- הוסף לסימניות
- #6,441
לא מכיר.סוריתודה רבה,
לא מדובר על טבלה באקסל.
יש לי מסמך קבוע בוורד, שאליו אני צריכה להזין נתונים מתוך טבלת אקסל (שימוש ברשימה קיימת) ואז במקום לשמור את כל העמודים בקובץ, אני רוצה שישמור לי את זה עמוד עמוד.
יש אופציה כזו בוורד?
לא מכיר.סוריתודה רבה,
לא מדובר על טבלה באקסל.
יש לי מסמך קבוע בוורד, שאליו אני צריכה להזין נתונים מתוך טבלת אקסל (שימוש ברשימה קיימת) ואז במקום לשמור את כל העמודים בקובץ, אני רוצה שישמור לי את זה עמוד עמוד.
יש אופציה כזו בוורד?
נא לשלוח גיליון דוגמא
אשמח לעזרה:
אני צריכה נוסחא שתתאים לי לחיפוש תאריך. כלומר אם תאריך בעמודה X גדול מיום מסוים אז שיכתוב הערה.
יש שילוב של נוסחא IF+DATE?
דבר נוסף אני משתמש בנוסחת LARGE ואני צריכה שחוץ מהנתון של הסכום הגבוה ירשום לי בעמודה נוספת את הערך של תא נוסף
למשל חיפוש של חמשת מקבלי השכר הגבוה. בנוסחת לארג' נותן לי את הסכומים אבל בעמודה ליד אני צריכה את שמותם.
תודה רבה לעונים
וכן למר.ותודה רבה גם לך על ההערכה.בהזדמנות זו אני רוצה להודות לרב @יעקב ויצמן על התגייסותו לעזרת הנבוכים בתכנת האקסל בכל עת ובכל שעה.
ברוך תהיה בברכת שמים.
בשמחה רבה.שמח לשמוע@יעקב ויצמן
מליון תודות. עזרת לי מאד מאד.
הפונקצייה זמינה באקסל וגם בשיטס.יתכן ואין אצלי פונקצית xlookup??
אני הבנתי מה שקרה פה.זה מה שמופיע צפה בקובץ המצורף 1395395 ואין לי פונקציה כזאת.איך יתכן?
"מסובך" או לא.זה מאוד אינדיבידואלי..תודה רבה. אתה אלוף ממש.
רק שתמוה לי שבמבחן להנה"ח נותנים לתלמידות י"ג להתעסק עם פונקציות כאלו מסובכות.
יכול היות שי שמשהו יותר פשוט???
(זה אמור להיות מבחן קל אם פונקציות פשוטות של סיכום, ספירה, ואולי IF)
@אם פי 17אני הבנתי מה שקרה פה.
הפונקצייה קיימת.רק שבהורדת הגיליון ממקור חיצוני כמו מכאן.ופתיחתו באקסל מוסיפה הרבה פעמים כל מיני "עצמים בלתי מזוהיים"
במקרה כאן תבדקי טוב אם קיים שטרודל בין ה= בהתחלה לבין הxlookup
ותמחקי את ה@
לעיתים/לרוב ישנה תוספת אוטומטית של הפונקצייה ARRAYFORMULA..גם זה קורה.אך -גם זה יעבור...
תיכנסי ללינק .זהו גיליון שיטסלא. ברגע שאני מורידה הופכת עריכה לזמינה מופיע לי שגיאת NAME
כאילו אין פונקצית XLOOKUP
אם הנתונים שכן קיימים בעמודה A לא חוזרים על עצמם:שלום וברכה,
יש לי קובץ אקסל שיש בו שני טורים, בטור A יש הרבה שורות ריקות ובטור B הכל מלא,
ואני רוצה למחוק את השורות של שני הטורים אם השורה של הטור A ריקה,
(דהיינו אני רוצה שאם השורה של טור A ריקה - גם השורה שכנגדו בטור B תהיה ריקה,)
אבל כיון שיש בקובץ הרבה שורות זה לוקח הרבה זמן לעשות את זה,
ולכן מי שיודע איזה פונקציה או פקודה כל שהיא לעשות את זה, שיודיע כאן.
מצורף צילו"מ והקובץ אקסל.
תודה רבה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים