כלומר?אפשר להוריד באמצעות VBA
אולי לא הבנתי אותך נכון, אבל זה בדיוק מה שאני מחפש. את הפונקציה הנ"ל בjs להמרה ולהורדה של השיטס.שפת התיכנות שונים.באקסל זה vba ובגוגל סקריפט זה java
אם יש לך סקריפט בשיטס תעתיק את הקוד מאקרו.תפתח את האקסל ותדביק שם באיזור המודול כפקודה חדשה.תדאג לשנות את ההגדרה במפתחים שירוץ אוטומטית.וזהו
תודה על העזרה המדהימה.תוסיף עמודה של מספר שעות מיועד ותחליף את ה 8 בהפניה לעמודה הרלוונטית
אפר, או מישהו יש כיוון?תודה על העזרה המדהימה.
שאלה בהמשך להנ"ל:
איך אני מגדיר בדו"ח הנ"ל, שבכל שבוע! אם עובר 20 שעות 1. שיצוין. 2. שיתוספף בעמדה של שעות הנוספות.
תוכל לשאול את chat gpt, כנראה תקבל תרגום סביר+איזה רעיון מדהים למפתחים: אתר שיתרגם משפה לשפה. (מJS לVBA למשל)
זה משהו שיכול להיות או שזה לגמרי מופרך?
הכנתי לך קובץ לדוגמא עם פיתרון.תודה על העזרה המדהימה.
שאלה בהמשך להנ"ל:
איך אני מגדיר בדו"ח הנ"ל, שבכל שבוע! אם עובר 20 שעות 1. שיצוין. 2. שיתוספף בעמדה של שעות הנוספות.
שלום וברכה,
מישהו יכול לעזור לי בכתיבת סקריפט שבהפעלתו על קובץ שיטס יוריד אותו בשלמותו למחשב כאקסל?
@xl3391
תודה רבה
אפשר בvbaשליחת מייל אוטומטי מאקסל / שיטס
רוצה לשלוח מאקסל אימייל תזכורת באופן אוטומטי כשמגיע התאריך.
ראיתי את זה וזה יפה מאוד אבל צריך ללחוץ כל פעם - אני צריך שיהיה אוטומטי.
והשאלה שלי.היא מה התנאי לעיצוב המותנה בצבע מסוים?כנראה שכבר נשאל כאן:
יש לי עמודת סכומים שצבועה לפי סוגי התשלום. מצורפת תמונה.
צפה בקובץ המצורף 1343804
איך אפשר ליצור נוסחה שתחשב את הסכום של צבע אחד?
[או- שתחשב סכום בדילוגים של 8]
תודה!
הסתדרת עם התשובה ששלחתי?אפר, או מישהו יש כיוון?
אגב.הפתרון של אייל ברדוגו (אני מאוד מעריך אותו .ולמדתי ממנו הרבה מאוד) הוא סופר מתוחכם.וזו לא משימה של מה בכך..האמן לי מניסיון אישי.שליחת מייל אוטומטי מאקסל / שיטס
רוצה לשלוח מאקסל אימייל תזכורת באופן אוטומטי כשמגיע התאריך.
ראיתי את זה וזה יפה מאוד אבל צריך ללחוץ כל פעם - אני צריך שיהיה אוטומטי.
אם הבנתי את השאלה-והשאלה שלי.היא מה התנאי לעיצוב המותנה בצבע מסוים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים