תעטוף את חשבון ההוספה בפונקציית if עם countaשאלה נוספת:
ישנם 2 סכומים
סכום שהקופה מקבלת
וסכום כולל עמלות גביה
מה שעשיתי בעמודה של הסכום הכולל את עמלות הגביה הוספתי את העמלה בצורה שבתמונה המצורפת
הייתי רוצה אבל שלא יראו את התוספת לפני שמזינים את הסכום שבקופה מקבלת
מקווה שאני מספיק ברור
צפה בקובץ המצורף 1606829
מצוין.וברוך ה' שהכל עובד לשביעות רצונך.
אם אחד שילם רק חלק מהסכום (פריסה לששה חודשים ועברו רק שלוש) אתה צריך להוסיף אפשרות לביצוע חלקי עם הסכום ששולם כבראני רוצה לעשות טבלת תורמים אשמח לעזרתכם
אני רוצה שורה של שם תורם
שורה סכום תרומה
שורה של פריסת התרומה
שורה של אפן הרתומה
שורה של האם בוצע
מה שחשוב לי בעיקר
זה חישוב אוטומטי של סכומים שהתחייבו וסכומים שנסלקו בפועל
אשמח לעזרתכם מצורף דוגמא של מה שאני מתכוון
אני לא מבין כ"כ אז אשמח לפרוט מורחב עד כמה שניתן
תעזרו לי בבסיסי ואחר כך לשדרוגיםאם אחד שילם רק חלק מהסכום (פריסה לששה חודשים ועברו רק שלוש) אתה צריך להוסיף אפשרות לביצוע חלקי עם הסכום ששולם כבר
בבקשהתעזרו לי בבסיסי ואחר כך לשדרוגים
יש לשנות בתאים c7 וc8הוספתי שם
לא השתנה בסכומים כלום![]()
כי אתה צריך להבין את הקונספט, לא יהיה לך כלום אם אתאים לך אקסל מההתחלה ועד הסוףהוספתי שם
לא השתנה בסכומים כלום![]()
אז מה בעצם אתה אומר שאני צריך לעשותכי אתה צריך להבין את הקונספט, לא יהיה לך כלום אם אתאים לך אקסל מההתחלה ועד הסוף
זה מה שניסיתי לרמוז לך אם השאלה של החזרת חלק מהתשלומים
מה פתאום?!אז מה בעצם אתה אומר שאני צריך לעשות
ללמוד אקסל מא ועד ת![]()
טוב התקדמתי שלבמה פתאום?!
ראשית סליחה על הניסוח, הייתי צריך להיות טיפה יותר עדין
לעצם העניין, אקסל זה לא משהו שלומדים אותו מא עד ת
לומדים אותו תוך כדי הליכה
כשמישהו פותר לך בעיה אתה צריך ללמוד את הפיתרון, להבין את הנקודה (ע"פ רוב אותו איש שפתר לך את העניין ישמח להסביר את פתרונה)
ברגע שאתה מבין את הפיתרון אתה תדע איך להוסיף שורות באקסל באופן עצמאי
ככל שתנסה יותר להבין את האקסל כך תלמד אותו יותר
ולא, אני ממש ממש לא שולט באקסל ברמה מא עד ת
אולי מא עד ב
בבקשהטוב התקדמתי שלב
הבנתי את הנוסחה שכתב לי פה @יעקב ויצמן תודה
עכשיו אני רוצה לעשות שמי ששילם את התחיבותו יופיע בצבע אחר איך אני עושה
איך שהסברת את השלב הקודם זה היה מובן
לא הבנתיבבקשה
אני באמצע משהו אז לא אוכל להסביר מה עשיתי
למעשה אם תרצה להוסיף שורות אתה פשוט צריך לגרור את התא של שם התורם
צירפתי לך את קובץ שוב (בטעות התורם השני הוא שוב מאיר, אתה יכול לשנות)לא הבנתי
איך עושים שיצבע אוטומטי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים