- הוסף לסימניות
- #9,441
?????????
?????????
ג׳ימניאשמח לקבל הדרכה קטנה, כיצד כותבים נוסחה של IF עם תנאי שאומר שאם בתא זה כתוב משהו אז תביא לי את כך וכך, ואם הוא ריק - אז אל תביא.
אני צריך בעיקר לדעת מה הסימון של תא ש'מכיל משהו', או מה הסימון שיבדוק לי אם זה תא ריק.
תודה מראש.
בנוסף, איך אני גורם שאם אני כותב את המילה כן יהיה פירושה - TRUE, ואם אני כותב לא יהיה פירושה מאחורי הקלעים FALSE.
תודה לכל המסייעים.
תודה רבה!סורי, אני לא מבין מספיק בתחום התשואות והנדלן.
אבל לכאורה יש לחשב את התשואה הונית ולכלול בהוצאות את מחיר הרכישה כולל כל ההוצאות לשיפוץ וכו.
ואחכ לבצע פעולת חילוק במספר השנים וזהו הממוצע השנתי.
תנסה לבדוק את פונקציות IRR או XIRR
ברוך ה' שהסתדר לךתודה רבה!
בעיקרון כבר ניסתי את הפונקציה IRR אבל כל הזמן משהו השתבש לי
עכשיו ב״ה הצלחתי
הערכים צריכים להיות במינוס
צפה בקובץ המצורף 1909343
סורי, לא הבנתי לגמריעכשיו אני רוצה לוותר על הטבלה
נניח והנתון השנתי בנוי על כמה חישובים
1) תשלום ראשון 2,500
2) תשלום חודשי 2,000 * 4
3) תשלום חודשי 500 * 5
יש אפשרות להכניס את כל זה לנוסחה שתבנה מערך נתונים ואז הנוסחה הנ״ל תעבוד באופן וירטואלי?
תוכל לתת לי פירוט יותר מורחב איך מתקינים ומשתמשים בצ'אט ?ג׳ימני
האמת שגם נוסחאות שיודעים לכתוב לפעמים יותר קצר לבקש ממנו
נניח נוסחה ארוכה שרוצים לעשות לה תנאי, במקום לכתוב את כל הנוסחה פעמיים בשביל התנאי
מעתיקים את הנוסחה לצ׳אט וכותבים לו תעשה תנאי לדוג׳ שאם התוצאה היא 0 אז התא ישאר ריק
נא לשלוח גיליון דוגמא (5 שורות בלבד)עם ערכים אנונימים .האם יש אפשרות לעשות החלפה באקסל בבת אחת לכמה סוגי נתונים.
כגון:
יש לי שני קבצים.
1. טבלה של שיחות נכנסות עם מספרי טלפון - כל טלפון עשה הרבה שיחות
2. טבלה של כל המספרים שמופיעים בקובץ - על כל מספר יש לי שם.
לבקש מהקובץ הראשון להחליף את כל המספרים לשמות
(אבל אין לי כח ללכת שם שם, לבקש ממנו על כל מספר טלפון להחליף לשם מסוים - ולעשות החלף הכל, אלא שזה יקרה בבת אחת לכל השמות).
מקווה שזה מובן
תודה מראש לכל המגיבים
מצ"ב (שים לב שיש שני גיליונות)נא לשלוח גיליון דוגמא (5 שורות בלבד)עם ערכים אנונימים .
ולכתוב ידנית בגוף הגיליון מהי התוצאה הרצויה
מצ"ב (שים לב שיש שני גיליונות)
המשכתי עם הדוגמא קודמתסורי, לא הבנתי לגמרי
השימוש בתוסף שהוא נתן לי כ״כ טיפשיג׳ימני כהרגלו נתן לי אופציה מעניינת אבל לא תועלתית
בסוף שאלתי אותו בצורה קצת אחרתולא הצלחתי לקבל ממנו אופציה אחרת מועילה
צריך ai שיסביר לai מה רוצים ממנו![]()
שבוע טובשאלה,
אני עובדת בד"כ על אקסל ולא על גוגל שיטס, האם יש בגוגל שיטס משהו בדומה למודל הנתונים באקסל? שאפשר לטעון לתוכו נתונים, לעבד אותם, ואח"כ התוצאה בגליון "נקי"?
תודה רבה!שבוע טוב
תלוי מה צריך..
עבור מיזוג גיליונות המתבצע דרך הקוארי.ניתן לבצע זאת בשיטס בעזרת פונקציית vstack כפי שהדגמתי בלינק כאן
https://www.prog.co.il/threads/האשכול-המרכזי-לשאלות-באקסל-גוגל-שיטס.499341/post-13661495
כן.תודה רבה!
הצורך הוא עדכון הוצאות אוטומטי דרך טעינת אקסלים של דפי בנק ואשראי, (דרך מודל הנתונים יש גם מיזוג של הגיליונות, גם סידור לפי תאריך וגם סינון רק לשורות הרלוונטיות) באקסל זה עובד מעולה.
עכשיו אני מנסה לבצע את זה למישהי שעובדת רק על השיטס...
העניין הוא שהקובץ צריך להיות דינמי, שהיא תוכל להוסיף שורות כל חודש.
ה- Vstack יכול להיות פתרון?
רק מוודאהצורך הוא עדכון הוצאות אוטומטי דרך טעינת אקסלים של דפי בנק ואשראי, (דרך מודל הנתונים יש גם מיזוג של הגיליונות, גם סידור לפי תאריך וגם סינון רק לשורות הרלוונטיות) באקסל זה עובד מעולה.
ידני, ידני...רק מוודא
העדכון נתונים הוא ידני, או שהצלחתם ליצור מייבא נתונים?
זה כספיון
ששולח נתונים גם לאקסל רגיל וגם שיפט
אבל זה לא מידי פרקטי
זה רק מוציא תנועות אחרונות בלי שורה סופית
ושבודקים כמה בנקים / כ. אשראי במקביל זה נכנס לאותו גיליון...
כמובן חוץ מאפליקציות למיניהם שנותנות סיכומים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים