יש אפשרות לעשות תנאי משולש באקסל?
ב IF רגיל זה תנאי של או כך או כך, מה שאני רוצה לעשות זה שלוש אופציות נגיד מעל 90%, מעל 80% ופחות מ80%
יש כזה אופציה

אפשר לעשות את זה בIF מקונן, ואפשר גם בVLOOKUP כשמדובר בכמה תנאים בד"כ זה יותר קל.
בגירסאות חדשות יש ifs

אשמח לעזרה -
האם יש אפשרות לפתוח אקסל וה 3 טורים הראשונים יעברו לכל הגליונות שיפתחו אח"כ ?
וכן אם מוסיפים שורה באחת הגיליונות השם יתווסף גם בגליונות הקודמים.

אשמח לעזרה -
האם יש אפשרות לפתוח אקסל וה 3 טורים הראשונים יעברו לכל הגליונות שיפתחו אח"כ ?
וכן אם מוסיפים שורה באחת הגיליונות השם יתווסף גם בגליונות הקודמים.
Vba

שילוב של MACH וINDEX
שברתי את הראש שעה וכל פעם יוצאת לי שגיאה.
תוכל לעזור לי בכתיבת הנוסחה?

מצרף את האקסל.
(אני רוצה שבגיליון אדר א', יבחרו/ימלאו שם מהרשימה ומספר הזהות יתמלא אוטו')

זו הנוסחה שניסיתי לכתוב ללא הצלחה:
קוד:
=INDEX('רשימת אברכים ופרטי חשבון'!A2:B198,(MATCH((INDEX(a4:b200, 4, 2),'רשימת אברכים ופרטי חשבון'!b1:b198,0),(MATCH("מספר זהות",'רשימת אברכים ופרטי חשבון'!A1:G1,0)))))

קבצים מצורפים

• test (1).xlsx
    KB 13.5 · צפיות: 53
שברתי את הראש שעה וכל פעם יוצאת לי שגיאה.
תוכל לעזור לי בכתיבת הנוסחה?

מצרף את האקסל.
(אני רוצה שבגיליון אדר א', יבחרו/ימלאו שם מהרשימה ומספר הזהות יתמלא אוטו')

זו הנוסחה שניסיתי לכתוב ללא הצלחה:
קוד:
=INDEX('רשימת אברכים ופרטי חשבון'!A2:B198,(MATCH((INDEX(a4:b200, 4, 2),'רשימת אברכים ופרטי חשבון'!b1:b198,0),(MATCH("מספר זהות",'רשימת אברכים ופרטי חשבון'!A1:G1,0)))))
מצורף, בהצלחה.

קבצים מצורפים

• test (1).xlsx
    KB 17.6 · צפיות: 35
רציתי לשאול אולי מישהו יודע איך אפשר ליצור כמה תרשימים בפעם אחד
זאת אומרת - יש לי גיליון עם נתונים ואני רוצה שמכל שורה בגליון יעשה תרשים
אפשר לעשות את זה ידני ולעבור על שורה שורה ולעשות עוגה אבל מדובר באלף ומשהו שורות
לכן אשמח לדעת אם יש אפשרות באקסל לעשות את זה אוטומטי
אשמח לעזרה בענין

אפשר לעשות את זה ידני ולעבור על שורה שורה ולעשות עוגה אבל מדובר באלף ומשהו שורות
אשמח לעזרה בענין
מנסה לנחש:
אם תמקם את התרשים בתוך תא, ותגרור אותו על פני כל העמודה הוא לא יועתק אלף פעמים?
(מתאים לשיטס להיות יותר טובים בזה).

עשיתי ניסיון
זה הכן מעתיק את התרשים אבל הנתונים נשארים כמו בשורה העליונה
במקרה שלי אני צריך שישנה את העוגה לפי השורה שצמודה אליו
בכל מקרה תודה על העזרה

אשמח לעזרה בענין
פקודת מאקרו עם לולאה אמורה לעזור.

אני עם הארץ בזה בזה מה זה אומר?

אני עם הארץ בזה בזה מה זה אומר?
אני גם לא תלמיד חכם בזה אבל בגדול אם אתה מקליט פקודת מאקרו (שזה קל יחסית) על בניית תרשים, אתה יכול אח"כ להיכנס לתוך הפקודה ולבנות לולאה, כלומר שהוא יחזור על אותה פעילות שוב ושוב בצורה עקבית, אבל בשביל זה צריך להתמצא בVBA.

עשיתי ניסיון
זה הכן מעתיק את התרשים אבל הנתונים נשארים כמו בשורה העליונה
במקרה שלי אני צריך שישנה את העוגה לפי השורה שצמודה אליו
בכל מקרה תודה על העזרה
באקסל אופיס או בשיטס גוגל?

אופיס

ערב טוב,
אני מחפש אופציה בגוגל שיטס לעשות כפתור שיספור כמה פעמים לחצתי עליו. ויתן מתחתיו את מספר הלחיצות שלחצתי.
זה אפשרי?

תודה רבה!

ערב טוב,
אני מחפש אופציה בגוגל שיטס לעשות כפתור שיספור כמה פעמים לחצתי עליו. ויתן מתחתיו את מספר הלחיצות שלחצתי.
זה אפשרי?

תודה רבה!
זה js

אשמח אם מישהו יכול לכתוב לי נוסחה לצורך דלהלן:

יש ספר פידיאף שממוספר כך שלכל עמוד יש שני עמודים: עמוד א' ועמוד ב'.
זאת אומרת שנניח עמוד 8 בפידיאף הוא ד' עמוד ב'.

אני רוצה שני דברים:
א. שאכתוב 8 והוא יכתוב לי ד', ב' (בשני תאים נפרדים, תא אחד לדף ותא אחד לעמוד).
ב. שאם המיספור של הפידיאף לא חופף למיספור של הספר אז הוא יחשב לי את ההפרש, זאת אומרת נניח שדף א' עמוד א' מתחיל בעמוד 3 אז עמוד 8 יהיה הפעם דף ג' עמוד ב'. (ואני רוצה עם אפשרות לחשב גם באמצע הספר, נניח אני נמצא בדף פידיאף 423, והמספור של הספר אוחז שם בדף רי''ב עמ' א', עכשיו אני רוצה שהוא ידע לבד שבעמוד הבא 424 זה רי"ב עמ' ב' וכן הלאה).

בתודה מראש

שיטס עדיין לא שמו את הדבר הזה בצד שמזיזים אותו ואפשר להעביר הרבה ביחד. בתצוגה של ימין לשמאל.
כך כל פעם שצריך לעבור הרבה שורות צריך לגלול עם העכבר אין סוף.
מי שיכול לפנות אליהם ולבקש שיתקנו את זה.
בינתיים אפשר לעשות חיפוש ואז מגיעים למקום שרוצים
או שרושמים בשם התא את מספר התא שרוצים כמו A1000

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה