור רוחב עמודות בטבלה שיהיה שווה?וכן גובה שורות...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים