הגדר עמודה כ"טקסט"אני רוצה להכניס לאקסל רשימת מספרי טלפון, איך אני עושה שהספרה אפס לא תיעלם?
חוץ ממקף באמצע?
איך עושים את זה?החלפה
SUMPRODUCTחידה באקסל, אשמח לפתרון.
בניתי קובץ נחמד עבור מכירה שכונתית של ירקות, הקובץ אמור לסכם את ההזמנות של כולם.
הדרישות שלי מהקובץ: סיכום מחיר לפי מזמין, סיכום סך פריטים מכל מוצר, וסיכום משקל של הפריטים המוזמנים.
אז בטבלה עצמה לא היה לי רעיון איך למלאות מספר פריטים [למשל אם פלוני הזמין 2 מארזי תפו"א],
אז בינתיים מה שעשיתי זה שצריך להכפיל את המחיר [למשל אם חציל עולה "4", אז על 3 חצילים לכתוב "12"].
זה פתרון זמני, כי לא כיף למלאות טבלה בצורה כזו, הרצוי הוא לכתוב מספר פריטים פשוט 1,2,3, וכו', רק שלא ידעתי
איך אני גורם לו לסכם לי מחיר בסוף. זו הבעיה הראשונה.
הבעיה השניה היא שורת הסיכום "סה"כ פריטים מוזמנים" שהיא שורה חשובה, כי היא קובעת את המשקל הכולל בטבלה התחתונה. שורה זו מבוססת על פונקציית COUNTA.
הבעיה היא שכל זמן שאני מתבסס על הפונקציה הנ"ל, אז כל פעם שמישהו מזמין 2 פריטים ומעלה, אני צריך לשנות
ידנית את התא בשורה הנ"ל, כידוע, וזו עבודה די רצינית ומעצבנת ומיותרת... [דוגמה לזה בתאים שהדגשתי בצבע כתום].
מקווה שהובנתי ולא הטרחתי, אם למישהו יהיה פתרון, ואני בטוח שיש פתרון, [אני לא כזה מקצועי...], יותר מאשמח לשמוע.
ויש בזה אפילו זיכוי הרבים... ממש ממש.
תודה מראש.
אולי @מרובע יוכל לעזור?...
תודה רבה!!! אין מילים...SUMPRODUCT
ועושים את זה בעצם ידני ע"י הוספת הסימן $ כמו בתמונה? או שיש דרך קלה יותר?
כיצד ניתן "לנעול" גליון אקסל בצורה כזו שאחרים לא יוכלו לשנות נתונים רק לסנן נתונים?
לפני נעילת הגיליון או חוברת העובדה יש לבחור ב"אפשר לערוך טווחים"ושאלה נוספת- ישנה אפשרות לנעול את כל הגליון פרט לעמודה מסויימת, אני לא זוכרת איך עשים את זה.
תודה רבה!לפני נעילת הגיליון או חוברת העובדה יש לבחור ב"אפשר לערוך טווחים"
צפה בקובץ המצורף 1292276
ואז ללחוץ חדש.
לעמוד על השורה המסומנת ולבחור בעזרת העכבר את הטווח אותו יוכלו לערוך
צפה בקובץ המצורף 1292277
ואז לאחר נעילת הגיליון הטווח הזה יהיה ניתן לעריכה.
והאם כל פעם שאני פותחת את הגליון לעריכה אני צריכה לזכור לנעול שוב או שזה ננעל אוטומטית עם הסגירה (ושמירה) של הגליון?
בבקשה.המרתי קובץ PDF לאקסל וקבלתי את כל המלל בכתב מראה לדוגמא המילה אקסל מופיעה לי לסקא.
אם רוצים לערוך את החלק הנעול של הגיליון צריך לבטל את הנעילה, ולזכור לנעול את הגיליון בסיום.והאם כל פעם שאני פותחת את הגליון לעריכה אני צריכה לזכור לנעול שוב או שזה ננעל אוטומטית עם הסגירה (ושמירה) של הגליון?
הטווח נשמר בגיליון ואין צורך להגדיר אותו מחדש בכל פעם.מידי פעם אני צריכה לפתוח את הנעילה כדי לעדכן נתונים בטבלה,
האם כל פעם אצטרך להגדיר את הטווח או שהוא נשמר?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים