אני לא הבנתי את השאלה, מה זה כל פעם, ואיפה יופיע כל פעם,אני רוצה שיופיע לי כל פעם השורה האחרונה בעמודה מסוימת
וכן שיופיע שורה אחת לפני השורה האחרונה
אשמח לעזרה
אני רושם נתונים בעמודה A ואי רוצה שבעמודה B הוא יביא את השורה האחרונה בעמודה A וכן במקום נפרד את השורה שלפני האחרונה כלומר שאם אני רושם ערך בעמודה A משתנה בעמודה Bאני לא הבנתי את השאלה, מה זה כל פעם, ואיפה יופיע כל פעם,
אולי אפשר דוגמא חיה.
פונקציית COUNTA מיידעת אותנו כמה ערכים יש בעמודה.אני רושם נתונים בעמודה A ואי רוצה שבעמודה B הוא יביא את השורה האחרונה בעמודה A וכן במקום נפרד את השורה שלפני האחרונה כלומר שאם אני רושם ערך בעמודה A משתנה בעמודה B
מקווה שמובן
תודה
אם ישל למישהו פתרון בשבילי אשמח בדחיפותהוספתי קבצים לטבלה באמצעות הוספה-טקסט-אובייקט
אחרי שהעליתי עשרות קבצים סגרתי ושמרתי
עכשיו אני מנסה להעלות עוד קבצים הוא לא נותן וכותב 'אין אפשרות להוסיף אובייקט'
מה הפיתרון והאם יש דרך נוספת לצרף קבצים לקוביה בטבלה
חד"פ - טקסט לעמודות/מילוי מהירכתוב לי בתא כמה מילים וגם שעה (למשל "בעוד שעתיים יהיה 03:56 אז צריך להיות מוכנים")
אני רוצה לחלץ את השעה מתוך הטקסט. הטקסט אינו קבוע בכל התאים.
עזרו לי בבקשה.
אם אני מבין נכון אתה צריך FILTER ושרשור טקסטיש לי טבלה של תאריכים.
(רצוף, יום אחרי יום)
ובתוך הטבלה מופיעים מטלות ששייכות לתאריכים אחרים. ואני רוצה להציג אותם בתאריך הנכון אוטומטית.
(לדוגמא מופיע לי בתאריך 12/3/22 שתתקיים פגישה בתאריך 16/3/22, אני רוצה שהפגישה הזו תופיע ביום שלה).
בתודה מראש
פילטר להבאת השורות הרלוונטיותלא הבנתי מה זה פילטר ושרשור טקסט (אני מכיר את פונקציית פילטר, אבל מה זה שרשור טקסט)
איפה מוצאים את פוקנציות השרשור בשיטס?פילטר להבאת השורות הרלוונטיות
לחיבורם לתא אחד אפשר לנסות עם מגוון פונקציות שרשור שקיימות בשיטס/365/גירסאות חדשות
לא בטוח שזה יעבוד
בעוד שעתיים יהיה 03:56 אז צריך להיות מוכנים
אני חושב שיותר מהיר וקל זה:חד"פ - טקסט לעמודות/מילוי מהיר
קבוע - MID+LEFT+LEN+FIND וכדו'
=MID(B1,(SEARCH(":",B1)-2),5)
| 44,417.27 |
| 44,417.27 |
| 44,418.32 |
פתרון פשוט וגאוני.אני חושב שיותר מהיר וקל זה:
MID+SEARCH
כך:
קוד:=MID(B1,(SEARCH(":",B1)-2),5)
מצורף דוגמא
לא בדיוק הבנתי...אני רוצה לרשום שעת ברכת הלבנה בתנאי שיש לבנה באותו זמן.
זאת אומרת שהזמן חל בין זריחת הלבנה לשקיעת הלבנה.
המרתי את התאריכים והשעות של הנ"ל למספרים מייצגים באקסל
כמו למשל:
44,417.27 44,417.27 44,418.32
עכשיו אני רוצה להביא את ברכת הלבנה במספר בפורמט הזה, ולבדוק האם הוא בין זריחה לשקיעה (ואז כן) או בין שקיעה לזריחה (ואז לא).
נראה לי ששאלתי שאלה דומה בעבר ולא נמצא פתרון כאן. אני שואל שוב אולי יש מישהו שיודע...
א. יש לי טבלה של ימות השנה ובה יש עמודה של שעת זריחה ושעת שקיעה. וגם עמודה של זמן ברכת הלבנה שיכול להיות רק בין זריחה לשקיעה.לא בדיוק הבנתי...
א. רשום באיזה מקום זמן הזריחה וזמן השקיעה?
ב. תמיד זמן הזריחה נמוך מזמן השקיעה במספרים באקסל?
ג. מאיפה נלקח השעה הנוכחית?
בקיצור, כנראה לא הבנתי...![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים