- הוסף לסימניות
- #3,861
זו טבלה בגוגל שיטס.אבל זה עדיין לא פותר לי הבעיה שכתבתי.
איך מגדירים את זה כטבלה???
תודה מראש
אם אתה רוצה גם עיצוב של טבלה אז תעשה צבעים מתחלפים, אבל יצירת מסנן נותנן את האופציות של טבלה. מה אתה רוצה לעשות שחסר לך שם?
זו טבלה בגוגל שיטס.אבל זה עדיין לא פותר לי הבעיה שכתבתי.
איך מגדירים את זה כטבלה???
תודה מראש
ממה שאני מכיר אז בגוגל שיטס ישנה רק את האופציה של יצירת מסנן, היא נותנת את רוב האופציות של טבלה (בעיקר את עניין הסינון).1) איך גוררים בבת אחת בשיטס?
באקסל רגיל אפשר ע"י קליק על הצלב
2) וגם,
באקסל רגיל, כשאני משנה נוסחה בתא אחד של העמודה משתנה אוטומטי (או שואל אם לבטל את עמודה מחושבת),
צפה בקובץ המצורף 1049177
------------------------------------------------------------
צפה בקובץ המצורף 1049179
איך עושים א"ז בשיטס?
3) וגם,
בטבלה באקסל ,כשמזינים נתונים בשורה מתחת לטבלה - אז הטבלה ממשיכה אוטומטית,
צפה בקובץ המצורף 1049188
איך עושים א"ז בשטיס?
תודה!
ממה שאני מכיר אז בגוגל שיטס ישנה רק את האופציה של יצירת מסנן, היא נותנת את רוב האופציות של טבלה (בעיקר את עניין הסינון).
בעבר היתה אפשרות של "עצב כטבלה" אבל אני לא רואה אותה, לדעתי היא נתנה את העניין של צבעים מתחלפים וזהו.
איך גוררים בבת אחת בשיטס?
האמת שאני עובד תמיד רק עם גוגל שיטס (לא יודע להסביר, לא התחברתי לאקסל). כך שלא מכיר הקלקה כדי לגרור. תמיד גורר עם העכבר, זה הכי נוח גם.איך גוררים בבת אחת בשיטס?
מישהו יודעאיך אפשר להוסיף תנאי ב SUBTOTAL ?
כלומר אני מסנן לקוח, ואני רוצה לראות כל הקניות שלו, (גם הפרטים שלא תואמים לתנאי)
אבל בתוצאה אני רוצה לסכם רק את השורות שעומדות בתנאי
תודה מראש
לפני זמן מה נצרכתי לכך.מישהו יודע
ניסיתי עם SUMIF, בטווח לסיכום הכנסתי את SUBTOTAL, וזה נותן שגיאה.
???
=SUMPRODUCT((A:A="ש")*SUBTOTAL(9,OFFSET(C1,ROW(C:C)-MIN(ROW(C:C)),0)))
קודם כל, תודה תודה!לפני זמן מה נצרכתי לכך.
דוגמא: הנוסחה הבאה סוכמת את עמודה C בסינון, בתנאי שהנתון בעמודה A הוא 'ש':
קוד:=SUMPRODUCT((A:A="ש")*SUBTOTAL(9,OFFSET(C1,ROW(C:C)-MIN(ROW(C:C)),0)))
עשיתי כאן קובץ מתאים.אני רוצה לחלק טקסט לשורות לפי מספר מילים שאגדיר בעצמי בכל שורה.
נניח בטקסט הנ"ל שכתבתי אכתוב בשורה הראשונה "3" ואז יכתב לי אוטומטית "אני רוצה לחלק"
ואחר כך אכתוב בשורה השניה "4" ואז יכתב לי אוטומטית מאיפה שהפסיק בשורה הקודמת: "טקסט לשורות לפי מספר"
בשורה הבאה אכתוב "2" נניח ואז יכתב לי: "מילים שאגדיר"
מקווה שהובנתי.
האם יש לכם נוסחה או לפחות תתנו לי את הכיוון איך לעשות
בתודה מראש
בעזרה באתר של מיקרוסופטאני מנסה טיפה ללמוד כתיבה של מאקרו בויזואל בייסיק, האם יש מקום בו מרוכזות נוסחאות בשביל מאקרו?
תודה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים