פונקציה כמו. importhtml למשל לא תעזור פה.צריך apiשאלה: האם יש למישהו רעיון לחבר קובץ אקסל/שיטס שיתחבר לבנק וימשוך באופן אוטומטי תנועות חדשות, החיבור באופן אוטומטי/ע"י קישור להקלדת שם וסיסמת כניסה לאתר הבנק?
בגיליון השני שיש עמודות עד bx
=TOCOL(A1:BX,1,TRUE())
לצערי הרב לא הסתדר לי. יש מצב שאתה מנסה אופציה אחרת?בגיליון השני שיש עמודות עד bx
תדביק את הקוד הבא בראש עמודה ריקה
סה טו!קוד:=TOCOL(A1:BX,1,TRUE())
נא עדכן אם הכל הסתדר לך
תשלח לי לינק של גיליון שיטס למייל המופיע בפרופיל הניק ואטפל בזה בשמחה.לצערי הרב לא הסתדר לי. יש מצב שאתה מנסה אופציה אחרת?
תודה מראש!
בשיטס זה עובד לי מצויין אבל אני לא מצליח לפתוח את זה באקסלתשלח לי לינק של גיליון שיטס למייל המופיע בפרופיל הניק ואטפל בזה בשמחה.
אני חושב שהסתדרתי בזכותך.תשלח לי לינק של גיליון שיטס למייל המופיע בפרופיל הניק ואטפל בזה בשמחה.
איך עושים נוסחא באקסל ובגוגל שיטס שכל מספר שכותבים בתא זה מביא תוצאה של המספר +10%
לדוגמא אם כתוב 3.5 , זה מיד מביא תוצאה של 3.5+10%
תודה רבה
יותר פשוט:
נראה לי שהצלחתי,שלום וברכה
אני מנסה ליצור טבלה עבור בית הארחה
יש לי טבלה כשבכל עמודה כתוב תאריך בסדר עולה כגון 1/1/20 2/1/20 3/1/20 ומתחתם שורות ריקות
אני מעונין להזין נוסחה שתזהה שאם משה כהן הגיע בתאריך ה1/1/20 והוא מתכנן לצאת בתאריך ה10/1/20 הטבלה בצורה אוטומטית תמלא את השם שלו בכל העמודות שמציינות את התאריכים שבהם הוא נמצא.
תודה מראש
שלום וברכה
אני מנסה ליצור טבלה עבור בית הארחה
יש לי טבלה כשבכל עמודה כתוב תאריך בסדר עולה כגון 1/1/20 2/1/20 3/1/20 ומתחתם שורות ריקות
אני מעונין להזין נוסחה שתזהה שאם משה כהן הגיע בתאריך ה1/1/20 והוא מתכנן לצאת בתאריך ה10/1/20 הטבלה בצורה אוטומטית תמלא את השם שלו בכל העמודות שמציינות את התאריכים שבהם הוא נמצא.
תודה מראש
מצ"ב קצת שונה (ללא שורות מדולגות)נראה לי שהצלחתי,
קרדיט: chat g.p.t
העליתי קובץ חדש, מעודכן
אני שואל לשם הידע,נראה לי שהצלחתי,
קרדיט: chat g.p.t
העליתי קובץ חדש, מעודכן
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים