- הוסף לסימניות
- #9,541
האם זה הקוד, כמו שהוא, גם לגוגל שיטס?אני מצרף קובץ דוגמה
האם זה הקוד, כמו שהוא, גם לגוגל שיטס?אני מצרף קובץ דוגמה
בלינק המצורף קיים סקריפטיש לי רשימה ארוכה של נתונים בגוגל שיטס, שרק הולכת ומתארכת.
איך אני יכול לעשות, שכשאני עובר גליון עבודה זו, זה יקפוץ מיד לשורה האחרונה של הגליון (הריקה הראשונה), שאוכל מיד להכניס שם ניתונים?
אם זה הולך לך בקלות אולי תשתף את כולם עם התוצאות ?....כתוב מייל או פל', אני בעז"ה יעשה לך.
זה ממש פשוט לבניה,אם זה הולך לך בקלות אולי תשתף את כולם עם התוצאות ?....
אני צריך דווקא קובץ דומה לצורך פעילות משפחתית הכוללת ג"כ הוצאות ויתר תשלום, עודף וחלוקה לפי מס' נקודות לכל נפש. (עשיתי כבר משהו שעבד דיי טוב, אבל נהיה לי מידי כאב ראש עם תאים שנהיו מספרים שליליים וכו')
אשמח מאוד לראות איך אתה מבצע דבר כזה שמחשבן באופן שאחד שילם יותר והשני פחות, אז יעבירו את הייתרה ביניהם.
תודה מראש !
למה לא חיפוש רגיל?לי יש גם רשימה ארוכה של נתונים בגוגל שיטס, שרק הולכת ומתארכת.
איך אני יכול לעשות, למעלה קישור לאותיות שכשאני בוחר באות מסוימת, זה יקפוץ מיד לשורה הראשונה של השמות שמתחילים באות הנבחרת ?
תודה מראש !
?????????????איפה יש מפתח מוצר של אופיס? היה לי ומשום מה נמחקצפה בקובץ המצורף 1928496
אפשר גם ככה: A1&" "&B1=יש לי גליון שמות.
פרטי בטור אחד, משפחה בטור השני.
יש דרך לאחד שהשם והמשפחה יהיו באותו טור?
תודה
CONCAT(A1," ",B1)=
אולי לא הפכת עריכה לזמינה?למה אני לא מצליח למלא את האקסל? צריך לשלם למיקרוסופט?
זה סוג של חיפוש והחלפה.למה לא חיפוש רגיל?
(CTRL+F)
בבקשה...זה ממש פשוט לבניה,
אממה, זה קובץ ממש ספציפי בשביל מה שהוא רצה.
תעלה את הקובץ שיצרת והרבנים כאן יעזרו לך....
האם ניתן להוסיף בשורות הריקות למשל עבודה אשה וזה יוסף את עצמו בכל החודשים אוטומטית ?לבקשת רבים
1. הוספנו הכנסות פטורות ממעשרות.
2. הוספנו סכום הפרשה לכל הכנסה, ומי שנותן חומש פשוט ימלא גם את החומש, ומי שלא נותן שפשוט לא ימלא.
3. הוספנו נוסחה שמחשבנת אוטומטית לכמה לחלק את ההכנסות בממוצע חודשית (הנוסחה מחשבנת כמה חודשים מדווחים).
לגבי החומש זה מחשב מצוין, פשוט זה מחולק למעשרות וחומש כדי שיוכלו להקל יותר בחומש, לדוגמה על הכנסה של 100, יהיה רשום הפרשה 10, והכונה שצריך לתת 10 מעשרות ו 10 חומש, שהחומש זה העשר הנוספים, ומי שלא נותן חומש פשוט לא ממלא את החלק של החומש, או מי שנותן על חלק דברים חומש ימלא רק את החלק שרוצה לתת.
נשמח לעוד הערות והארות
זה נראה מושלםבבקשה...
אשמח לסיוע והוספת פיצרים לשימוש ידידותי על ידי הרבנים...
לא איכפת לי לקבל את זה בכמה גירסאות על ידי כמה משתמשים שונים.
תודה מראש!
לאהאם זה הקוד, כמו שהוא, גם לגוגל שיטס?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים